sâmbătă, 19 aprilie 2008

Seara minunata

Am ajuns acasa dupa o seara excelenta, alaturi de niste oameni
speciali. Petrecerea Elsei a adus aproape, intr'un decor de film,
oameni frumosi..Oameni.Nu doar bloggeri. Elsa este exact asa cum mi'am
imaginat, este UN ZAMBET. Zaza ..doamna, imi esti atat de draga!
Despre Scolastic - as fi vrut sa povestim mai mult, dar mai sunt
ceainarii de colindat. Pana tarziu in noapte am povestit cu Gyrovague.
Sunt cu un zambet larg pe fatza, e si de la dragul de Jack dar este de
fapt datorat unei seri speciala. Intr'o curte cu magnolie, cais, mar,
ciresi (2) si !!! Smochini!! Da, toate in Bucuresti. Dar intr'un alt
oras. Unul plin cu caluti! Multumesc Elsa. Noapte buna. (Dona trebuia
sa zbori putin pan' la party! )

vineri, 18 aprilie 2008

De la dragoste la..ce?

In scurta mea viata am reusit sa iubesc niste oameni. Cumva, datorita iubirii mele cred (cata modestie) oamenii de langa mine au fost frumosi, inteligenti, prezentabili, buni. Calitatile lor au fost observate nu doar de mine, ci se de cei din jur. Sunt zeci de poze care stau marturie..La fiecare poza am auzit acelasi lucru: ce bine va statea impreuna, ce mult semanati - eu pe rand blonda, bruneta, cu parul lung sau scurt. Ei bruneti, blonzi, sateni. Semanam. Dragostea face oamenii sa fie altfel. Frumosi. Mai buni.
Dupa fiecare relatie am incercat sa pastrez legatura cu oamenii pe care i-am iubit si care m-au iubit. Cu unii a mers. Altii au putut sa ma urasca intr-un timp scurt. Concluzie: de la dragoste la ura e un pas. Unii m-au iertat si au dorit sa imi fie prieteni. Au ramas frumosi:) Altii au ales sa fim "ceva", nu dusmani, caci este un cuvant cam dur. Putini sunt indiferenti. Multi si-au refacut vietile si m-au primit in noile lor existente cu bratele deschise - am fost o picatura din sufletul lor si au ales sa raman acolo - poate pentur a imparti cu ei bucuriile si tristetile noilor lor vieti alaturi de femei minunate. Caci unii din ei au sotii minunate ( o parte m-au judecat gresit si apoi au inteles ca in dragoste si in razboi regulile sunt altele sau nu sunt).
"Indiferentii" si-au dus viata pe carari indepartate de drumurile mele. Si au si ei sotii minunate si copii frumosi.
Insa cel mai mare soc il am vis-a-vis de barbatii care au ales sa fie altceva - nu dusmani, ci ..ceva. Greu de definit. In empatia mea destul de "dezvoltata", am reusit sa simt din partea lor un amalgam de sentimente: de la ura, dispret, regrete..pana la mila. Mila apare cand eu sunt extrem de trista si cand el/ei isi dau seama ca au gresit undeva. Poate au pierdut un tren cu care ar fi calatorit intr-o altfel de viata cu mine. Ura apare cand eu sunt rea si ei nu stiu daca sa se bucure sau sa le para rau ca m-au pierdut. Totul se raporteaza la mine, caci are legatura cu mine..nu cu ei, nu cu sotia, nu cu restul amantelor, restul aventurilor.
Nu stiu daca este de fapt chiar URA. Caci ce ramane dupa dragoste nu stiu cum sa definesc. O razvratire a unui suflet? Un "de ce" nu eu, ci altul care nu este mai "bun".

