sâmbătă, 7 aprilie 2012

Kate



are 2 ani si 1 luna. Acum cateva zile (marti) am vazut ca i-au aparut alunite. Pielea ei de lapte devine de om. Are 2 alunite pe spate si una pe picior. E inca scunda, dar cand se ridica pe varfuri este cea mai tare din lume pentru ca deschide toate usile. TOATE! Ca un urias. Vorbeste mult in limba ei, dar a inceput sa lege cuvintele si desi se chinuie, uneori face propozitii. Mananca bine. Patrunjel verde, uneori din gradina, de la sursa. Musca. Inca mai musca. A suferit imens de cand a venit Georgia la noi in vizita, pentru ca a simtit ca altcineva este in centrul atentiei. Apoi Georgi i-a luat locul in pat, langa mine. Si ea, cuminte, s-a dus singura in patul ei de bebelus, acolo unde eu am pus-o de atat de multe ori si unde nu a vrut sa stea niciodata. Acum se duce acolo si isi pune paturica in cap. Ma goneste, imi spune ca ea "cuc acum, peaca a Gia". Se joaca pe Iphone toate cele 3 jocuri de pici, dupa ce se roaga de mine "joaca tititza, joaca Pateina". Georgiana este o minune. Una care nu tace toata ziua. Ma lasa masca..Si cand face greseli are o metoda geniala de a scapa cu basmaua curata, se uita la tine cu niste ochi mari, mari si senini si zice - iarta-ma, te og. Nu mai fac.
De vorbit, vorbeste ciudat. Nu zice "ce faci" ci F=S. Asa ca totul e comic. Ce saci Missi? Da-mi si mie telesonul sa ma gioc. Eu nu incomodes pe nimeni. Da-mi te og un piscoCt.
Si lista ar putea continua, caci nu va mint, nu tace TOATA ziua.
Sunt o echipa de vis, imbatabila. Mai ales in fatza mea, caci desi eu par marea lor dragoste, eu sunt de fapt inamicul lor nr. 1.
La multi ani iubita mea! Aproape te ratasem azi:)


PS - am uitat sa va spun ceva. Daca nu aveti inca un copil, well..you should do something about it..e pacat sa ratezi minunine. Daca aveti unul..well..nimic nu se compara cu 2.

PS - am uitat sa va spun inca ceva. cu unul e greu. cu doi e foarte greu...si vine la pachet cu nesomn si nervi si frustrari si multe chestii mai putin vesele. si e si cu plans. Dar si cu ras. Si e cu tipat si lovit de ambele parti. Ca dau si ei, micii oameni. Dar in continuare sustin sus si tare: nu exista dragoste mai mare si mai frumoasa:)