miercuri, 27 ianuarie 2010

Despre masculi si cateva sub-specii aferente

Am inceput sa scriu si am scris si am ras apoi mi-am dat seama ca scriam cea mai haioasa poveste ever despre un barbat pe care l-am iubit candva..si desi povestea era grozava, eu NU sunt o scorpie de femeie sa il fac de ras pe omul ala aci, pe blog.
Asa ca textul despre masculi a plecat catre cel in cauza, sa ceteasca si sa rada el singur in fara monitorului.
Eu despre barbati nu am ce sa scriu "de rau" pentru ca daca as scrie orice, as scrie despre barbati fenomenali, pe care ii iubesc..deci as scrie de bine. Aia pe care nu ii iubesc, despre care as avea de scris "de rau" is asa de lipsiti de printorpanta incat nu merita sa pierd noaptea ..


si iata-ma iar cu Badea in fatza, facandu-si clasicul show, cu mimica de rigoare. Familiara atitudine, bercenara asa..
Intr-o zi o sa scriu despre un barbat pe care l-am iubit maxim, in secret, acum mai bine de un an, hiihihi. Care si azi imi este drag, drag de tot, ca un frate, mwahahahah!

Je l'aime..Dj Zebra..

marți, 26 ianuarie 2010

Despre scorpia de femeie, rea, urata, invidioasa si saraca

Contrar parerilor voastre, acest titlu nu se refera la vre'o femeie cu care am impartit ciufulirea asternuturilor. Pas du tout! Era asa de simplu sa scriu despre oricare dintre damele care fac parte sau nu din antujarul meu..Insa niciodata nu mi-au placut lucrurile simple.

Femeia scorpie e genul ala de muiere pe care iti doresti sa o pocnesti. Are de obicei un iubit, un baiat bun de tot pe care tu, vazand din alt unghi relatia, il compatimesti sincer ca s-a procopsit cu asa o pacoste. El e victima femeii scorpie..Saracul..Este tratat mizerabil, asta il suna de 100 de ori pe zi, ii verifica telefonul, mailul, ii scaneaza colegele de birou, il scaneaza pe el insusi sperand ca ii va patrunde in gand si il va surprinde jerking off pe un site patetic si atunci..jap-jap, doua palme. Femeia scorpie pare mereu ca are controlul. Pare puternica, mai puternica decat el. Tipa ca nebuna, claxoneaza in parcare, de pe locul din dreapta, nu pierde nicio ocazie de a il face de rahat pe amaratul de mascul. Peste toate..il si inseala pe prost, desi il acuza constant ca EL are o aventura. Toate amicele masculului maltratat il compatimesc pe acesta si o urasc cu pasiune pe nemernica. Care..intr-o zi ramane gravida si ce crezi?! Masculul o ia de nevasta. Sau nu era asa? Ah! Pe unele unii masculi le iau de nevasta, pe altele nu. Doar se mai culca cu ele o vreme. Sau nu?!
Hm..Poate sa nici nu ramana gravida de fapt, oricum il are pe tont la degetul mic. De ce sa aducem un copil in poveste?!

Ce nu se vede din unghiul ASTA este ca in realitate magarul de mascul merita tot ce pateste. Scuze magarilor ce vor citi povestea aceasta. Merita tot ce i se intampla din ziua in care s-a nascut. Pentru ca de fapt ne nastem egali. In timp ne "coconim" si ni se urca la cap..De ce afirm ca masculul merita? Pentru ca din alt unghi vezi lesne cum ea reactioneaza post factum ce-i drept la niste lucruri. La grave tratamente aplicate de masculul actual sau un fost. Nici nu mai conteaza, oricum is toti la fel, nu? Ea claxoneaza ca nebuna in parcare pentru ca stie ca in acest timp el sta cu amicii la masa si aia il compatimesc si el o face de ras . Ii cauta in telefon si ii verifica mailul pentru ca nu o data, bietul mascul a fost surprins in miez de noapte cetuind cu niste "amice" nevinovate, avand nu 2 ci mai multe id-uri secrete de mess..Scorpia a decis sa zdrobeasca unealta diavolului si a facut zob telefoane. Apoi a facut zob monitoare..Si el s-a potolit. Asa se vedea din celalalt unghi:)) Paradoxul este ca in general o "relatie" se desfasoara intr-un cerc, relatia fiind in mijloc, deci cate raze, atatea unghiuri, atatea pareri.

Femeia rea este alta specie. Astea urasc tot ce misca! Urasc femei, urasc barbati, urasc femeile foste, viitoare, urasc mama, sora, urasc plozii amicelor, urasc tot. Pentru ca sunt rele. Nu este foarte mult de scris despre femeiele rele pentru ca sunt o specie asa de rara incat mi-a fost dat personal sa cunosc vre'o doua..Ah! femeiele rele sunt de fapt niste biete nefericite. Atat.

