joi, 8 aprilie 2010

1 luna cu iubita mea


Aseara K a primit tort si atatea pupaturi!! Tort bun de care nu am avut parte nici eu nici ea..pentru ca desi ti se topea in gura era CIOCOLATA! Tot!! O sa gust asa putin azi, dar mi-e ca o agit si nu e o idee buna..Insa..vai ce tort bun si ce mai mancau cei doi oaspteti ai casei..
Hai sa scriem povestea pozelor. Sus e Kia la aniversare, aseara. Plangand de colicei desigur! Dar o draguta in sarafan de blugi si cu ismene sub:))

Frumusetea asta plina de frisca e Gia cand am sarbatorit o luna in decembrie. Sper ca se vad diferentele:)) Gia mare si puternica, a mea o papusica finutza..o delicata. Gia numai obrajori, a mea numai gingiutze si cantec:)) Iubitele mele:))

Si aici iat-o rapusa de somnic in brate la ta'su, rapus de ea. O mogaldeata care ne-a facut praf cu rasetele ei.

La multi, multi ani fericiti iubita lui mama cu ochii ca cafeaua! (sper sa nu..dar daca o fi sa fie asa..nu-i bai, cumpara mama lentile !!)

marți, 6 aprilie 2010

De prin filme adunate, cu drag unui tip

Un tip afla ca nevasta-sa avea un amant. Amantul judecator, tipul politist. Nevasta moare in accident de avion cu tot cu jude, asta afla toate mizeriile si se socheaza..in fine..
Intr-o zi iese la baut cu o colega de munca a nevestei inselacioase, si tipa ii spune o poveste cum intr-o zi si-a patat fusta la birou si fara sa sune s-a dus acasa in miezul zilei. A intrat in casa si ce crezi? O surpriza. Sotul ei facea sex nebun cu una in baie. A iesit usor, fara sa o vaza ala si s-a intors la birou. Vaduvul intreaba: si? ce-ai facut dupa asta?? Si tipa calma raspunde: nu m-am mai dus niciodata acasa in miezul zilei fara sa sun inainte.

Morala? Vrei sa ti pastrezi casnicia, inghiti.

Eu nu sunt maritata. Cu asta am spus totul. La revedere. Si succes in incercarile de a va recastiga un loc in viata noastra. Costa. Mult. Si multi bani..traim vremuri grele..

Quel dommage ! Abia te iertasem, fir ar sa fie..