luni, 2 martie 2009

Lost in her eyes si o duminica cu soare

Sus este o papusa Blythe, de cateva ore am amortit uitandu-ma la papusile astea. Si vreau una ;)). Habar nu am daca se gasesc in Ro, oricum in America e cam 20 de dolari o bucata (nu vreau una din anii de inceput, nu vreau una de colectie, vreau una normala, cu ochii caprui sau negri).
Mai jos este o fetitza fotografiata de Nina I. Andersen. Poza a castigat la photo.net la sectiunea Photo of the week in 2004 cred, eu o stiam de multa vreme..mie mi se pare ca seamana f tare cu papusha:)
Am avut o duminica de vis, la Club Cortina in Corbeanca unde Diana S. a avut o seama de invitate cu ocazia martisorului. Eu am avut o seama de fetitze superbe cu care am facut un mic atelier de creatie si am pregatit felicitari pentru ziua mamei. Fetitele mele aveau intre 2 si 8 ani, erau dezghetate si foarte cuminti. Pentru ca doar trei dintre ele stiau sa scrie, celor mici le-am scris noi felicitarile. Am colorat, decupat si lipit, apoi am mancat si cand am ramas numai trei ne-am jucat baba oarba si apoi de-a v'ati ascunselea. A fost o zi plina si am ras si alergat cu fetele apoi am fost invitata la Zoo de Mi si Maya. Nici nu mai stiu de cand nu am mai fost la Zoo!! Ce frumos a fost, am avut noroc si de o zi cu soare. Ca de obicei m-am enervat vazandu-i pe mitocanii sariti peste gard pentru a hrani poneii desi scrie peste tot ca este interzis. Un tigru era extrem de trist si scotea niste sunete de ti se facea parul maciuca. De fapt, conform unui pici el zicea doar Au..Piciul il auzea perfect. Un paun infoiat tot incerca sa cucereasca o doamna rece la vibratiile lui, o lebada neagra clocea protejata de niste rogojini puse pe gard, maimutele erau plicitisite si una dintre ele (un macac?!) avea un fund urias care arata ca o tumora, am vazut si maimutza cu bijuteriile albastre, foarte simpatica..si pasarile exotice, o nebunie..si serpisorii..bleah..me don't like snakes..
Cel mai mult mi-a placut la acvariu unde erau Nemo, tac'su, Dory si francezul crevete!!!
Azi e ziua Corinei Gramosteanu, zisa Cora Gramos pe care o pup si careia ii cant tare de tot Multi ani traiasca, multi ani traiasca, La multi ani!!
A venit primavara..mie imi este somn..ce invalmaseala de ganduri..