vineri, 28 august 2009

Sensibilitati de gravide

Mi-a zis cineva odata demult ca atinci cand esti insarcinata simti totul altfel, inzecit. Am crezut ca e o gluma..pana in ziua in care mirosul ardeiului din farfuria de langa mi-a facut narile sa explodeze..apoi o cearta s-a transformat intr-un razboi, desi era..un rahat..
Apoi totul s-a marit. De la piept pana la durerile de cap si senzatia de raceala.

miercuri, 26 august 2009

Noutati Deliei mele dragi:)

De vineri m-am intors in casa alor mei unde dorm si sunt tot de vineri o printesa. Mama mi-a facut cam toate poftele insa aseara a fost asa..evenimentul care mi-a dat lacramile..
Tata m-a luat la o dicutie ca intre prieteni..Asa ca un om mare mi-a explicat cata fericire am adus eu in casa (adica eu cu sor'mea) de cand ne-am nascut si cum viata lor a fost cea mai frumoasa avandu-ne pe noi.
Apoi usor..fara sa ma prind incotro se duce, mi-a explicat cum eu si bebel suntem cei mai importanti. Casa lor e casa mea, eu sunt a lor, nu am nevoie decat de liniste pentru ca bebe sa creasca sanatos..Si ascultandu-l pe tata mi-am dat seama ca oamenii astia ar face orice pentru mine, asa cum eu as fi facut (sau am facut..) orice pt omul pe care l-am iubit atat..
Mihai mi-a zis intr-o zi sa nu astept nimic de la nimeni. Si eu ca proasta am asteptat..Si inca mai cred ca oamenii merita sanse, si au circumstante atenuante..si sunt buni.
Si daca nu sunt buni toti, apai..asta este..
Acasa e bine. Bebe e bine. Nu avem ce sa pozam la burtica pt ca bebe e ascuns dupa multe straturi de mancare asezata bine de tot..ca acum 2 ani in thassos. nu m-am umflat..decat asa..mai sus..ma intelegi.
greu de dormit nene..si pipi-ul ala care nu se mai termina!!!si greata la volan..si la munca ..si seara..non stop..
si peste toate..nu stiu cum sa dorm nene! visez frumos si multaaaaaaaaa mancare..si fructe..platouri..hihihihi
va pup pe toti:)