miercuri, 8 iulie 2009

National Geographic BEST picturesam vrut sa scriu cate ceva sub fiecare poza insa..mi-a trecut. Favorita mea e ultima. Cu puiul de foca razand si mama lui care mustaceste:)


marți, 7 iulie 2009

Vesti bune

O sa avem o fetita. Si mai avem o fetita. Ieri mi s-a nascut nepotica la Targu Jiu. Varu-miu a sunat la tata gatuit de emotie si a anuntat ca s-a nascut inca o minune in neam. Sora mea m-a trezit cu cea mai buna veste de dupa gravidie - o sa avem o fetitza in decembrie! Astept sa sune Oana si sa imi spuna ca o sa avem si un baietel in gasca thassosiana!
Maine e ultima zi de pregatire si plecam spre insula. Eu cu Bubu si the bf, cu bagaje, catel si purcel. Ca de obicei emotia plecarii ma tine in pat cu dureri de burta. Laur rade si ma intreaba daca e cu manutze si par, eu stiu ca ma simt rau de la minunile pe care le mananc de azi dimineata. Acasa la mama nu am ceaiurile verzi ale lui bf care are grija sa mancam foarte sanatos..
Abia astept sa plec si sa mi beau cafeaua pe terasa cu soarele in fatza si marea si vantul care imi aduce nisip in par..
Acum dorm putin. Sa speram ca ma trezesc fara dureri de burtica.