vineri, 14 mai 2010

My girl

I've got sunshine
On a cloudy day.
When it's cold outside,
I've got the month of May

Well, I guess you'll say
What can make me feel this way?
My girl. (My girl, my girl)
Talkin' 'bout my girl. (My girl)

I've got so much honey
The bees envy me.
I've got a sweeter song
Than the birds in the trees

Well, I guess you'll say
What can make me feel this way?
My girl. (My girl, my girl)
Talkin' 'bout my girl. (My girl)

Ooooh, Hoooo

Hey, hey, hey.
Hey, hey, hey

I don't need no money,
Fortune or fame.
I've got all the riches, baby,
One man can claim


Well, I guess you'll say
What can make me feel this way?
My girl. (My girl, my girl)
Talkin' 'bout my girl. (My girl)

Talkin' bout my girl.
I've got sushine on cloudy day
With my girl.
I've even got the month of May
With my girl.





Asculta mai multe audio Muzica

joi, 13 mai 2010

De la dragi oameni adunate:)



Ursitoare ne-au ursit,
in hora s-au invartit
nasele au laudat
eu copilul l-am udat
(de la cat am lacrimat)

asta e pentru nasa lui Kate, o mareeeeee poetesa! Sa nu creaza ea ca in noi nu zace RIMA:))


armata mea de fetite favorite aplauda



venea tortul lui Kate, mare si plin de margarete frumoase! Bebe dormea..


iata si bunatatea si langa tort micul Toma care vroia o petala, o frunza, o margareta intreaga. Dupa el..potopul d fetite care si-au dat seama ca si ele pot sa ceara caci nimeni nu le va refuza:))

gata, scartaie iubita mea. semn de cina. Reviu cu poze cand o sa avem vreme..de 2 zile incercam sa stam departe de net si foarte aproape de KAterina si Gia.

marți, 11 mai 2010

Ai lui Kate


Nasii lui Kate.

Momentul de scufundis

Gasca mea iubita

Cel mai frumos moment

Am trecut si hopul asta. Si trebuie sa multumesc pentru cei mai buni oameni din jurul meu..caci fara ei, viata mea ar fi searbada si eu as fi probabil un om rau si mic si ..trist..

Prietenii mei Cap. 6 - Blogul meu, fetele mele


Mica mea Deea.

Deea cu inima ei mare si buna, Deea frumoasa. In nebunia de acolo nu m-am gandit ca trebuia sa fac ceva, ceva f important..Sa i-o dau pe Kate in brate, caci Deea mea trebuia sa o tina macar niste minute bune. Omul meu mic si mica Deea aveau multe energii de reglat:)

Bebe o sa creasca mare curand si eu si Deea o sa ne luam masinile la plimbare si o sa mergem sa imparta fetele mele mici energii:) Si ii multumim foarte mult Andreeicei pentru inima ei mare si frumoasa!

Apoi e vorba de insurateii mei favoriti! Caci am simtit pe Delia langa mine cu toata inima ei! Abia astept sa ne vedem!!

Prietenii mei Cap. 5 - Working pipal, my pipal



Am prieteni dragi, foarte dragi la fiecare loc de munca pe care l-am avut. Si muncesc de prin 1999. Din pacate nu am invitat pe nimeni de la Alma la botez:( As fi vrut insa sa fie alaturi de mine Andi si Spitz, Lumi, Irina, Ion..Poate cand face Kate 1 an vom face o petrecere si mai mare!
Din vremea publicitatii au fost alaturi de mine cativa oameni, o parte nu neaparat la botez, ci cu sufletul. Working pipal au devenit loved pipal, prieteni buni si sinceri. Am doua Oane. O Oana Venat care de mai bine de un an de zile este alaturi de mine si de Kate. Ea este "verificatorul" meu drag, omul care mi-a ridicat deseori moralul si mi-a adus linistea in suflet facand ceva extrem de simplu..scriindu-ne doua randuri la o perioada de vreme si fiind alaturi de noi doua sufleteste in tot acest timp.
Am o Oana Bucur. Ea este revelatia mea in materie de oameni..E mama lui Toma cel atat de drag mie si este primul om care a contribuit la educatia spirituala a lui Kate, pentru ca duminica, pe 7 martie, Oana si ai ei au venit la maternitate direct de la biserica si i-au adus lui Kate o carticica de rugaciuni cu povestea Sfintei Ecaterina.
Oanele mele au legatura amandoua cu spiritualitatea, le iubesc si le multumesc amandoura pentru suportul lor si pentru sufletele lor frumoase.
Tot la working pipal, my pipal intra si Laur (care vine la pachet cu o femeie pe care eu o iubesc asa de mult + un fecior pe care il aud rar la telefon, dar il iubesc si il cunosc!), Limo&Ali, Simo, Elisa..ei sunt Adventurierii. La botez ne-am vazut doar cu Alice si Laur si cu Oana si Toma.
Le multumim pentru gandurile lor bune si toata iubirea pe care o au pentru noi doua, caci se simte..si e tare placut!!
La working pipal, my pipal poate sa intre si Dorras, desi ea e deja familie, caci e surora de margareta!! Dar e in poza si ii multumim din partea lui Gia si a lui Kate!
De la celebra agentura nu a venit decat un domn care de fapt nu mai are nicio legatura cu agentura. As fi vrut sa vina fetele mele dragi:) Dar am anuntat tarziu, asa ca trebuie sa mergem noi in vizita cu Kate. Si o sa mergem.

