sâmbătă, 29 septembrie 2007

Zi de sambata

Am dansat toata noaptea. Am ajuns acasa si m-am gandit ca totusi nu este bine ce fac. Ca totusi as fi putut sa dorm in loc sa umblu prin cluburi. Dar l-am zarit pe Bucurenci si cred ca a meritat cumva seara:))

M-am trezit si am dat un mesaj. De cand am primit raspunsul plang. A mai murit un om. Si indiferent cat de rea si distanta sunt, cat am decazut si m-am schimbat, nu pot sa nu fiu eu cand moare cineva..Nu pot sa scriu. Imi dau seama ca de ani de zile ascund chestii. Nu am fost in stare sa il iert pe Schultz ca a murit, nici macar acum. Am filmat intr-o curte in care era un Volvo distrus. La Balotesti. Cand am vazut prima data masina mi s-au taiat picioarele. Arata ca si masina in care a intrat el cu motorul..m-am apropiat si aveam lacrimi in gat, pentru ca nu as fi putut sa retraiesc tot ce a fost atunci..mi-a fost frica ca e vorba de aceiasi masina, ca o sa vad o pata de sange sau o bucata din tricoul lui..
Nu era. era doar o masina facuta zob intr-un stalp. Nu am putut sa scriu prea multe despre Schultz. Pentru ca de ficare data am scris si sters. Sunt suparata pe el si imi pare rau ca toate lumanarile din lume si toate intrarile mele in biserici nu ma pot face sa nu il tot intreb "ce ai cautat pe motor in ziua aia? cum ai putut sa ne faci asa ceva?". poate ca tot ce spun este o prosite si Alina o sa zica "mai du-te dracu' fa de proasta", ca asa este ea..dar poate ca eu sunt inca un copil care plange cand moare cineva. Inca ma bucur dimineata cand este soare. Pentru ca in urma fiecarei morti prin care "am trecut" am invat ceva. De la Oana asta am invatat - sa ma bucur ca e soare. Imi pare atat de rau pentru toate prostiile pe care le facem si nu ne pasa..
Am invatat sa nu ma mai supar pe oameni, sa nu ii urasc, sa ii iert, sa fiu mai blanda. Si totusi nimic nu este destul. Nu caut vre'o mantuire..As vrea insa sa fiu tinuta frumos minte..Asa cum eu ii tin minte atat de frumos si frumosi pe Oana Patuleanu, Oana Ispas, Andreea (a Luminitei), Varul Dan, ALex Vald, Scultzigasul nebunei, Laura si Cristi..
Toti oamenii astia au murit tineri. Asa cum simt eu in fiecare zi ca o sa mor poate au simtit si ei. Asa am invatat sa traiesc. Ca si cum azi..sau maine as muri. Asta ma face sa fac chestii care pentru alti par negandite. Si poate sunt..Dar sunt asumate.

Iubesc un baiat.
Care o sa ma piarda.

vineri, 28 septembrie 2007

Cum ma cauta lumea:))

5 5.62% bursucel
5 5.62% baieti in cucul gol
4 4.49% my dream is too fly
3 3.37% poze wentworth miller
3 3.37% jan garbarek - twelve moons blogspot
3 3.37% place vinerea
3 3.37% blogspot anca constantin frederic beigbeder
2 2.25% dor de familie si copil frase
2 2.25% karakiri
2 2.25% flux tv
2 2.25% wentworth miller parfume
2 2.25% just a girl
2 2.25% my dream is the fly
2 2.25% just a girl blog
2 2.25% vreau sa fac o laba.com
2 2.25% wentworth miller

Erase all

"Traiesti iluzii, cred, dar as vrea sa fii fericita cu adevarat. Fara indoieli. Sper sa mai fiu acolo pentru tine cand iti va fi greu.. pentru ca nu voi renunta la tine nicicand..trebuie sa ma eliberez de tine, de noi, prin scris. Asa ca o sa iti scriu si tu o sa citesti cand va trebui, daca mai este ceva ce nu stii deja. Ma termini cu tot ce imi zici."
T
"Suge toata maduva vietii, sa nu fugi de nimic! Sa nu fii o lasa, ca o sa regreti.."
T
"Nu exista cineva ca tine, esti multumita?"
B
"Unde sa pleci draga? Ce, esti de capul tau?"
G
"Te-am ignorat toata noaptea pentru ca am crezut ca esti stresata si nu am vrut sa mai provoc inca o cearta"
G
"Sa stii ca eu astept scuze azi"
G
"Isteria ta de dimineata mi-a pus capac"
B
"Cum se simte copilul din tine?"
C
"Buna dimineata Raza de Soare!"
G
"Ce face Bursucul?"
A
"Te iubesc frumosule!Am plans gandindu-ma ca imbatranesc ai mei..sensibilitate crescuta.."
G
"Daca veneam cu tine te comportai ca de obicei. Ma lasai undeva si plecai, apoi iti mai aduceai aminte asa..si de mine - inainte sa plecam"
T
"La multi ani Blondo!"
G
"Ma anunti tu cand imi vine randul si mie ca sa nu te mai deranjez?"

