sâmbătă, 6 octombrie 2007

Sambata acasa

Mama mea imi citeste blogul. S-a terminat cu prostiile. Am scos moderarea comentariilor ca ma enerveaza sa filtrez tot. Acum, Dumnezeu cu mila. E bine cumva ca ma citeste mama, nu mai trebuie sa tot povestesc chestii. Aseara deja stia ca m-am certat cu Sabineta, stia si o multime de alte chestii. Asa ca m-a intrebat senina: Si, Mihai? Ce face?
Hahahahaha! Who??
Atentie zic la mame:))

vineri, 5 octombrie 2007

Zee wonders




There is this new band. a DJ and a crazy girl. New look, new trend:))

Dimineati cu sora mea

De o vreme sora-mea este un munte de nervi. Saptamana asta a dat cu mine de pamant de doua ori. De fiecare data pentru ca am hainele la ea in camera si o deranjeaza prezenta mea, cumva. Am invatat sa nu o bag in seama. Azi ne-am certat. Mi-am inghitit lacrimile si mi-am zis "o sa plece proasta la Timisoara si o sa planga dupa mine, mai bine sa nu zic nimic". De cand a anuntat ca se marita refuz sa ma gandesc cum o sa fie casa fara crizele ei, ceaiul ei in cana mea, camera ei roz plina cu bijouri si creme..
Am tacut si mi-am terminat imbracatul si fardatul. Dupa ce a vorbit la telefon cu viitorul, m-a prins pe hol si a inceput sa planga. Ii pare rau ca este atat de rea, eu sunt asa de buna cu ea..
Cred ca am patit ceva. Eu, in mine. Nu numai ca nu am vrut sa plang deloc, dar am fost asa..rece..matura cumva.
Nu vreau sa ma supar pe ea, am iertat-o oricum imediat dupa ce mi-a spus toate relele despre mine si alegerile mele in viata. Dar in masina, in drum spre birou m-a pocnit. Am spus ca nu o sa mai plang niciodata. Decat daca moare cineva. Si asa fac de multa vreme..
Nu am plans ca sa nu imi curga rimelul. Nu sunt suparata pe ea, sunt suparata pe mine. Pentru ca o deranjez..De ani de zile o deranjez cu viata mea minunata si cu nebunia mea. Ea este aia cuminte, eu sunt de cand ma stiu oaia neagra. Aia care a schimbat barbatii, care a plecat din tara, care s-a intors, care munceste si sparge banii fara sa ii pese de ziua de maine. Eu sunt aia care in loc sa stea acasa si sa spele haine, se duce si cumpara. Multe, multe haine. Pentru amandoua. Ea este sclava Isaura, spala, calca si imi poarta hainele:) Si o iubesc inclusiv cand e isterica..
Nu vreau sa crestem, sa ne maritam si sa plecam departe una de alta. Desi cica la Timisoara sunt asa niste magazine cu super incaltari!! Si oricum nu am fost acolo niciodata! Daca se muta o sa ma duc la ea:))
Cred ca stresul ei mare e asta cu nunta si cu schimbarea. Nu inteleg nimic. Eu schimb totul imidiat. Orice inceput este minunat..Ma enerveaza totusi ca pleaca. Sora mea cea mica rupe asa zisul blestem:)) Suntem singurele nemaritate din neam, chestie care ii cam streseaza pe ai mei. Pe mine ma amuza maxim! Cum sa ma marit? Eu sunt o printesa, nu ma marit for fun!
Oare pentru ca tin toate lacrimile in mine, intr-o zi o sa explodez? Just like that? Si o sa plang pana o sa mor?!

joi, 4 octombrie 2007

Food is good!