Nu stiu sa urasc un om pe care l-am iubit. Stiu insa sa scot ce este mai rau din el.. Stiu sa arunc mereu cuvinte grele si sa reprosez greseli constatate in luni de zile, defecte pe care nu le vedeam orbita de o iubire care parea ca va durea o vesnicie.
Apoi apare din nou comunicarea, un fel anume de comunicare... Un mesaj in care aud a mia oara cat de fericiti puteam sa fim impreuna. Cum unul ca el nu va mai fi. Satisfactia constatarii ca este unic. Nimic nu este nou. Eu stiu ca fiecare barbat pe care l-am iubit este unic si ca nu is doi la fel.
Nu stiu ce ramane dupa o dragoste. Prietenia ramane numai intre doi oameni care s-au iubit si care au invatat ceva dupa o relatie.
Eu stiu ca exista prietenie intre un barbat si o femeie. Acum aflu ca anumite prietenii au o punte de legatura care nu este neaparat dragostea..ci un fel de ura. Si asta nu este chiar o prietenie..Este acel "ceva".
Ce ramane dupa o dragoste?

joi, 17 aprilie 2008

Raspuns la tema de cercetare

De ce sa nu te indragosteti de un blogger (10 motive de la aceasta persoana)

1. All bloggers are self-obsessed and like to talk about themselves, or things they like, or things they saw, or things they feel they should know about, at great length. You on the other hand, are obviously enjoying reading all this.

Corect. Dat fiind ca si eu scriu zi de zi tot felul de chestii stupide pe blog:)) Sincera sa fiu ma gandesc uneori la ceea ce scriu..sa dea bine la cetitoriu. Dar asta e valabil UNEORI. In rest ma doare la bascheti ce gandeste cel care citeste. Nu ii place, apoi sa isi vada de click-click si sa ma lase. Nu cred ca scriu pentru "lume" .. scriu pentru mine. Este asa - un fel de jurnal on line.

2. Most bloggers are not as hot as you think they are. Some are cute, I'll give you that. Some are also quite do-able, but most are normal. Just like real life. Only, in real life, the first thing you see is the exterior, which makes it easy for you to judge better.

Nici nu cred ca mi-a pasat vreodata cum arata oamenii astia din lista de la mine. Experienta datorita careia Dona vrea sa faca aceasta compunere nu are neaparat legatura cu bloggareala. Si da, ma stiu cu o buna parte dintre cei pe care ii citesc/ma citesc. Mailuri, poze, cafele, mese, etc. Foarte misto si normali la cap, fiecare cu piticii lui - ca si mine. OAMENI. Eu imi scriu cu oameni. Pe care nu vreau sa ii iau acasa si sa ii "execut", numa' imi sunt dragi. Si da, stiu exact la ce te gandesti - nu de pe blog mi s-a pus pata:)) Aia a fost maslina de pe tort. Asa..ca ma "indragostesc" eu de oameni pe care ii citesc, asta e "copilaria" mea.


3. If you are both bloggers, and realize you are blog-flirting, it can get dangerous. Blogworld is very small... and starved of gossip. Bloggers will talk. Gtalk makes it very easy. It's the funnest thing in the world to go, 'Oh do you know, crazychick and hormonal boy are totally macking it on msn!' And also, it's easy to be misunderstood. Nothing can be more misleading than a badly constructed sentence. And bloggyhearts are weak. They cannot understand things like distance, presence of real-life boy/girlfriends and they assume that everything that happens on something.blogspot.com is removed from their 'real' self. So, please, don't fall for bloggers who leave you funny, pseud-flirty comments on your insightful posts. No. They are pretending blogging is a twilight zone. And do NOT care about you you. They just want more page hits. And they are also sleeping with other people. People who are not bloggers.

Hm..foarte ciudat moment ti-ai ales Dzz sa imi dai asemenea tema de gandire. Crezi ca am indraznit eu a cocheta cu vre'un mascul din lista?!?! Neh! Cred ca intai am cochetat si apoi am aflat ca scrie:)) Chestia asta de la sfarsit ma loveste in moalele capului! Cum adica bloggeri se culca cu alti oameni??? La naiba!

4. Remember when your mommy told you that the internet is full of psychos? Guess what? Psychos have blogspot accounts too. They are in no way limited to icq anymore.

Mda. Eu insa stiu ca si in mine zace o mica psihopata..asa ca eu sunt safe..si altii nu:))

5. If you are stupid and take your blog-flirting into real life, and are unlucky enough to be in the same city as your blog-boy/girlfriend, and are unlucky enough to realize that the attraction transcends the internet and is very much lurking around between your and your bloggy-other-half's drinks, you are fucked.