Si mai e ceva. Matusa Arina. Cea care a sunat si a fost mereu alaturi de noi de cand s-a nascut Kate. Alina in bratele careia nu plang copiii. Alina care a sunat luni de zile sa ne intrebe daca avem nevoie de ceva. Si Mihai. Cel care a carat patucul lui bebe si m-a certat ca nu i-am pus o felie mai mare de tort:))

Working pipal nu au fost niciodata simpli colegi de munca. Poate pentru ca munca pentur mine a fost mereu facuta din suflet..As fi vrut sa pot sa am langa mine TOTI colegii deveniti prieteni:) dar..avem vreme, nu-i asa? Doar mai vrem cel putin inca un copil, deci vom mai avea cel putin inca un botez. Si multe zile de nastere:)

Prietenii mei Cap. 4 - Gasca de la bloc


Gasca de la bloc s-a micsorat odata cu trecerea anilor..Care s-au maritat, care s-au mutat. La botez am ramas cu 6 oameni dragi mie:) Cata si Anda, Vio si Eli, Diana si Cotin.
Ne vedem de obicei la zile de nastere, mai o nunta, un botez..Si de cate ori ne vedem depanam amintiri si radem. Radem si ne pupam la venire si la plecare, radem si ne aducem aminte de nebuniile de peste ani..radem si nu mai avem varsta, pentru ca razand devenim picii care se dadeau cu bicla in jurul blocului sau se bateau cu cornete..apoi devenim adolescentii care se chercheleau la bairam si jucau "adevar sau provocare" sau "carti pe porunci".
Am fost ca in Merlos Place in gasca asta si totusi dupa atatia ani de zile, cand ne vedem..ne iubim si ne e dor de tot.
De la gasca asta imi doresc sa nu se fi schimbat niciodata anii in care eram pustani si gateam acasa la Caramelos..si dormeam acolo claie peste gramada..si mamica ne facea de mancare si ne dadea si bani de bere la terase. Caci Berceni city era pe vremea aia celebru pentru terase si noi, gasca de la bloc, eram foarte terasari.

Prietenii mei Cap. 3 - Iubirile mele


Cand mi-e dor, mi-e dor de noi. Si mi-e dor de noi in fiecare zi.

Prietenii mei Cap. 2 - Margaretele


Margaretele suntem noi. Mirela, Moni, Dona, Ina, Alex si eu. Pensiunea de margarete este a fratelui Bojescu, om bun care ne-a iubit pe toate si a fost alaturi de noi an dupa an.
Cu Margareta Dona ma stiu din 1999. De la (cu ea) am cunoscut pe Ina, apoi pe Mirela, Moni si ultima pe Alex. Margaretele organizau intalniri muieresti (termen furat elegant de la alta gasca de muieri care se vedeau la beut si povesteala).
Margaretele sunt femei frumoase si puternice. Niste artiste toate, caci..toate scriu sau au scrie ceva candva. Ceva ce s-a soldat cel putin o data cu lacrimi:))
Margaretele sunt mame deja sau in curanda devenire. Varsta deh..Margaretele sunt bune. Si rele cand trebuie. Te dojenesc cu drag. Si daca mai auzi un "ce proasta esti" stii sigur ca vine la pachet cu un pupat pe crestet si o lacrima in coltul ochiului. Margaretele is nasele lui Kate, alaturi de nasul cel mare si bun, Mateo. Margaretele sunt o mana de fete sub un brad. Langa ele e o sticla de palinca. Margaretele sunt pe Visinilor, intr-o bucatarie. Se aude muzica si se mananca slana cu ceapa. Sau sarmale. Margaretele sunt intr-o mansarda. Stau pe jos si mananca sushi. Margaretele sunt in parul ondulat al unei Maya bucalata. Are 5 ani. Margaretele sunt in Vama Veche, intr-un batic purtat de o Dona in rochie lunga. Desculta.
Margaretele sunt in varf de munte, la nunta lui Moni, rasuncind o hora si cantand apoi cu Stigma.
Margaretele sunt revelion in piatza, cu lacrimi in ochi la 12 noaptea.
Indiferent ce barbat a fost langa noi in toti acesti ani, Margaretele au ramas la fel. Cel putin o mare parte dintre noi:)

Prietenii mei Cap. 1 - Familistii


Prietenii mei sunt oameni buni si generosi. Au fost impartiti in categorii dar eu ii voi regrupa, pentru ca mie nimeni nu imi aranjeaza prietenii.

