sâmbătă, 1 martie 2008

I LAV MAI JOB

Dupa o zi minunata la birou (unde ma aflu si in prezent) am ajuns la niste concluzii pe care doresc a le impartasii cu "virtualul" internaut.

01. Nimeni nu e suficient de bun, in nici un domeniu.
02. Nimeni nu e de neinlocuit.
03. Nimeni nu e perfect.
04. Toti sunt incompetenti sau NU INTELEG NIMIC
05. "Eu am zis" va ramane in istoria companiei
06. "Nu se poate" - si asta ramane in istorie ca o gluma pe care am inceput sa o facem dar s-a transformat in ceva FUARTE serios [:))]
07. Nu exista oameni rai. Exista oamenii care nu se pot stapanii.
08. A venit primavara ieri si azi s-a dus dreaq
09. In jurul meu trebuie sa fie numai oameni pozitivi ca altfel o sa dau cuiva cu geanta in cap pana vad sange
10. TOTUL ESTE MINUNAT
(m-am oprit din scris caci nu e chiar safe sa scrii asa pe blog chestiuni ..)

In urma acestor concluzii imi zic in barba ca e momentul :
- sa ma indrept spre casa
- sa scap de hainele de pitzipoanca pe care le-am purtat azi intr-o incercare (reusita) de a negocia ceva cu un anume domn
- sa ma imbrac cu blugii mei la care poftesc toate fumeile din gasca (sic!)
- sa imi pun in picioare minunatele achizitii care merg "unse" cu tricoul meu verde frumos (ai mei is verdele ala frumos de tot)
- sa sun la un taxi pe la 10-11
- sa ajung la intalnirea cu Bunessi care vin de la o nunta
- sa poposim in Green unde Jo.E ne martzishoreshte cu musica
- sa bem si sa ne punem in cap
- sa dorm pana la 11

Maine trebuie sa venim din nou la munca si daca tot o sa fie o zi grea, apai macar sa fie asa ca am beut pana la ziua! Mahmureala e un motiv serios sa te plangi ca nu e NIMIC in regula pe lumea asta. Am cetit eu undeva ca alcoolul sporeste grijile:))
Spuneti NU drogurilor va scriu citandu-l pe Misu Bendeac intr-o interpretare a lui Mircea S.

Musica mea, azi





Ultima mea mare iubire Calogero. Reviu cu informatii la soundtracele mele

Bissous..

(btw..unde s-or fi dus anii aia in care nu doar intelegeam lb. franceza?!Incerc sa vorbesc si mi se impleticeste limba in gura..toanta!)

My Grandma's Backyard

Tocmai m-am intors de la "My Grandma's Backyard Editia a 2-a – Geek my style!"
Mi veri hapi!!! Mi-am luat una bucata tenisi verzi, noi-nouti de la o fata cu urechi de Minnie Mouse si in rest foarte frumu. Am luat cercei pentru fetele pe care le sarbatorim zilele astea (Gratzi si Cora Gramos LMA LMA LMA LMA) si in rest am beut caffe latte si am stat la o mica barfa, pardon..creative talking cu zisa si iubita Sharga. Ne-am bucurat sa gasim la targ Vintage Boutique cu minunate bijuterii din anii '50 pana astazi:) Nu l-am gasit pe George Enache..si as fi vrut sicer sa il cunosc si sa il pup tare pentru ca ii port cu drag creatia [lot of love musiu:)]..si in rest ce sa zic, o multime de oameni frumosi, copii, fete interesante si baietei inalti si bine imbracati. Ne-a placut maxim si mai vrem..sincera sa fiu as fi zacut acolo pana la sapte seara..Insa azi si maine is zile de munca si nu se face sa lipsesti de la birou pentru asa..un eveniment cu hainitze (puahahahah!)
As fi vrut sa vad mai multe chestii..mult mai multe..gen accesorii vechi si bucatele de mobilier (care sa incapa acolo La Scena) toate de pe vremea bunichii..

vineri, 29 februarie 2008

Happy ending:)

Mika. Atat am avut de spus azi. Aviz amatorilor care ma banuiesc de cine stie ce "chestii" - aceasta piesa nu are legatura cu nimic. Azi am ascultat Mika si am cantat. Nu ma simt mai putin "toanta" decat ma simteam ieri.. Tomas ma viseaza - asa cum era inainte:
"nu erai cum esti azi, erai.."
"eram buna, eram draguta, cum eram pe vremuri, nu?"
"da..asa erai"
"ei bine, o sa fiu asa din nou"
"pai cand mai fata? ca ne omori pe toti!"

