luni, 29 decembrie 2008

Inapoi acasa

Nu mai merg cu trenul decat la cuseta. Am decis dupa ce 8 ore a trebuit sa ascult vocea Oanei din Lugoj, prietena cu Razvan si Bogdan, proaspat despartiti de iubitele lor care erau niste femei ingrozitoare, nu ca Oana - asa de draguta si friendly si alaturi de ei ca o adevarata prietena. 8 ore in care femeia asta a vorbit in continuu, poate va intereseaza ca tatal ei lucreaza in cadrul armatei si ea nu are de fapt o problema cu tiganii, decat cu aia rai, si Cristina, iubita lui Razvan era una din aia care zicea cu "mortii matii" si mai bine ca s-au despartit, nu ca Oana ar fi vre'o psiholoaga dar oricum asa ceva nu se admite si cum e cu jocul asta de carti in care se numara 16 carti si ai 2% sanse sa gresesti, mancati'as eu am crezut ca EU vorbesc mult!
Deci: NO TRAIN! Decat cu muzica la maxim in casti. Am citit mai bine de 10 ore cartea primita de la Andra de Craciun si m-am lasat dusa in lumea lui Nikos Kazantzakis, intr-un satuc grec sub stapanirea unui aga suspect..Timisoara a fost minunata mai ales datorita sora'mi pe care o iubesc maxim..Daca ar fi mai aproape cred ca as merge sa ma vad cu picea macar un weekend pe luna..
Acasa ma astepta bradul meu si ai mei cu multe bunatati, am mancat zilele astea de parca vine sfarsitul lumii..Maine plec spre Poiana, facutul si desfacutul de bagaje a devenit asa un obicei frumos..
Nu as mai fi vrut sa scriu aci pana la anul..Azi mi-a scris Yannis, my brother from Greece, fratele barman de la Esperides cu care de trei ani incoace petrec vara de vara. Sa vina vara deci caci asa nu imi place sa imi curga mucii si sa stranut!
La multi ani tuturor si va pup.