Familistii au fost mereu gasca de Thassos. Cu ei am ajuns pe insu
la an dupa an, cu ei insula inseamna ACASA. Astia suntem:

Simionovis
Fulghetis
Balentis
Vasilis
Mikidis

Ne suntem suficienti unii altora de cand aveau fetele 5 ani si unii dintre noi aveau numai un copil. Ne certam? Oh, da! Ne impungem ca intr-o familie mare si frumoasa. Cele mai frumoase amintiri in afara de Thassos? Pai zilele de nastere la gratar la fratele Simi..excursia la Budapesta..nasterile copiilor cei noi..schimbarile de freza ale baietilor care se rad in cap la o perioada de timp ca sa para mai fiorosi..Ce sa spun de familisiti? Ca sunt familia mea de ani buni de zile si ca am fost a lor si cand nu eram mama. De la ei am invatat multe, am invatat sa fiu mai generoasa, am invatat sa ascult. Tatal meu e Simi, fratele meu e Piu, si pe fratele Balint l-as asista la o "gateala" cu orice ocazie. Insa geamanul meu in rele si bune e Mircios:)) Despre fete ce sa zic, nu pot sa zic nimic pentru ca ar trebui sa le asez intr-o ordine si asta ar duce la intrebari de genul: pe cine iubesc eu mai mult. Eu le iubesc pe toate cel mai mult.
Si daca e ceva ce imi doresc extrem de mult de la gasca asta...ei bine vreau sa ne urcam in masini. Vreau sa il am pe Fulghetis in cap de coloana si pe Simi sa ne pazeasca spatele. Vreau sa vaz caravana la drum spre insula. Fiecare cu catel si purcel. Vreau o luna iulie in care sa ne facem toti zilele de nastere pe insula:)

Le multumesc pentru ca m-au adoptat acum multi ani. Dana si Mircea sunt vinovati pentru ca ei m-au dus in gasca asta si am ramas aci desi nu aveam copil si nu lucram cu ei..

Le multumesc pentru ca au fost alturi de mine de cand micuta mea Kate era o celula. Ei sunt familia. Familistii mei favoriti! :))

duminică, 9 mai 2010

Katerina mea'i crestin

E 2. Noaptea..M am trezit sa mananc ceva cu ocazia celebrarii
botezului picei mele. Mai bine mai tarziu decat niciodata:) V-am spus
ca am cel mai cuminte copil? Si cei mai buni parinti si
nasici/cumetrii? Sau ca sunt inconjurata de cei mai frumosi oameni? Ca
i'as pupa si lua in brate pe toti pentru ca ii simt "ai mei"? Mi'a
fost rau azi. Raul ala de acum 5 ani. Bila s'a intors! Ea si durerea.
Proasta zi si'a ales. Scriu acum pentru ca mi'e sufletul plin. Atata
iubire am primit si am vrut sa dau inzecit inapoi..Sper ca am
putut..Eu sunt norocoasa. Dumnezeu a fost darnic cu mine, Lui ii
multumesc zi dupa zi pentru minunea de a ma aduce pe lume pentru a
cunoaste OAMENI. Am avut un botez restrans..Ma uitam pe geam si vedeam
FAMILIA MEA PERFECTA. Mama mea si fetele ei. O masa cu "iubirea mea",
asezati toti, unul langa altul, sub foisos "neamul meu", langa el
"casa mea", in casa "copilaria mea", totul pe un "camp de margarete".
Nasii mei, ursitoarele mele, Bubu care a venit sa ne iubeasca..Ziua EI
a fost perfecta. Iubita mea e in sfarsit Katerina. Doamne-ajuta! Oana
B. m'a strans in brate si mi'a multumit pt k e in viata mea. Eu am de
strigat in scris un MULTUMESC oamenilor mei: VA MULTUMESC CA SUNTETI
VIATA MEA:) Si da, meritati sa ma lupt pt voi si sa va iubesc..Pentru
ca voi ma definiti pe mine..Au plans fetele mele. Alea mari. Gia si
Kate or fost impecabile! Fete serioase..Am de povestit..Dar acum ma
culc. Langa iubita mea, fata mea, Kate a mea. Va multuMAX!