duminică, 9 ianuarie 2011

10 si te iubesc

Kate are 10 luni. Nu am avut laptop deci nu am mai avut cum sa scriu nimic. Azi am dat o scurta raita cu taxiul. Imi dau seama ca habar nu am cum arata orasul. Nu stiu magazine, nu mai stiu cladirile, nu am mai mers de la Unirii la Romana pe jos de mai bine de un an. Sunt rupta de lume si realitatea mea se imparte intre casa si mall. Ala de aproape de casa. Vad cam aceiasi oameni de multe luni de zile, nu stiu ce se poarta, nu stiu ce muzica e intr-un club, nu stiu ce beau oamenii intr-un bar. In fapt nu stiu nimic altceva decat eu si Kate. Cred ca ultima iesire in oras a avut loc cand eram prin luna a 7 a si a fost la o ecografie..ultima:)) Caci apoi m-am grabit, s-a facut martie si am nascut. Merg in aceleasi magazine mereu. Stiu toti bodyguarzii, cred ca daca as da nas in nas cu grasutul de la C&A pe strada, l-as saluta apoi ore in sir as incerca sa imi aduc aminte de unde ne stim. Ah..am mai iesit, la Afi, inainte de Craciun. Mi-a placut. Parca eram in Franta, doar ca oamenii vorbeau in limba romana. Nu stiu daca imi lipseste iesitul in lume, caci nu as prea avea ce povesti. Insa stiu ce imi lipseste. Vara. Vara imi lipseste teribil! Pentru ca vara vine la pachet cu caldura si cu oameni parca mai frumosi. Imi mai lipseste ceva. Sa dau sms cuiva si sa ii spun " te iubesc" fara ca acel om sa fie prietena mea avida de iubire (stie ea care). Am avut revelatia in taxi. Nu iubesc pe nimeni in afara de Kate si nu am mai spus te iubesc de multe luni de zile. Nu pentru ca nu iubesc ci pentru ca te iubesc a devenit brusc ceva responsabil si nu mai poate sa fie aruncat asa, orisicui venit in viata mea din senin. Poate ca iubirea pentru Kate m-a maturizat putinel. Sau macar a dat alte valente "te iubesc-ului". Exista cel putin 3 barbati carora le-as putea spune din toata inima "te iubesc" si nu as minti pe niciunul..insa ei stiu deja si parca sa le spun doar asa ca sa spun cuiva, nu imi vine..Asa ca am inceput. Am inceput sa caut oameni care sa merite sa auza. Nu doar unul, am iubit destul doar cate un om, nu au meritat. Trebuie sa iubim mai multi oameni in acelasi timp. Este foarte comod! Iubesti un tantalau, cel mai des pe ala care nu te merita, plangi in pumni si curgi muci pe volan (am citat, stiu ca nu pot sa curg muci:))), te chinui si in final nu realizezi nimic. Cine nu te iubeste, nu te iubeste indiferent cat de mult il iubesti tu. Am constatat ca tutitzele care rad tot timpul si in ochii altor femei par prostute, is de fapt niste femei foarte destepte care au la picioare baieti buni! Eroii lor. Asta e secretul. Razi ca proasta, daca se poate da cu genele peste cap, povesteste ceva absolut stupid si gata! succes garantat!
Sunt rautacioasa, stiu, dar stiu cel putin 5 femei foarte misto, destepte, care citesc si vad filme si se imbraca bine si sunt de luat acasa (eu le-as lua daca as fi mascul si as da cu ele de pereti) si toate 5 is singure. De luni de zile. Asa ca in afara de iubirea fantastica pe care o traiesc cu micutza, invat sa rad ca proasta si sa imi dau ochii peste cap la orice ineptie pe care o aud de la masculi. Sper sa descopar si masculii (dupa ce invat sa rad). Nu de alta, dar parca nu as rade ca o proasta singura..si sa rad cu cele 5 muieri misto, e prea mult:)) Am totusi un copil de crescut, nu m-as vedea cu 5 fumei singure ca sa radem in asteptarea masculilor:))
Intre timp viata este minunata si merge inainte. Am gatit iar chinezesc si m-am vazut de la inceputul anului cu aproape toti ai mei prieteni dragi. Anul nou a venit cu certitudinea ca anul asta va fi cel putin la fel de bun ca cel care a trecut. Mie mi-a adus-o pe Kate. Anul asta o sa am rabdare. Sper. Si nervi de otel, caci probabil sigur o sa ma supere diversi..Nu vreau sa muncesc. Adica zilnic.

In fine, da-o in colo de munca. Am uitat sa spun ceva:) Primele minute din an le-am impartit cu el, al meu. Daca as fi vrut sa imi scrie cineva, el este acela. Asa ca..un an mai bun ca asta musai trebuie ca urmeaza..la anul:)
Omul meu de 10. Si ..te iubesc.