Corespondente

"de azi dimineata iti ascult muzicile. am asa o pseudo depresie. nu am putut sa iti scriu f multe despre relatia mea cea noua pt ca e trist .. ceea ce mi se petrece desigur:))
mi-am schimbat lookul intr-o saptaman de doua ori. si simt ca o sa schimb si aceasta a doua relatie. el ma sperie.. mi-e frica de el futu-i mama masii de treaba.
brusc toti barbatii din viata mea, in majoritate cei considerati de mine prieteni, au revelatia ca sunt femeie si ma iubesc. toti. brusc. acum sunt libera. dintr-o data am devenit "buna", "bunesa". toti au revelatii vis a vis de mine si isi ofera serviciile. de teama ca o sa fac un copil cu cine nu trebuie, caci ei asa vad noua mea relatie. nepotrivita. sufar pt ca ma indeparteaza de el fara sa isi dea seama cat sunt de proasta si de usor de influentat."

Eu in numere si cuvinte de bine:))

Age in years 30,24
Age in months 363
Age in days 11038
Age in hours 264913
Age in minutes 15894780
Age in seconds 953686805
Age in Milli seconds 95368680461
Age in weeks 77266
You born on Saturday
..............................................................

* Fun to be with
* Secretive
* Difficult to fathom and to be understood
* Quiet unless excited or tensed
* Takes pride in oneself
* Has reputation
* Easily consoled
* Honest
* Concern about people's feelings
* Tactful
* Friendly
* Approachable
* Very emotional
* Temperamental and unpredictable
* Moody and easily hurt
* Witty and sarky
* Sentimental
* Not revengeful
* Forgiving but never forgets
* Dislike nonsensical and unnecessary things
* Guides others physically and mentally
* Sensitive and forms impressions carefully
* Wary and sharp
* Judge people through observations
* Hardworking

Numai de bine!!

Acasa




Imi place patul meu. Mare si gol. Cu sau fara Karakiri. Azi noapte am visat mult si frumos. Am dormit si nu vroiam sa ma trezesc. Inainte de culcare am tras un mic zapping, asa ca batraneii. Imi place Susan Sarandon. Imi place Sean Penn. Si imi place Mircea Badea.


Am vorbit la telefon si am fumat. Imi face rau fumatul asta. Ma doare in gat. Am stat muta, in fotoliu si am trimis o gramada de sms-uri. Da, eu sunt vinovata pentru tot ce mi s-a intamplat. Nu imi pare rau de nimic. Prietenii mei sunt mereu over protective, ma termina nervos chestia asta. Toata lumea are grija de mine, sunt asa o chestie foarte firava. Cred ca de atatea ori m-au vazut suferind incat le e frica sa ma lase sa ma bucur de ceva care ar putea sa se termine foarte prost. Si peste toate - mie nu imi pasa:)

Nu vreau sa imi para rau ca nu am facut ceva. M-am tuns. Din nou. Am fost la coafor de doua ori intr-o saptamana. Acum sunt si mai scurt tunsa si am par blond. Sunt asa de punk incat ma umfla rasul in oglinda. Dana zice ca "sunt EU".

Acasa oricum i-am cam speriat pe toti. Ce o sa mai tai la urmatoarea trauma?? zice muma-mea:))
Sunt bine. Eu in mine. Eu cu mine. Vine Mihut sa ma vaza si sa ma cerceteze azi. Era cazul!

Nu mai vreau sa dorm. Visez atat de frumos incat mi-e groaza sa ma trezesc, asa ca mai bine nu dorm. Deloc. Poate asa..putin, cosmetic.

joi, 27 septembrie 2007

Asa sunt azi


in love


almost flying

drawing love
flying!