Pe 8 martie este raspunsul meu. Pentru el si pentru fata mea draga (cea care a auzit un strigat).
A venit primavara! Am racit putin.

joi, 28 februarie 2008

Eu, aia de pe blogul meu

Din 5 aprilie 2007 m-am apucat de scris aici. Am incercat sa citesc ca si cum nu ar fi blogul meu si m-a umflat rasul. Numai tampenii, copilarii, poze dragute si ..baliverne. Caci asa este si umila-mi existenta: un amestec de baliverne. Altii scriu pe blog "cu cap", chestiuni interesante..Azi am reusit sa ma simt "tuta". Blogul mi se pare inutil..parca totusi nu as apasa pe butonul de stergere, caci imi este drag locul asta al meu, lipsit de "fun" si "glamour" si povestiri interesante. Nu stiu de ce nu mai scriu nimic..Nici o poveste, nimic. Nu mai fac poze..Ascult muzica si citesc, mai vad un film si in rest stau. Muta. Dona zice ca trebuie sa plec 2-3 saptamani, undeva unde sa vad padurea, nu doar copacii.
Romanul meu a inghetat la pagina 52 (intr-un computer) si continua lamentabil pana la pagina 65 in alt computer.
Sunt dezamgita de tot si de toate fara a fi de fapt dezamagita de ceva anume. Trebuie sa invat ceva, sa imi gasesc ceva de facut in afara de job, de carti de muzica. Ceva.
Am citit o parte din insemnarile de aici..m-am apucat de blog pentru ca "el" avea blog si imi place prietenia noastra.
Nici nu stiu cine este matzaita asta de pe blog..alintata asa, cu poze tampitele..Nu imi place de mine azi.

miercuri, 27 februarie 2008

marți, 26 februarie 2008

Unde e mai nashpa?

Donazz provoaca mintile cu intrebarea: Unde e mai nasol, la Romanica sau peste hotare si balta?
(http://poveste-despre-america.blogspot.com/2008/02/unde-e-mai-nashpa-lets-blog-about-that.html)
Mi-am rascolit amintirile si am trimis o lunga epistola catre ea intru publicare. Desigur daca trece de ochiul critic al "soacra-mii".
Cand o aproba textul dau aci cu copy-paste. Sa fie si la autor zic.
Pana una alta Luminita , Dana, Runbaby, (pe Simona a trecut-o Dona la ea in lista la "fetele din lumea mare") + restul care au asa..o oareshce parere sa puna mana pe tastatura sa vedem, unde-i mai bine? La noi la Mioritza sau la ei?
Ina si tu esti la Dona ca si Lola. Sa vezi ce ne zice Inutza cum e cu Ny-ul care a adoptat-o si pe care ea il iubeste:))
hihihihi

Buna ziua..in legatura cu anuntul din ziar..

Acest rezumat nu este disponibil. Dați clic aici pentru a vedea postarea.

8 ore..


luni, 25 februarie 2008

Lunedisme

Am iesit vineri noaptea la El Comandante. Inca mai pot sa dansez pana la 4 dimineata fara sa imi pese de cei din jur, fara sa ma deranjeze nimic, fara sa fiu nevoita sa beau pana nu mai stiu de mine..Am dansat si am topait ca o capritza, mi-am imaginat ca sunt acum 5-6 ani in cu totul alt loc, undeva unde aveam nisip intre degete si un cort in care ma astepta un sac de dormit. Am decis ca alcoolul imi face rau, ma face sa caut telefonul intr-un morman de haine, ma face sa imi doresc sa scriu lucruri pe care nu le gandesc atunci cand sunt treaza.
Nu am mai iesit de mult intr-un loc ca asta, ultimele luni de "iesiri" or fost la private party-uri cu alta medie de varsta - cred ca eu nu am varsta de fapt:)) Mi s-a spus asa..un 23 maxim 25. Ce frumos! Hihihihi! Nici ca imi pasa. La 23 sau 25 de ani eram exact la fel de dusa, dansam la fel. Este adevarat ca dansam cu alti parteneri si este la fel de adevarat ca majoritatea lor s-au asezat la casele lor si au neveste si copii. Eu inca dansez. Inca mai am cu cine sa impart un FatBoySlim..

"El m-a intrebat: Unde iti este iubitul? De ce ai venit singura? I-am balmajit o minciuna in ureche si am continuat sa dansam. Ma tragea de par ca pe un copil si ma pupa pe frunte, apoi ne invarteam si schimbam partenerii. Am juns sa dansez cu o femeie in locul unui barbat. Ea m-a pupat pe gat si a ras ca o nebuna. Imi era cald si am mers la toaleta. Mi-am stropit fatza cu apa rece si uitandu-ma in oglinda m-am intrebat: Care EL?!"

Leapsa culinara

Am primit de la Lola o leapsa despre preferinte culinare. Si ce bine m-a nimerit!! Caci dupa cum se vede pe blogul de food mie imi place nenesule sa mananc.

Cel mai mult imi plac branzaturile, cascavalurile, orice chestie din lapte sa fiu sincera. Nu de capra...ca sa fie clar:))
Imi plac fructele dar ma feresc sa mananc, caci imi fac rau la stomacel.
Imi place maxim sa fac sosuri si sa combin rosii cu busuioc, rosii cu usturoi, imi place orice cu ulei de masline, imi place feta la gratar si imi place pestele..imi place mancarea din Thassos si imi place Fondue..
Imi plac prajiturile, cel mai mult din lume imi place Cheese Cake:)
Imi place supa clara de vita, imi plac fructele de mare si orice vine din apa:))
Si imi place sa mananc iarna cu tata, noaptea in bucatarie slana afumata cu ceapa si branzica de burduf sau telemea de oi..
Hm..grea leapsa nenesule..O dau mai departe cui o vrea:))

Oscar 2008 - cata frumusete..ce montaj.me very happy