Femeia urata. Ei bine, eu nu stiu femei urate. Stiu scorpii si rele si invidioase, insa femei urate (sau barbati urati) nu stiu:( Pentru ca uratenia vine din suflet, iar eu ma feresc (cat pot si eu..) de oameni urati sufleteste. Indiferent cat de grase, strambe sau ciudate sunt femeiele pe care le cunosc, mie toate mi se par cele mai frumoase din lume, fara sa aiba trasaturi fizice spectaculoase..Si pentru asta ii multumesc Celui de Sus, ca m-a luminat sa vad mai departe de moacele oamenilor..Singurele dati cand vad oameni urati e mersul cu metroul. Si nu is chiar urati..is doar nefericiti, saraci, bolnavi..Si da..homeless-ii mi se par uratei pentru ca imi provoaca o frica fantastica..Sunt si niste oameni urati, am vazut la tv..dar pana si pe ei ii iubeste cineva asa de mult incat nu le vede niciun defect:)

Femeia invidioasa este paradoxal o femeie frumoasa, cu o cariera ok sau o familie ok. Este femeia care ARE si totusi ceva nu e ok, ceva ii miroase. Invidia e o boala din pacate. Tot din pacate este o boala care nu trece..si nici macar nu se moare din ea. Doamne-fereste sa imi doresc sa moara cineva din invidie..

Femeia saraca este probabil cea mai buna dintre toate cele enumerate mai sus. Pentru ca in saracia ei, nu isi permite sa fie nici scorpie, nici rea si nici invidioasa. Probabil ca din lipsa de bani poate sa fie o femeie urata, sau ..neingrijita. Poate din lipsa de iubire poate sa fie urata de nefericire. Nu stiu nici multe femei sarace..Si ma bucur ca nu stiu pentru ca as suferi neputand sa ajut..

Am scris cateva randuri pentru ca am vrut sa imi fac curat in minte si sa nu mai las sa ma atinga nimic. Nu dorm de cateva nopti din cauza unei frici organice de ..saracie..Stiu, suna infiorator si rad in timp ce scriu, dar se pare ca la pachet cu minunile traite cu Kate in burta, gravidia aduce niste paranoia grozava :))

In cautarile de pe net am gasit un best seller americanesc, scris de o cucoana. Probail o frustrata ca si mine, una cu atatea drame cate fire de nisip is pe fundul lacului Michigan:))

http://www.whymenmarrybitches.com/

Mai sus e site-ul cartii ei. Ma intreb si eu de ce se insoara barbatii cu scorpii si ma mai intreb ceva: ce trebuie sa fac sa fiu o adevarata scorpie in viata asta?! Caci pana acum am fost ocupata sa fiu "draguta" si imi dau seama ca am pierdut niste ani..

Care din femeile alea de mai sus oi fi de fapt?!

luni, 25 ianuarie 2010

Curatenie si poze vechi


am gasit un cd vechi. cu un zambet de care imi este dor..

cu noi in facultate, in drum spre Orsova

cu o Marie mica-mica si atat de frumoasa, incat iti venea sa o mananci..

cu seara de Craciun, primul meu Craciun dupa Franta, palinca si raspunsul la "de ce ma iubesti?"

cu aceiasi Marie a mea iubita, cu rasul ei de soarece:))

cu almetii si petrecerea mea de plecare la Paris, vizionanad nunta lui I&I

cu o alta Marie, mai mica decat Maria soricel

cu fetele mele frumoase la Mamaia, fuarteeee inchipuite..

cu baiatul meu care se plimba in Mamaia cu niste fantome..

cu fetele mele legitimate..

cu cel mai frumos zambet de pe planeta

cu Bachus si G cand erau mici..

si mica si "treaza" si eu (unde o fi bluza asta cu Carlsberg si mai ales a cui era?!)

cu o dimineata la sase in Vama Veche si pahare pline de cognac, dupa o noapte de condus..

cu mine rosie si ei beti..

cu momentele kinky-cioase din autorcar...

o masa in Orsova (cred..)

o betie crunta in mijlocul drumului..

trei frati patati razanzi

si noi doi, acasa, la un Craciun, demult..tare demult..undeva dupa venirea mea acasa.

Cand mi-e dor, mi-e dor de noi:) Partea fun este ca foarte putine din mocutele de mai sus s-au schimbat in sase ani de zile..poate un rid colo, mai multi dinti la Mariile mele..In rest, nimic.
Ei rahat! Auzi, cica niste kilograme in plus:)) Pai astea vin la pachet cu copiii pe care unele i-au nascut si altele ii vor naste! La masculi e o problema cu kg in plus:)))