Zi de joi

Azi Google face 9 ani!!! De cate ori deschid google ma gandesc la prietenul meu. Caci el e Google! El si tricourile lui celebre, mocutza lui cand rade. Nimeni nu intelege prietenia noastra..Noi radem si barfim si suntem rautaciosi. De cam 6 ani. 6 ani in care am ras si plans impreuna, am povestit cate in luna si in stele. Ma enerveaza atat de rau ce nu s-a pomenit, ne certam ca babele si apoi ne dam seama ca asta face prietenia noastra si mai puternica.

Cum sunt eu azi?
Satena. Asta este cuvantul. Fericita. Obosita dar fericita. Am decis sa nu mai mananc. Am eu o teorie conform careia in perioada in care esti indragostiti si ai fluturi in burta, e mai safe sa nu mananci. Ca sa nu strivesti fluturii. Deci sa nu mancam zic.
Apa tine fluturii in viata. In burta mea sunt numai Mariposa Azul - ca si specie de fluturi. Si pe ei apa nu ii derajeaza, caci in stomacul meu totul e magie. Da, sunt nebuna.
O nebuna inconjurata de oameni minunati, majoritatea necunoscuti dar atat de aproape de sufletul meu. O sa imi fac timp sa povestesc depsre oamenii mei. Despre frumosii necunoscuti si povestile lor minunate, despre prieteniile noastre lipsite de interese..
Internetul este cea mai tare inventie ever. Deci nu as da mersul la un bar/terasa/parc pe nimic din lume. Insa pentru ca jobul ma tine pe scaun, aici imi cunosc oamenii. Cu acele chipuri pe care ei vor sa le arate. Asa cum sunt ei de fapt, nerestrictionati de societatea de cacat.

luni, 24 septembrie 2007

Gloomy Sunday



De la oamenii pe care ii cunosc invat. Invat sa descopar lumii necunoscute mie, lucruri care ma sperie si ma fascineaza in acelasi timp. Mi-e foame de informatii, de iubire, de sunete, de senzatii. Strang langa mine oameni si povesti, ganduri, griji ale lor, bucurii. Caut oameni de la care sa am ce sa invat.

Eu nu am marele meu proiect..Investesc in iubiri care au sau nu un final. Invat. Invat sa rad, sa plang. Nu pot sa urasc, nu pot sa nu vreau sa iubesc pe cineva despre care aud doar ca este "un om bun".
Mi-e groaza de mine si de iubirea mea, de ce vreau sa dau si ce mi-as dori sa primesc. Rad. Descopar, ma bucur, ascult. Ma sochez si apoi o iau de la capat cu siruri interminabile de intrebari care nu isi au rostul dar care ma ajuta sa ma descopar pe mine, in altii. Raul din mine doarme acum. Stiu ca sunt capabila sa ranesc foarte usor, nu vreau sa fac asta asa ca raul din mine va dormi cat se poate de mult.
Nu vreau sa admit ca sufar. Eu sunt cea care se contrazice, oricum. Eu declar ca nu fac si nu dreg, apoi eu fac si dreg.
Traiesc ceva maxim si nu as renunta la nimic. Am schimbat totul intr-o clipa. Intr-o noapte. Fara sa ma uit inapoi. Fara sa ma gandesc la cei care au de suferit. M-am gandit ca este momentul in care voi incepe sa contez EU. Nu am avut nici un motiv. Am avut insa o explozie de furie, totul s-a revoltat in mine. Raul dormea insa. Cumva am vrut sa il protejez pe cel care sufera acum. Eu am inceput sa contez. Eu. Suna crud, stiu. Am fost o simpla bila intr-un triunghi ani de zile.
Acum traiesc intr-un cub de sticla, cu marginile de inox, inconjurata de flori. Fetele mele stiu.

Cum iubesc eu

"dormi langa mine si somnul tau e facut din barci de hartie neagra, atat de frumos pliata dupa fiecare gand al tau de reconstructie...sangele meu de plastic semitransparent se transforma vibrant in papusi de ipsos care respira artificial langa tine...saxofonul tau lasat pe scaun si hartiile mele imprastiate pe toate mesele din gradina napoletana in care nu ne vom regasi niciodata..."

Ea imi scrie gandurile fara sa ma stie, fara sa ma cunoasca, fara sa stie ca eu o citesc de luni de zile. O vad ca pe cea mai frumoasa femeie din lume.
Bjorker o sa ma intrebe iar daca in mine nu zace o mica lesbiana, si eu o sa rad si o sa ii spun la fel cum ii spun lui ca noi suntem ca ingerii, nu avem sex.

