joi, 6 septembrie 2012

in love

cand eram mica m-am indragostit de un baiat. unul de la bloc. bogdan. apoi m-am indragostit la gradinita. moraru cristian. tin minte pentru ca la Dinamo era un portar Moraru. si eu tineam cu Dinamo. In clasa 1 m-am indragostit de Dumitrescu Cristian-George. Il iubeam si eu si prietena mea. Cenusa Carmen Gabriela. Ah! O iubeam si pe ea. Cand eram in clasa a 3 a ne-am mutat cu casa si deci si eu cu scoala. Pana in clasa a 8 a am fost indragostita de Rosu Cristian, Robert B (nu ii dam numele ca acum e mare si avem prieteni comuni pe FB) si inca niste copchii ciudati care isi faceau veacul pe langa scoala. Apoi m-am indragostit de Bogdan. Eu si toate fetele din bloc. Apoi in liceu am facut pasiuni diverse. In tot acest timp am fost indragostita de orice actor/cantaret/personaj din carti/erou de desen animat..orice mi-a cazut in mana. Da, poti sa te indragostesti de un personaj din desene animate. Eu l-am iubit pe Mark din Sandy Bell. Asta e!
Nu erau niste "dragoste" trecatoare, neserioase. Erau pe bune. Doar ca erau numai in capul meu. Am tot sperat ca odata cu trecerea anilor, o sa ma potolesc si o sa am grija sa ma indragostesc DOAR de personaje reale. Am facut eforturi .. fix cand credeam ca mi-a reusit, personajul real se dovedea a fi doar o proiectie a mintii mele. Pe cine iubeam eu nu era cine credeam eu in viata reala, era ok numai in mintea mea.
M-am rezumat la eroi din carti, actori celebri, cantareti, eroi din desene animate..m-am mai indragostit de cate o idee. apoi de un anumit fel de a vorbi al cuiva. sau de felul in care ii sta cuiva o suvita de par. m-am tot indragostit de chestii. si de oameni, dar tot de oamenii din mintea mea. in partea reala din viata m-am retinut cat am putut de tare. am fost ocupata sa fiu teribil de indragostita de copilul meu. si o sa raman asa. am avut indragosteala de om mare cu cine a meritat si inca am. dar am o problema cu indragosteala cealalta. aia ireala. aia care imi macina noptile..
daca tot ce e pe pamant pot sa controlez cat de cat, cum sa fac sa controlez ceea ce mi se petrecere in vis? in fond nu mi se petrece nimic rau, dar ma oboseste grozav sa fiu asa de indragostita de oameni pe care nu i-am vazut niciodata..sa incep sa ii caut pe strazi? sau poate ii stiu deja din vreun film..sau dintr-o poza de pe net..de ce ma tine indragosteala nocturna doar cate o saptamana?! sau de ce trebuie sa se tot schimbe personajul??? mi se pare greu sa tot apara altcineva in film..slava Domnului ca in viata reala e pace si nu vreau sa se schimbe nimic,