vineri, 8 februarie 2008

Where do I belong?!

You Belong in Paris

Stylish and expressive, you were meant for Paris.
The art, the fashion, the wine!
Whether you're enjoying the cafe life or a beautiful park...
You'll love living in the most chic place on earth.

joi, 7 februarie 2008

Anais Nin


Primul l-am citit pe Miller, apoi am descoperit-o pe ea. Si am citit "Incest". M-am intors la Miller care ma soca cu descrierile lui porcos-sexuale. Nu mai citisem asa ceva niciodata. Prima carte cu referinte sexuale pe care o citisem se numea "Mica Curtezana".
Pe Miller l-am citit in 1999. Pe Nin cateva luni mai tarziu. Pe el l-am dat uitarii, pe ea niciodata..

Anais Nin
"Age does not protect you from love. But love, to some extent, protects you from age."
"Do not seek the because - in love there is no because, no reason, no explanation, no solutions."
"How wrong it is for a woman to expect the man to build the world she wants, rather than to create it herself."

miercuri, 6 februarie 2008

I'm in this NY state of mind:))


Azi am primit un colet de departe. Era cat p'aci sa nu ma duc la posta caci eram convinsa ca am deja ridicat "coletul", dar ce crezi?! Asta era din SUA! Eu ridicasem un colet de la noi. Asa ca am purces si tot drumul m-am gandit, cin' sa fie? cin' sa fie?
Ina sau Dona, clar. Dona sa imi trimeatza adidasi?! Neh, ca nu fu vorba. Ina zicea ceva de o vedere, dar acum e un colet! Am stat la coada cu o emotie! La vama m-a intrebat o cuconitza: ce ati primit? Pai nu stiu, ca nu l-am deschis, nu? Asa ca l-a deschis ea. Fereasca sfantul sa primesti vre'un drog din strainatate, verifica fetele alea tot!
Am intins pe birou minunile si ma rasfatz ca un copil!

Vederea favorita este desigur cu SEX and THE CITY!
Azi-noapte in film avea loc o conversatie referitoare la "geamuri deschise" - intre Sam si Carrie. Am pufnit in ras si in cateva secunde mi-a sunat telefonul. Stiam cine este si stiam ca imi va suna telefonul. De luni de zile o fata imi spune oriunde merg: LASA-TI GEAMURILE DESCHISE! Te duci in Ungaria?? Vai ce barbatii is ungurii! LASA GEAMUL DESCHIS!

Aseara am constatat ca geamurile se lasa deschise si la NY si ca in lume sunt cel putin inca niste oameni care stiu ce inseamna sa ai geamurile deschise! Azi iubesc NY-ul! O pup pe Ina pentru gandurile ei frumoase si pe Sharga pentru puterea cu care inca imi striga in ureche: LASA GEAMURILE DESCHISE!!
(in Bucuresti e frig, eu sa stiti ca nu las geamul deschis pe frigul asta, nu de alta dar ce Sburator va vrea o mireasa inghetzata de frig?? Stai sa mai treaca vara si o sa las deschise toate geamurile, sa ma mai bronzez putin..sa se vaza un pic de piele, ceva..)

Gmail cu Nokia N90

Azi noapte am scris eu un post foarte frumos despre iaurturile de pe vremuri si cele de azi, despre planeta noastra si incaltamintea mea. Si scriam cu pofta si ma minunam de cuvintele care imi veneau parau..am apasat din greseala pe un butonel si gata! Am inchis gmailul si a disparut tot scrisul.
Rar am vrut sa imi sparg telefonul de pereti.
Am decis deci ca urmatoarea investitie o sa fie un router ca sa am net ca omul acasa, la mine pe laptop, sa stau noaptea si sa scriu si sa fac ce vreau pe net.
Ma oftic pentru ca scrisesem ceva dragut si nici daca ma chinui acum nu o sa mai sune la fel.

marți, 5 februarie 2008

QSO

Pe 25 martie la Sala Mare de concerte a Radiodifuziunii Romane, Quantic Soul Orchestra vor concerta. Eveniment Flama Events.

Mai multe despre QSO aici.

luni, 4 februarie 2008

Gand de luni

M-a trezit la 9.30. Vorbim mai des decat vorbeam cand eram impreuna. Ce frumos..Nu ne-am vazut de cateva luni, nu ne-am certat si cred ca suntem buni prieteni.

Am o intrebare:
Cand se transforma iubirile in prietenie? Si cum se transforma??