Nu am ce comenta. Din pacate sau din fericire nimic nu mi se aplica.

6. Most bloggers are nothing like their blog-images, we should reiterate. And I don't just mean how you think they look. If you're mature enough to say, "I don't care about looks, I like people for their intelligence, kindness and wit," you would think you were all set. I mean, fuck the BMI, the blogger you adore is smart as hell, funny as hell and is also all emotional and kind and good. Yeah. No.

Nici eu nu sunt in realitate cum par pe blog - senina si cretina, o rasfatata care abereaza in scris. Slava Domnului ca exista oameni care ma stiu, pe mine cea REALA si care au priceput ca aceasta chestie cu bloggul este "partea mea de refulare si desfrau". Scriu ce vreau, cand vreau. Am drame, scriu. Petrec, scriu. Vad film, scriu. Am nervi, scriu. Si da, in viata reala sunt ADORABILA! O printesa!

7. Bloggers don't have a life. Or are miserable. Or both. You don't want to fall for someone who is still crying over their daddy-issues, or that one night they got really drunk and actually made friends with someone and had fun. You will notice that when people are happy and busy, they don't put up new posts. It's because they are enjoying finally having a life. Of course, they'll come back when the money, friends and alcohol runs out, to tell you all about this perfect person they met who didn't seem to like them back. Or they'll post a funny link, pretending they weren't just out having fun without you. Do you want to be in love with someone who doesn't even care about what you will be doing without them? You could go refresh their pages a million times, for all they care.

Ei cacat! Cum draga nu am eu viata?! Sau cum e mizerabila? Sau cum cei care scriu (pe care ii stiu) au asemenea vieti?! Fatuca asta are 22 de ani! Cred ca media de varsta din bloggroll-ul meu e alta. Oamenii pe care ii stiu (citindu-i) au vieti. Minunate. Au bucurii si tristeti. Au probleme si nu mai au probleme. Vad chestii si apoi le impart cu noi/mine. Deseneaza. Plang si rad. Hai sa nu luam tot ce zice fatuca asta de bun. Am adunat o lista de oameni pe care nu ii numesc bloggeri pentru ca in afara de faptul ca scriu ..sunt OAMENI. Frumosi..chiar daca despre unii habar nu am cum arata..

Sa fiu sincera m-am gandit ca oamenii scriu rar cand sunt fericiti. Pe de alta parte cel mai "bine" scriu cei care au un "stres". Aseara despre asta vorbeam la masa cu o fata draga mie..Eu slava Domnului scriu zi de zi! De bine, de rau..asta e! Scriu.


8. Secretly, all bloggers are nerds. They may only talk about drinking with friends or buying new dresses, but they are nerds in hiding. You are way cooler than any nerd, even if you think you're not.

Serious?!?! Hahahaha! Foarte tare asta, ai dracului tocilari..Sa fim seriosi..

9. Bloggers like to write. That is established. They all want to be published, somewhere. Writers are generally not fun people to be in relationships with. Failed writers, even more so. You will have to deal with blogger's-block. And another rejection letter from blogspot saying the post couldn't be published due to error 505. You will have to deal with bad reviews in the form of comments. And you will have to deal with them sitting in a vat of gin and tonic, crying about how they're just not as popular as they used to be, or worse, about that new blogger who just took away half their traffic. You're better off shagging a DJ.

Hm..da? Bre, eu una nu voi a ma publica niminea! Si aia cu DJ-ul..been there, done that..twice!

10. Bloggers and blog-readers have a bad, one-sided relationship. It's all about the blogger. It translates into real life as well, it will always be all about the blogger, and you'll just be the lucky reader they fancied for half-an-hour. Your sensitivity is unappreciated. Your thoughtful comments are just one in a hundred. Your obsessive bookmarking only makes the blogger chuckle and pat your head, as if you were a dog. They don't understand what it means to fall for someone just because they once wrote beautifully about the song that describes your life. They were just being manipulative, and probably hate the song.