Dupa ce am mancat si am lenevit la o lulea si o cafea sunt alt om. Desigur Armani Code este vinovat si el! Mi-am pus asa niste muzici de regasire. Cu fiecare piesa imi aduc aminte de cineva drag si imi zambeste fatza. Senina si cretina. Noaptea imi vine sa scriu. De cate ori ma asez in pat si nu pot sa dorm de la atata cafea imi vin ganduri, ganduri. Imi trebuie un laptop mic mic, o lampitza de miner in frunte si ..atat. Am atat de scris! Zeci de scrisori. Am reusit sa scap de o mare trauma - ura Elizei fatza de mine. Pur si simplu nu mi-a mai pasat de ea. Este din nou insarcinata si asta m-a bucurat enorm. Caci indiferent cat de retarda este reactia ei fatza de mine, eu ma bucur sincer cand cineva mai face un copil. Si o iubesc, in stupizenia ei de a ma uri inca:))Dupa 9 ani:))
In sfarsit am discutat cu Nicole. Dupa ani in care am vrut sa o aud si totusi ceva ne-a tinut departe. Ma simt de parca imi inchei socotelile cu viata, cu oamenii. LA filmare, pe terasa la Mihai si Oana am vorbit ore insir despre moarte. Cora Gramos s-a ridicat si a plecat pentru ca ii facea rau conversatia. Noi morbizii..Am tot propus sa vorbim despre sex si rahat, dar nu. Moartea este mai puternica. Cred ca suntem nebuni. Sau ne deschidem. Discutam despre tot ce ne sperie cred.

Office time

Am filmat pana noaptea tarziu. Am fost asa de nervoasa. Apoi mi-a trecut. Am nevoie de 5 minute, un raset, un strans in brate. De o Sharga impacuitoare care nu stie ca de cate ori spune un secret, in spatele ei se afla exact cel despre care ea vorbeste cu atata seriozitate. Am nevoie de un mesaj, un telefon. Diana spunea ca ea e genul de femeie pe care poti sa o tii langa tine cu "atentii".
La mine atentiile nu sunt cadouri. Sunt gesturi. Banale. Cica la inceputul unei relatii asa trebuie sa fie. El suna, te cauta, vine sa te vada. Apoi ii trece:))
Nu cred ca e asa. Eu cred ca trebuie sa sune, sa te vada, sa te caute mereu.
Nu stiu cum este o relatie normala. Pentru ca nu am avut relatii normale niciodata. Nici nu stiu daca imi place sa experimentez foarte mult. Cred ca imi doresc doar sa fiu fericita si sa nu fac pe nimeni sa sufere.

Azi nu sunt fericita. Sunt obosita si bine aranjata ca sa nu se vada negrul de sub ochelari si cel din cerul gurii. O sa imi cumpar cateva parfumuri si o sa imi revin. Cumva am neglijat investitia parfumata si azi dimineata am constatat ca Samsara nu-i, Armani mania nu-i, Miracle so magic nu-i..Sensi mai e putin. Restul sunt dar nu sunt pentru perioada asta.
Shopping is good!!!

marți, 2 octombrie 2007

Luv

Super filme noaptea la tvr cultural. Nu stiu niciodata numele filmului, ma prinde si ma tine treaza pana la generic. Inca sper ca la final, dupa "traducerea si adaptarea" o sa zaresc in loc de "sfarsitul episodului 2" numele filmului. Nada.
Azi noapte am vazut un episod dintr-un serial despre o actrita celebra si cam dusa cu capul care avea cam 60 de ani si tocmai se maritase cu un pusti de 22 de ani. Ala se imbata ingrozitor si o face varza, baba expirata, etc. O loveste si apoi ii pare rau si se impaca cu ea. Whatever.
Femeia asta zice ceva la nunta ei cu tanarul:) Isi povesteste viata, e imbracata intr-o rochie rosie, urcata pe masa. Nuntasii sunt oripilati de discursul ei in care sunt amintite marimile organelor fostilor..asta micu era de departe cel mai valabil.
Si ea spune, mandra, cu sticla de sampanie in mana "Never love with moderation!"

Am dormit bucurandu-ma ca nu am iubit niciodata cu moderatie. Ca mi-am permis sa iubesc barbati mai tineri decat mine, ca am iubit barbati care s-au insurat cu alte femei, ca am iubit barbati care m-au iubit, apoi urat si acum suntem prieteni, ca am facut numai ce am simtit fara sa imi pese de limite.
In viata asta as fi putut sa ma gandesc mai mult la ai mei si sa iubesc "corect", sa fiu maritata cu
unul oarecare, sa am o familie oarecare, un copil oarecare.

