luni, 19 decembrie 2011

Katerina la 1 an, 9 luni, o sapt si 5 zile


zice urmatoarele cuvinte:
mama, tata, mamaie, tataie, Dede (ea), bec, pisi, pajtua (prajitura), bebe, pupataie (bucatarie), palu (calul), da-te mama, tica tica, pui, ou, pete (peste), poc (porc), oaie, oala, paca (vaca), cucu, nu, da, lasa, a bate (in brate), a baie, apaa (afara), nasha, cucanu (curcanul), beie (bere), mee (mere), manana (banana), cocoata (ciocolata), danaiu (iaurt-danonino), apa, teai (ceai), maie (mare),

executa comenzi de adus chestii, lucru care aduce mare bucurie lenesilor din casa, eu si tata:)) Are o frica noua de apa, masini si oameni straini. este foarte reticienta cand e vorba de imprietenire si tandreturi, prefera sa fie ignorata si daca te place, vine ea. daca nu..nu..Doarme inca langa mine in pat, dar a reusit sa doarma singura cuc o noapte intrega si pentru asta trebuie sa ii multumesc cuiva care m-a tinut departe de pat:))
Mananca lapte o masa pe zi, rar doua, ciorba la pranz zilnic, multe fructe (mere, pere, banane). Caca de 2 ori pe zi, cand vrea ea. Nu stie diferenta dintre pipi si caca, spune caca si oala cand are nevoie. Nu a mai facut pe ea de multe luni de zile treaba mare. Pipi, baga la greu. Cred ca uita si face pe ea. E inca albicioasa si mai uit sa ii dau vigantolul ala - ce porcarie..
Are parul lung si ondulat si incalcit la spate, ca la curu' catelei (cum se zice la tara). Are aceiasi ochi caprui si clari, ca ai ma'sii si genele lungi la fel ca ma'sa si ta'su. vorbeste mult, mult. nu stiu cu cine seamana!!
Baga tot in gura (inca) si are 3-4 dinti loviti de caria de biberon, o mizerie a carei "reparare" o sa coste niste milioane bune, dar merita, pentru ca sunetul de ras da bine cand se vad si niste dinti de soarec :))
Tipa destul de des si se tranteste pe jos, printr-o aruncare de care mi-e groaza, mereu ma gandesc ca ii adun dintii de pe covor.. Ii plac pisicile, dar va primi cadou acvariu si pesti cand face 2 ani, pentru ca nu avem voie cu animale in casa:( Si pestii sunt linistiti, de aia ii si iubim:))
cam atat. sa nu uit:)

duminică, 18 decembrie 2011

Punct si de la capat

De o ora incoa' tot caut pe blog ceva ce am scris cand eram indragostita de un baiat. Nu gasesc. Inseamna ca nu trebuie sa gasesc. Ca poate era ceva trist. Ca poate nu seamana oricum iubirile intre ele. Dar unele iubiri ale mele seamana, numai ca niciuna nu se termina la fel. Sau nu apuca sa se termina, caci nu incepe..