joi, 7 august 2008

Pe inserat

Am mers pe jos pana acasa. Cotroceni-Berceni, cred ca sunt 8 km. Ultimele zile au fost stranii, am auzit atatea chestii incat nu cred ca mai judec ok nimic din ce se petrece in jurul meu. Si totusi in afara de "raul" pe care credeam ca l-am pierdut este singura chestie cu care m-am ales. Da, inca imi mai este rau cand ma enervez. Atat de rau incat ma simt prost fatza de oamenii care ma primesc in casa lor si eu nu sunt in stare decat sa dormm putin. Cat sa imi revin si sa plec sper casa. Raul ala ingrozitor a revenit dupa ce am fost atata vreme bine, fericita. Sa zicem ca nu mi-a mai fost atat de rau de prin ianuarie..
Acum imi este bine. Sunt acasa. Tac in continuare. Ai mei nu inteleg de ce imi doresc sa ma mut de acasa, li se pare ca aici imi este cel mai bine. Si asa este, insa trebuie sa ma lase sa plec sa invat sa imi fie bine si singura. Desi exista posibilitatea sa imi fie rau singura si sa nu fie nimeni acolo sa aiba grija de mine. Whatever..trebuie sa se intample ceva curand pentru ca altfel o sa imi pocneasca ceva in cap.
De cate ori sunt foarte fericita se intampla ceva si se duce naibii tot. De cate ori mi se petrece ceva minunat, pierd ceva care parea minunat..Acum m-am pierdut pe mine. Si totusi as minti daca as spune ca nu este macar un lucru care ma face sa uit de tot..E o voce care ma intreaba "de ce te-ai intors la mine?" .. e o voce care imi spune ca nu sunt prea departe. E o voce care si daca ma minte, ma minte exact asa cum as minti eu. Sau cum mint, caci deh..eu nu sunt femeia unui singur barbat. Eu am nevoie de atentie de la toti barbatii din jur. Absolut toti. Cum zicea Soso candva (sau cum rastalmacesc eu ce zicea el): o femeie e suma tuturor barbatilor care au facut-o sa sufere. Eu nu is chiar asa. Eu sunt o suma a tuturor barbatilor care m-au iubit si pe care i-am iubit. Ei sunt toti o parte din mine asa cu si eu am lasat o urma in viata lor. Si da..in realitatea mea (falsa) pe mine ma iubeste majoritatea barbatilor care m-au cunoscut, fiecare in felul lui m-a facut sa stiu ca am fost speciala. Pentru unul cel putin sunt inca speciala. Fara sa ma aiba, fara sa ma vrea in acel fel clasic amoros (sexual, blah, blah). Cred ca in mintea mea iubirea are atatea forme incat macar o forma de iubire din partea unui barbat mi se cuvine si mie.
Acum o sa ma opresc din scris si din toate. E vremea sa ma odihnesc si sa imi las mintea sa nu faca nimic. Undeva cineva ma iubeste si asta mi-e destul, mai ales ca acel undeva nu este intr-un singur loc, acel cineva nu este un singur om..
Noapte buna.

miercuri, 6 august 2008

Let's move on

Am sa pun un anunt undeva care sa sune cam asa:

Producator audio-video caut mediu primitor, colectiv simpatic, sef de treaba, proiecte-provocari, salariu atractiv, bonusuri pe proiect, telefon de firma, masina, etc, etc..Dau in schimb tot ce am mai bun, veselie la birou, profesionalism pe set, mici crize de isterie cand e cazul, etc, etc.

Nu mai stiu sa fac un cv. Mi se pare penibil sa inshir o lunga lista de realizari si competentze, nu mai stiu ce sa scriu la "Principalele activităţi şi responsabilităţi" pentru ca in munca mea de pana acum am facut de toate, de la productie in sine pana la machiaj, food styling, curatenie pe set si altele..
Cred ca cel mai bun cv ar trebui sa imi fie facut de cei cu care am lucrat, sa scrie seful acolo ce am facut bine si ce nu, colegii sa scrie ce "Aptitudini şi competenţe organizatorice" am si colaboratorii ..sa scrie si ei ceva.

In concluzie, incepand cu 15 august ca voi sta acasa. Pana pe 22 ma voi ocupa de pre-productia nuntii sora-mi, pe 23 filmam, pardon nuntim, pe 25 ne trezim din betie si cu ajutorul lui Doamne-Doamne plecam inapoi in Thassos. Pe 1 septembrie sper sa am deja un nou loc de munca unde sa imi fie bine. Daca nu..apoi de pe 1 septembrie o sa am de scris pe bloguri zi de zi:))

Care va sa zica: care stie un loc de munca pentru o nebuna ca mine, please send me request si eu va send cv-ul. Nebibilit, necoafat cu brizbrizuri care dau bine la angajator.
(Ma gandeam ca as putea sa ma apuc de ceva legat de turism si insula mea..Inca ma mai gandesc. Pana una alta ma duc sa pun de cafea. )

duminică, 3 august 2008

Back to black

De cate ori plec de pe insula sunt terminata. This time is worst..The
crazy princess must grow up fast..There is no fantasy, there is no
princess. I'm just a girl. And i'm leaving someone behind to take care
of my dream. I will not go back soon, I'm 2 scared..Well, the island
will be mine forever. Am obosit. Ma culc in timp ce Amy ne canta
drogata toata. Love it..