Asa iubesc eu. Intr-o poezie pe care nu o scriu de teama ca cineva se va speria. Asa ca ma regasesc in fiecare litera pe care ea o tasteaza, in fiecare poezie pe care o scrie.

Corespondente

Precum in "Una din noi este de prisos", o frantura de poveste - doua fete care se iubesc.

"sunt depresata. m-a facut cineva praf. mi-a spulberat toate visele cretine..eu il iubesc. si il vad cand inchid ochii fericit in fatza unor chestii pe care in mod normal m-ar face fericita numai pe mine. nu vreau sa ma influenteze nimic. pentru ca sunt fericita si nu vreau sa ma gandesc la maine, sau la viitor. vreau sa traiesc acum. asa cum este acum. cand il iubesc si simt ca ma iubeste..sunt o tampita, stiu. si chiar daca o sa sufar ca dracu si o sa imi ziceti "ti-am spus eu" tot stiu ca el este primul barbat de pana acum pe care il vad tinandu-mi copilul in brate, il vad fericit cand eu ies din buda cu testul de sarcina in mana..atat am avut de spus.te iubesc..sa nu ma judeci prea aspru."

duminică, 23 septembrie 2007

Prietenii mei

Prietenii mei mi-ar ierta orice cu o singura conditie: sa fiu fericita. Am inteles asta destul de tarziu. Cumva cred ca traim si ne folosim unii de altii. Ei ma folosesc pentru ca ii fac fericiti. Hahahaha!
A fost la un moment dat o telenovela "Clona" si era acolo un personaj, unchiul Ali care zicea " Ai adus bucuria in casa noastra!" cand venea cineva in vizita. Ei bine, asa mi se spunea mie.

Si asa ma simt cand merg undeva. De cand parchez masina si sare un caine pe mine si se bucura, pana cand intru in casa si vad numai fetze zambitoare. Imi plac oamenii care ma pupa si ma strang in brate. Imi plac prietenii care indiferent de starea mea sufleteasca sunt langa mine. Ma asculta, rad sau pur si simplu stau langa mine. Fara sa ma judece pentru deciziile mele.
Imi plac prietenii mei care fac mancaritza de ardei copti, ciorbitza cu taieteii lenesului, ciorba cu perisoare si asa mai departe:)) Imi place de prietena mea Diana cu care arunc crenwusti pe balcon, de la etajul 4, in scopuri caritabile - pentru catei zic!
Imi plac fetele mele care sunt niste bunese si pe care nu le-as schimba niciodata, pentru ca le iubesc pe fiecare in parte asa cum sunt, bune si nebune.
Imi place Lys..pentru tineretea noastra si prima carte despre sex citita in doi, pardon DOO:)
Mi-am dat seama ca ma hranesc si ma mentin vie iubind oameni. Toti oamenii pe care ii iubesc eu sunt minunati. Poate pentru ca nu mi-am permis niciodata sa caut raul sau uratul din ei. Eu vreau sa vad numai ce e frumos si curat. Acele chestii care te fac sa te bucuri ca stii un om. Multumita acestui blog am descoperit niste oameni deosebiti. Fiecare cu povestea lui, cu viata lui. Pe o parte dintre ei probabil nu ii voi vedea niciodata, nu ne vom strange in brate cand ne va fi greu si nici nu ne vom pupa de "bine ai venit" sau "la revedere". Insa nimic nu ma poate faca sa ii iubesc mai putin.
Oi avea eu gura mare si sunt uneori obositoare, dar cineva mi-a spus ca daca nu as fi asa, nu as fi nimic..As fi numa' inca una de pe planeta:))
Prietenii mei ma urasc si ma iubesc in acelasi timp. Si eu simt asta, dar nu pot sa ma supar. Pentru ca mi-e groaza de ce as putea simti daca vreunul dintre ei ar pati ceva sau ar muri. Asa cum a murit Oana..
Prietenii mei sunt cei mai frumosi si buni din lume. Exista fotografii care atesta aceasta afirmatie. Prietenii mei sar in aer si scot limba si sunt fericiti. Si eu sunt fix intre ei.
Prietenii mei ma cearta si ma dau cu capul de pereti pentru ca se tem ca valul asta de entuziasm al meu o sa ma duca departe in larg si nu o sa imi mai revin niciodata..

Prietenii mei SUNT.
Indiferent de cine este iubitul meu, prietenii mei sunt langa mine.
Iubitii vin si pleaca si ca sa fie treaba buna ma procopsesc si cu prietenii lor. Forever..

As vrea sa nu ma mai piarda nimeni niciodata..