sâmbătă, 16 octombrie 2010

Somnambula si insomniaca

O sa incep cu inceputul. Cand avea Kate pana intr-o luna, viata mea nocturna era una activa. Din doua in doua ore ma trezeau niste plansete cum nu mai auzisem pana atunci, era un scancet, un urlet, era ceva care oricum nu mai conta, caci eu auzeam totul inzecit mai tare. Prima luna a fost cea mai grea, eram moarta de somn tot timpul. Apoi s-a facut mare.
Avea doua luni. Si ma trezeam tot la 2 ore, dar parca noaptea nu mai parea asa de grav. Kate dormea cu mine, stiu, o armata de mamici or sa ma certe, dar sincer, nu conteaza:) As dormi cu ea pana se marita:))
La 3 luni a inceput sa fie om mare. Si noaptea dormea mai mult, manca mai putin. Apoi a urmat perioada noastra de glorie. Avea 4 luni. Se culca la 10.30, eu ma duceam, faceam dus, stateam pe net. Trai nineaca. Se trezea la 7.30, manca, apoi ne culcam si dormeam regeste pana la 10. Vis!
Ne-a mancat in dos si din cauza caldurilor am plecat la bunica. Avea grasa 5 luni. Aerul curat de acolo, patul nou, ce mancam eu, nu stiu..ceva s-a schimbat. Manca iar din 2 in 2 ore. Ma uita Dumnezeu goala in pat, cu ochii in stele sau ucicand la pureci, si ea..ea manca..Cand nu manca ea, ma mancau pe mine puricii. Oribil.
Sase luni. A ramas cu obiceiul de a ma trezi de cateva ori pe noapte. Am inceput diversificare. E ok, ii place sa manance mancare de om mare.
Apoi iata, PREZENTUL. Avem 7 luni. Mancam o multime de bunatati. Incepem cu lapte de la muma, dimineata, la 10. Apoi la 10.30 mar cu biscuite si un praf de scortisoara. Mar crud sau copt la abur. Asa e de bun, mereu mananc eu tot ce nu mai poate tanara. Mai mananca supa sau ciorbica la 13. Apoi lapte, cand vrea, ceai la fel, cereale cu fructe si lapte de vaca si alte balarii. Si vine seara...facem baita, ne pupam, ne jucam si ..ne pupam, ne jucam..
Este a 4 noaptea la rand cand 12 noaptea pare mizul zilei. Ne pupam si ne jucam. Acum 2 nopti o dadeam in balansoar, imi picau ochii in gura, ea nimic. Radea. Aseara muream de foame, ea radea. Acum se uita la un film prost. Niste chinezi care vor sa joace baschet. Sunet prost, ii aud cum se bat, jap, jap. Nu stiu ce i-o placea. Desigur, laptopul nu e impresionant acum. Avem tv. Ah, sa nu credeti ca sunt o mama cretina care isi tine copilul la tv noaptea si se plange ca nu doarme micul om. Nu e asa. EA ma tine. Am deja adormit de 100 de ori pana acum, cu becul stins, cu luat in brate. Insa, dintr un motiv necunoscut mie, fix cand Mos Ene imi da cu ceva pe la gene, pe ea o umfla rasul. Un ras cu chichot, un ras care ma trezeste si rad si eu. Aprind becul, aprind tv, ma intorc la laptop. Mai sper ca ma va ferici si cu niste parturi si cu deja clasicul motiv de sarbatoare, pooh la oala, nu la ma'ta'n poala. Astept, astept. Acum ma mananca. Imi mananca mana. Si se uita la chinezi si rade. Big fun. Big fun.
Ce ma fac cu insomniaca mea frumoasa? E la mine in brate, eu o pup in par si ea isi smulge ciorapii si rade de picioarele ei mici si grase. Pai pot eu sa ma supar?! Asa un cinefil mic, asa un hahait..se poate?
Nu, nu se poate. Copiii astia mici is ceva foarte misto. Uite, acum a descoperit luminitele de la laptop si tot apasa pe ele si rade. Cred ca le zice ceva, nu stiu. Ca ele clipocesc si ii raspund si i'auzi!! Alte rasete!! Are ambele picioare in gura.
Eu ma culc. Sa face ce vrea. Si apoi sa stinga tv si toate becurile, am zis!
Nani bun!