vineri, 21 noiembrie 2008

You're the conversation, i'm the game

Nu stiu de ce m-am depresat cand stiu ca noaptea e tanara si imi voi spulbera tulburarile in tequila cu sare linsa si lamaie stoarsa in gura..
Sau stiu si stii si tu. Astept sa iti termini de scris visul si sa vii sa ma vezi, sa apari prin surprindere cu parul blond, intins, cu blush in obraji si cu fatza razanda. Sa ma iei in brate sa ma intrebi " ce faci pisi" si eu sa te intreb cum poti sa imi f*ti nervii o zi intreaga. Nu o sa te intreb. Cand o sa vii tu eu voi fi deja pierduta. 
Minte-ma ca nu ai avut timp sa vorbesti cu mine 5 minute azi ca eu sa cred ca sunt paranoica si prietenia noastra e neschimbata. E mai bine sa ma minti si tu, caci si eu ma mint cu asa de multe lucruri pe care tu mi le "relevi" in speranta ca asa ma ajuti sa ma maturizez. Doar ca eu nu vreau sa cresc. Asa suparata cum am fost pe tine azi nu am fost de mult pe nimeni. Pe tine, niciodata. 
De asta nu te sun si nu iti scriu. Dar ce crezi! Iti scriu aici, ca sa citeasca o lume intrega ca prietena mea nu vrea sa vorbeasca deloc cu mine. Este asa de ocupata incat nu are 5 minute sa dea un sms. 
Sa mai astept sa suni? Chiar daca nu citesti azi, o sa citesti maine sau in alta zi. O sa stii ca you're the conversation, i'm the game. 

Saptamana in care am ucis un blog

Acum multi ani soarta a adus aproape 5 fete. Una blonda, una bruna, una roscata, una cu ochii albastri, una cu gura mare. Tot soarta a mai adus alte fete. Sau nu, nu soarta. 

O fata a adus alta fata (pe care am pastrat-o pana in zilele noastre si nu vrem sa o dam!), alta fata a adus alta fata (care a plecat si s-a maritat fara sa ne spuna), doua fete au adus o alta fata (care a plecat la Praga si s-a maritat acolo), eu nu am adus nici o fata caci in egoismul meu nu vreau sa dau pe nimeni! Margaretele sunt margarete, nu le amestec cu fetele mele din celelalte 2 gasti! 
(nu de alta dar astea is in stare sa se placa asa de tare incat sa ma uite intr'un colt undeva!).

De o saptamana de cand s-au strans Margaretele, nu a scris nimeni un rand, nu a postat nimeni o poza, nimic, nimic. Blogul nostru ne-a tinut legate in anii astia, acolo ne-am plans si ras. Apoi nu ne-a mai placut de el, caci scriind acolo multe nu mai aveam ce povesti cand ne vedeam face to face. Si ne vedeam si mai rar caci deh..femei fuarte ocupate! 

Blogul doarme:) Nu avem de ce sa punem poze acolo pentru ca pentru prima oara dupa asa de multi ani SUNTEM TOATE ACASA. Avem o poza toate, mai grase si mai frumoase decat acum 4 ani. Mai batrane?! Nu..Una e mai gravida decat restul. Alteia i-a crescut puiul mare. Doua stralucesc de indragostite ce sunt. Si ultima, aia, cea mai importanta..scrie. Aici desigur. 

Blogul de Margarete are o pauza bine meritata. Sa speram ca o sa il trezeasca cineva pe la jumatatea lui decembrie cand fiecare pasare va fi deja in cuibul ei, departe de noi. 

joi, 20 noiembrie 2008

I Just Don't Know What to Do with Myself

As pleca prin Europa cu trenul. Am nevoie de un rucsac mare, sau o geanta cu rotitze in care sa imi asez cum numai eu stiu hainutze necesare. Nu as lua cu mine nimic inutil (mwahahaha!). Laptopul pentru filmul/filmele de seara, aparatul photo, chestii mici de mancat si un om drag langa. As vrea un abonament valabil 10 zile, 1 zona, cu 5 de calatorie (zile). Ar fi prima experienta de acest gen si sa fiu sincera cred ca trebuia sa o fac acum 10 ani cand eram mai putin figuranta, dar acum 10 ani eram prea ocupata cu indragosteala de un divers. 1998..hm..Anul lui Ionutz, ce vremuri..