La mine este totul o provocare. Eu nu cred ca aleg gresit niciodata. Eu cred ca aleg cu sufletul. Am ales pe cine sa iubesc gandindu-ma la mine, nu la prietenii, nu la familie. In cel mai bun caz m-am gandit la neveste si copii, iubite foste sau actuale.. Iubirile mele nu implica neaparat sex salbatic, ca sa fie clar. Eu iubesc uneori frumos, cast. Cu sufletul. Iubiti frumos va spui!

Niciodata cu moderatie!

De ce NU iubim barbatii

Am citit-o pe Simona si mi s-a nazarit:)) Cum ajungem sa nu mai iubim un barbat?

Daca stau si judec la rece strang asa..o lista de motive. Naive o parte..
Recapitulandu-mi scurta viata ajung la concluzia ca nu am mai iubit barbatul de langa mine ..pur si simplu. Nu mai eram fericita.
Erau o multime de factori care ma enervau. Pe de alta parte intotdeauna am stiu ca merit ceva mai bun:))
Cand eram mica eram non stop indragostita. Cu tot tacamul, fluturi in stomac, rosheatza pe fatzuca, impiedicat in fatza lui, zambete tampe. Il iubeam pe Bogdan. Aveam 4 ani:)) El m-a si pupat primul, in gradina. Eu eram desculta si aveam o rochita mica-mica. Asa.. ca de fetita de 4 ani. Nu l-am mai iubit cand am ajuns la gradi. Si acolo m-am indragostit de Moraru Cristian. Il iubeam pentru ca eram Dinamovista si pe portarul de la Dinamo il chema tot Moraru. Logic, nu? L-am iubit toata gradinitza. L-am parasit in clasa 1 pentru Dumitrescu Cristian..ce frumusete de fecior. Si eu si prietena mea Cenusa Carmen Gabriela il iubeam ingrozitor..
Am crescut si am tot fost indragostita. Cred ca imi place senzatia. Ma indragostesc de oameni ca de niste actori:)) Toata lumea se sperie de seninatatea cu care pot sa spun ca imi place de X sau de Y. Nu am timp sa cochetez. Nu vreau sex in plex. Vreau sa pot sa plac pe cineva pur si simplu, ca la gradinitza. Asa cum l-am placut pe I.P de curand. Pur si simplu. Cat am suferit..Hahahaha!

Nu mai iubim barbatii pentru ca :
- ori apare unul mai bun
- ori simtitm ca meritam ceva mai bun
- ne saturam de fitzele lor
- ne saturam de fetzele lor
- ne deranjeaza chestii pe care nu le vedeam in primele luni de viata in comun.

Nu mai iubim barbatii datorita altor femei din viata lor - mame, foste iubite, potentiale iubite..
Nu ii mai vrem pentru ca nici ei nu par ca ne mai vor. Oricum nu isi dau seama ce au pierdut decat dupa mult timp.
Nu iubim barbati usor de avut. Iubim doar provocarile.

Am ajuns sa nu mai iubesc pe cineva din varii motive. X ma insela. Aflam de fiecare data. Dar el era "maestrul", el mi-a spus ca "acasa este unde esti tu" asa ca l-am iertat ani de zile. Apoi s-a indragostit si felul in care arata m-a facut sa inteleg ca nu mai sunt eu "acasa". Asa ca mi-am zis ca daca el e fericit, asa o sa fiu si eu. Suntem buni prieteni si azi. Si este fericit. Apoi Y..el avea doua vieti. Una cu mine si una cu ea. Nu l-am mai iubit pentru ca nu s-a decis niciodata pe cine vrea. Mi s-a parut las. Am inventat un "prieten" si l-am facut sa ma urasca. Mai bine, decat sa ajung sa il urasc eu.

Nu mai iubim barbatii pentru ca ne ranesc. Pentru ca la inceput, cand ne vad fragile si vulnerabile ne sustin si ne ridica in slavi. Ne asculta si ne privesc in ochi cu atata tandrete. Toti spun la fel "eu nu o sa te fac sa suferi niciodata". Absolul la toti imi vine sa le strig "esti la fel ca restul!". Caci sunt toti la fel. Nu exista barbati rai sau buni, asa cum nu exista nici femei bune sau rele.
Dona zicea ca un barbat rau este suma tuturor femeilor care l-au facut sa sufere. Si eu zic asa: o femeie rea este suma tuturor suferintelor provocate de barbati.