Dzz zice ca am iscat asa ceva cu discutia despre statutul unei fumei. Sunt curioasa ce pareri aveti despre intrebarea de mai sus..
Deci, fetele, pe locuri, fiti gata..

Tobi..




Am primit asta pe mail..
"Lui Tobi i-a murit stapana din cauza unei boli incurabile... De atunci a stat pe unde apuca: in lant, in frig, neavand ce manca, ori la rude temporar, sau in chirie, de la o zi la o luna. Este doberman, are 4 ani, e bland cu oamenii. Poate fi o buna paza si companie. E bine ca viitorul stapan sa nu mai aiba alte animale. Va rugam sa dati anuntul mai departe daca nu il puteti adopta deoarece acum s-au terminat toate posibilitatile de cazare. Va multumim.
Asociatia "Cutu,cutu" 0726/157.498 0766/251.158
Program Relatii cu publicul: luni-vineri, orele 11-17"
Uitati-va la ochii acestui catel..trebuie sa am casa mea ca sa iau la mine toate bufnitele si toti catei!! si toti pisicii..si toti papagalii...

duminică, 3 februarie 2008

Wishful thinking

Nu stiu de ce am pus titlul asta. Am vazut iar filmul The Secret. Hm..Cica trebuie sa iti doresti chestiuni pozitive ca sa vina acestea la tine.
Eu imi doresc de ani de zile acelasi lucru. De cand aveam vre'o 18 ani. Nu conteaza ca inca nu s-a indeplinit, asta nu ma face sa ma opresc din a imi dori, insa mai am zile in care obosesc.
Sunt vesela mai mereu, spre surprinderea tuturor. Nici nu as putea sa fiu trista pentru ca la mine orice este in neregula se citeste in ochi, pe chipul meu, in cuvintele mele. Am fost depresiva si terminata saptamanile trecute. Ce pierdere de timp! Acum rad, atunci credeam ca gata! Kaput nenica! S-a rupt lantul de iubire..si-a'nceput a ruginii..vorba cantecului.
E totul in capul meu, nu am nici un motiv sa fiu depresiva, sa ma matzai. Oh, da! Am suferit pentru ca m-a tradat cineva, pentru ca m-a dezamagit un om pe care il iubeam sincer, curat (a se citi fara IUBEAM CURAT). Dar totul este spre bine! Oamenii pot sa traiasca linistiti si daca eu nu ii mai iubesc. Prietenii vin si pleaca la fel ca dragostele. Cine ramane, merita sa ramana, m-am gandit eu bine cu mintea mea vesela si insiropata.

Trebuie sa gandesc pozitiv. Gata! Fara cutremure si ganduri stupide, fara imaginatie bolnava cu episoade in care se intampla numai de rau. Este soare afara!
All I need is love and..the sun. And the sea..my island, AN ISLAND, the ocean ( m-as bucura de un ocean..).
M-am tuns eu insami. Ca de obicei ma rasbun pe bietul par cand mi se pare ca e ceva in neregula in viata mea. Am pus mana pe foarfece si mi-am zis: nu ai cum sa iti faci rau, mai rau decat iti sta acum nu are cum sa iti stea! Taie cu curaj soro! Taie putin cate putin, nu te hamesi, mai ales ca vorbim despre breton. Si am prins parul intre degete cum am vazut la tv. Clantz, clantz.
- Intreab-o pe fii-ta daca vrea sa aprinda ea cuptorul!
- Las'o ca nu stiu ce face in baie..

Mor de drag cand ai mei vorbesc despre mine de parca as fi asa..o entitate.

- Ma tund putin, asta fac! Viu acush'

Taiam si ma gandeam cum, la 13 ani, intr-un moment de lipsa a facultatilor mintale mi-am taiat de tot!! bretonul, desi aveam parul lung. De tot, adica pana la piele..Mi-am pus un fem de bentita lata si am mers asa la scoala. Seara cand am ajuns acasa m-a dus tata la frizer si s-a taiat tot. Aratam ca o capra bearca:))
Acum am evoluat. Arat ca Mireille Mathieu, doar ca sunt asa..mai simpatica:))




"MIRELLE MATHIEU:
You are the night, I am the day
You are the star that shows the way
You are the instrument I play
You are the words I long to say
PATRICK DUFFY:
You are the land, I am the sea
You are in counterpoint to me
And we agree to disagree
BOTH:
No need to lie
"

Hahahaha!