Sa reviu. 5 zile in tren. Carti de citit. Doi oameni. Cizmele care tin de cald si adidasii de mers ore intregi pe jos. Daca printr-o minune careva din domniile voastre a fost plecat in lume cu trenul, rog a imi face un mic training ca sa stiu in ce voi sa ma bag. Ina hemoglobina (a mea nu NYina) zicea ca cel mai tare revelion ar putea sa fie intr'un tren olin de petrecareti. Hm..ce-ar mai fi sa ma prinza Anul Nou in tren cu sticla de sampanie in mana cantand? 
Ma duc acasa. Ma mai gandesc si mai visez putin la trenul care o sa ma plimbe  prin Europa! 

Speachless..



Am primit asta de la cineva. Si o impart cu voi, ca sa nu fiu eu singura cu parul maciuca si cu chef de a lua la dans pe toti din birou.
Btw - ca tot e Dona acasa, mai tine minte cineva cat de frumos au dansat Ion si Irina la nunta lor pe melodia asta?

miercuri, 19 noiembrie 2008

Boca 45 la Mash up sambata

Sambata la Mash up Boca 45 - http://www.myspace.com/boca45 - inca un eveniment FLAMA EVENTS.

Boca 45 has released work on a number of independent labels including Hombre, Illicit, Superslick Stereo Sounds and High Noon Records before he released his debut LP on Grand Central. The 7" single 'In The City' featuring McKay released on High Noonearned him praise from Scruff, Peterson and Lamacq as well as support from Ninja Tune and Tru Thoughts. Those familiar with his work with Andy Smith as Dynamo Productions were keen to see how Boca 45 has developed his sound and 'In The City' clearly heralded his new style.

Before 'Pitch Sounds' Boca toured Australia, Europe and the US as part of Dynamo Productions, delivering dance floor shaking sets of hip-hop beats cut with classic rock and acappellas scratched over long-forgotten funk breaks. Since releasing his debut LP Boca has continued his worldwide travels but this time in his own right as Boca45. 2006 has seen his show develop into The Boca45 Experience, which features artists from his first album 'Pitch Sounds' and his second album 'Vertigo Sounds'

An international collaborator, for his second LP Boca has allied himself with Germany's Unique Records who are releasing 'Vertigo Sounds' in the UK, Europe and the US. The album displays his love for the 45's by maintaining a strong hip-hop-funk backbone but heralds a more experienced Boca sound. The album is musically ambitious and indulgent with real instrumentation, Bass from Jim Barr (Portishead) and Strings from Ben Salisbury (David Attenborough's 'Life Of Mammals'!) are seamlessly woven together by Boca's signature cut and paste style with each track containing elements of 60’s and 70‘s rock, soundtracks and soul.

'Vertigo Sounds' features strong vocal collaborations from Stepchild, (who brings his energy from The Boca45 Experience live show to the infectious 'Down To Mexico'); Kelvin Swaby, (who Boca describes as sounding "like an updated version of Curtis Mayfield’ on 'Makes No Sense'); Marc Gouvin who delivers a Gainsbourg-esque vocal on 'Crime De La Crème' and finally New York’s Emskee, whose performance on 'Meaning Of Life' challenges any from De La Soul's Pos - (circa 1987!)

"I'm trying to make beats how they might sound if they were recorded in 1968 in massive studios with real musicians" Boca45

Boca45 Discography

Releases:
Gather Round (12") Hombre
In The City / Airdrums (7") High Noon Music - 2003
Pitch Sounds (CD) Grand Central/Invada Records - 2004
Pitch Sounds (2xLP) Grand Central/Invada Records - 2004
Take A Ride (12") Grand Central Records - 2004
Down To Mexico (7") Grand Central Records – 2005
Diego’s Theme (12’’) B-Block/Unique – 2006
Meaning Of Live w/remixes (12’’) B-Block/Jet Set - 2006
Vertigo Sounds (CD) B-Block/Unique/Invada/Jet Set Records – 2006
Vertigo Sounds (LP) B-Block/Unique Records - 2006

Remixes:

Grand Central Autumn 2004 (CD) An Echo Of Quiet & Gre... Grand Central Records - 2004
Grand Central 3 (CD) An Echo Of Quiet And G... Grand Central Records - 2004
Hard Massage (7") Praize The Nord (Boca ... Catskills Records - 2004
Rip It Up (2xLP) The Fever (Boca 45 Remix) Unique - 2005
Thunderball “Stereo Tonic” ESL America - 2006
Body Beard Brothers Boca 45 remix – Leisure Recordings UK - 2006
Tickle Junk All Stars “Resist Me” – TickleJunk Records US - 2006

Scratches:

Strength Of A Hundred (CD) Dirty Harry Hombre
Production: - 2000
Out For Fame! (2xLP + 7") Airdrums Hombre - 2002