Nu iubim barbatii care nu stiu sa ne implineasca. Nu mai iubim barbatii care ne-au lasat sa visam si apoi au plecat pe carari. Nu iubim barbatii care au neveste acasa. Nu iubim barbatii care desi striga "te iubesc" se insoara cu "cealalta femeie".

Si nu iubim barbatii rai si mici si uratei!

Marti

Ma trezesc de o vreme cu parul valvoi, ce a mai ramas din el dupa cele doua tunsori aplicate rapid. Visez mult si variat. Azi noapte eram intr-un loc de poveste, asa cam ca in reclamele ING. Trebuia sa avem o aprobare pentru filmare. Un omulet maronel imi tot cerea parola si eu ma uitam perplexa la el. Ce parola omule? Alex imi arata un balon galben si imi facea semn ca parola este sunetul scos de balon:)) Eram in Principatul Cyan! Avea un steag rosh cu scris galben/auriu si o stema frumoasa. Toti oamenii erau mici si maronei, imbracati de poveste. Locatia era o minune..

luni, 1 octombrie 2007

De ce iubim barbatii

La Alexandrina citii in doua parti motive de iubit barbatii. Preiau asa o leapsa nedata si scriu despre ce iubesc eu.

Lenjeria lor. Barbatii au cei mai frumosi chilotit ever. Boxer sau nu, cu dungi, culori vesele, imi vin toti turnati. Sa alegem barbati care au fundul mic si sexy.
Imi place parfumul lui dimineata, usor infierbantat, cald. Imi plac barbatii care stiu sa vorbeasca, care comunica. Imi place un barbat care ma pupa si ma musca usor, fara rautati.
Imi plac mainile lui fine, talpile lui, locul meu - aproape de subtioara lui.
Imi place gura lui..ochii lui, urechile lui. Maimutareala lui, felul in care arata cand enerveaza.
Da, barbatii sunt niste purcei. Dar sunt ai nostri.

La telefon vorbesc cu un mare golan in viata, ne sfatuim si radem ca niste purcei. Suntem rai si oribili, vorbim de rau femei care au suflet si piept generos..pofteste la ele si eu ii tin isonul. El imi spune ce o sa fie in viata mea, eu ii prevad un viitor ilustru in ale patului..
Suntem ingrozitori..

Iubim barbatii pentru ca ne fac sa ne simtim bine!

Todo sobre mi madre



*************************************************



*************************************************

Luni de amor

My baby is in love..
Noi doi suntem prieteni de 6 ani. Sase ani de poveste, de certuri si de barfa. L-am cuplat cu o fata candva gandind ca ea este cel care il va face fericit, il va implini. Dar nu a fost asa. Soarta are si ea caile ei de a ne mai da cate una in mufa.
De o vreme ma bulverseaza cu aventurile lui. Il ascult si desi nici unul din noi nu este in masura sa dea sfaturi, noi ne tot sfatuim si tot povestim. Am vorbit azi noapte si a fost bine, asa, dupa mult timp. Pentru ca el pare cumva indragostit. Am condus pe strazi in noapte si cu el la telefon am dezbatut problema. Caci cu dragostele nu e de glumit!
Suntem doi copii tampiti care inca spera ca vor gasi marea iubire. Cred ca de asta ne si intelegem asa de bine. Ne toleream tampeniile, ne sfatuim si emitem terorii. Suntem micii mari intelepti, avem pareri si ne sustinem cauza! Ne bucuram si ne intristam, radem si comentam tot. Suntem chiar noi, mosii din Muppets. Asezati la un balcon de unde urmarim tot. Spargem firul in patru si ne gandim la rezolvarea unor probleme care de obicei nu exista. Si suntem fericiti "intre noi", si singuri si tristi in fapt.
Iubim amandoi. Dupa mult timp soarta ne-a adus intr-o situatie similara. Eu sunt inca "nebuna". El este cu piciorele pe pamant, cica. Ma mai cearta uneori. Eu il cert mereu. Cineva trebuie sa fie mai tare in gura.
Azi sunt fericita. Pentru el. Sper sa gaseasca pe cineva care sa il merite. Prietenii mei sunt speciali. Si au nevoie de femei speciale langa ei. Unele care sa treaca testul "Mihaela":))
Restul e poveste.