DJ Mixes:

Bocaplay's his 45's mix CD 2005 Dickies
Boca's Juke box mix CD 2006 Boca
One Hour Live Mix By Boca 45 (CDr) Grand Central Records

Appears On:

Here's What's Left (12") RJD2 Two More Dead (Hundred... Altered Vibes
Tracks Appear On:
Hombre: Cut Cohession Pirate Radio Show (CD + Mixed Media) Airdrums, Untitled IDJ (International DJ Magazine)
Out For Fame! (2xLP + 7") Airdrums Hombre Hombre
Pistachio / 333 'Til Infinity (7") 333 'Til Infinity Super Slick Stereo Sound
Battlecreek III (12") Steady Rocking Illicit Recordings
Showtime Vol.3 / Analogue 1 Hour Mix CD (CD) Fonky Feet Illicit Recordings
The Document II (CD) Gather Round Illicit Recordings
The Document II (3xLP) Gather Round Illicit Recordings
Grand Central Autumn 2004 (CD) The Boca Breakdown Grand Central Records
Grand Central Summer 2004 (CD) Airdrums, In The City Grand Central Records
Illicit Recordings Present - Thelasttimeidothisfornothing (3xCD) Steady Rocking Illicit Recordings
One Hour Live Mix By Boca 45 (CDr) Intro, The Countdown, ... Grand Central Records
The New Testament Of Funk 2004 (2xLP) La Bombanera Unique
Grand Central 3 (CD) Stand Up (Geoff Barrow... Grand Central Records
Grand Central Spring 2005 (CD) Down To Mexico Grand Central Records


Sa mergem sa petrecem zic.

duminică, 16 noiembrie 2008

Cum mi am petrecut sfarsitul lumii

Daca vineri am inceput frumos cand l-am pupat pe Alecs (Feliz cumpleano amigo!!) si am rezistat pana la 2 dimineatza desi ma trezisem la 5 dupa fix alte 5 ore de somn, sambata a fost ziua nefasta. Am bolit si bocit, mi-am inchis telefonul pentru prima oara in multi ani, am refuzat sa ma dau jos din pat si ..atat. Cred ca numai venirea Donei acasa m-a facut sa lupt cu mine si sa fiu ok azi, duminica.
Dupa ore bune am reusit sa ajung acasa unde i-am gasit pe ai mei distrusi dupa ce vazusera la tv stirile cu minerii de la Petrila. Eu am trecut pe langa o masina rasturnata aproape de Unirii..

Nu imi iese So din cap..visele mele s-au transformat in ceva ciudat, aproape mi-e frica sa adorm. Parca urmeaza sa se intample ceva.. Acum o vreme cand Andra povestea ce panici are eu o imbarbatam si ii spuneam ca e totul in capul nostru, insa dupa orele de somn de vineri si durerea pe care am simtit-o toata sambata ma intreb: daca EU stiu ca e totul in capul meu, daca EU stiu ca visele sunt doar vise, de ce doare asa de tare tot?!
Dona mi-a zis ca daca nu m-ar cunoaste si doar m-ar citi pe blog ar zice ca sunt dusa cu capul:) Noroc ca ea ma stie de atatia ani, nu? Probabil o sa fac o vreme o pauza de scris. Sa vedem pana unde merg visele si cum se rupe realitatea de ele cand mirosul de cafea imi aduce aminte ca sunt bine, ca Sabi, mama, tata sunt bine.
O sa invat sa las ce am pierdut sa plece, cumva. O sa fac cumva sa inteleg ca unii oameni nu sunt in tari straine si de asta nu ne vedem..O sa incerc sa nu ma mai mint ca cine a plecat de langa noi a plecat pur si simplu, ca nu e vina nimanui ca au loc accidente..e doar soarta, nu-i asa? Aia care le face si desface.
Stii So..poate ca vii in toate aceste vise ca sa ma faci cumva sa inteleg niste lucruri. Poate ca visand ca pleci din nou noi o sa te lasam sa te odihnesti..Iarta-ma. Iarta-ma pentru insula ta, pentru negare, pentru tot..Mergi in locul acela cu verdeata, de unde a fugit toata durerea si intristarea..Poti sa ma vizitezi in toate visele, sa radem, sa ne canti, sa povestim, orice..Dar nu mai veni doar ca sa pleci din nou. Pentru ca in nici un vis insula ta nu este si nu stiu de ce au disparut sirenele si unde sunt batraneii care te-au gasit si au avut grija de tine.
Iarta-ma.