Concluzii:

Copila asta vorbeste despre o lume pe care eu una nu o stiu. Poate in America asa se intampla. In afara de Dzz, din USA mai sunt Ina si Lola, care imi par minunate.

Restul din lista mea is romani. Si da, major crush ce am avut pentru doi barbati. Unul dintre ei fiind motivul pentru care m-am apucat de scris aci.

Cred ca a avut 500 de click-uri pe pagina lui intr-o zi..de la mine, topita toata. Un domn serios de altfel pe care il cunoscusem inainte sa stie ce este blogspot.com:)) Mi-a trecut pentru ca omul avea o viata. Frumoasa. Cu o femeie frumoasa in ea. Si un blog in care NU vorbea despre el.

Al doilea major crush s-a materializat frumos si s-a topit in neant. Pastram misterul pentru ca asa este frumos. Si iar! Nu avea legatura cu bloggareala..foarte mare:))

Deci parerea mea este asa: femeilor/barbatilor - va e drag de unul pe care il cititi? Pare usor psihopat? Iesiti la o cafea, in loc aglomerat:))

Eu cred ca in spatele unei pagini pe net sta de fiecare data un OM. Norocul meu a fost sa descopar numai oameni deosebiti..Frumosi..Diferiti de ceea ce cunoscusem pana acum. Da, am de invatat si ma bucur de fiecare experienta. Inchiei scurt si ma pregatesc sa imi fac rondul de dimineata, cititind fiecare pagina noua din lista. Cu siguranta am ales oameni misto si am de ce sa ma bucur. Fata asta de 22 de ani..sa mai creasca.

Sa cer pareri de la cei din lista?! Care te incadrezi in cele 10 puncte?!

miercuri, 16 aprilie 2008

Monsieur Ibrahim

Vad un film atat de frumos chiar in timp ce "vorbim". Omar Sharif
intr'o poveste care imi umple inima de bucurie. O poveste despre o
prietenie, o lectie de viata..Dl Ibrahim si florile Coranului. Mai
stiu franceza! Nu am uitat decat sa scriu..Si sa vorbesc
frumos..Franceza mea e englezita intr'un mod neplacut urechii. Dar ce
film minunat.."Le coeur de l'homme c'est comme une oiseaux enferme
dans une cage. Quand tu dances, le coeur chante et puis elle monte au
ciel." cred ca am ratat niste litere undeva:))

Ce pitica!!



Mi-am pozat un vechi polaroid..o sa iau poza cu mine sa o scanez. Mie mi se pare ca nu m-am schimbat deloc! Desigur acum nu mai pot sa fiu urcata pe mobila pentru poza..Mobilierul ala nici nu mai exista, l-am facut bucatele intr-o zi cand ai mei nu erau acasa. Cartile le-a dus muma-mea la bunica. Nu mai tinem tartacute cu forme bizare pe mobila..Dar eu inca mai am ochii mari..

Kouskous

Am gatit. Cand sunt bolnava ma gandesc mai mult la mine. Ieri, intre doua filme, m-am urnit si am gatit. Daca nu mananc nu o sa ma fac bine niciodata!

Am facut kouskous cu stafide, nuci si scortisoara. Am lasat stafidele in esenta de rom, pana s-au imbibat bine-bine, am pus si putina coaja de lamaie rasa si multa nuca.
Nu tin post, mananc rar carne si nu cred sincer ca postul tine doar de mancare..

Al doilea fel de kouskous a fost cu multe legume - dovlecel, mazare, morcovel, rosie, etc. Bun de tot. Nu am facut poze, caci eram prea ocupata sa ma indop ca o gasca. Si da, m-am facut bine!

Sa nu uiti

Sa nu uiti

Sa nu uiti ca te-am iubit
Mai mult decat poate iubi
O frunza copacul ei!
Ca din tot nordul fara urme
De regi, ai fost totusi
Regele meu
Ca n-am conceput altfel viata
Decat cu tine
Si impartita numail la doi
Sa nu uiti ca te-am iubit
Mai mult decat poate iubi
O stea galaxia ei!

(am gasit aceasta poezie scrisa pe o foaie galbena de vreme. Imi aduc aminte vag cine este cel care mi-a scris-o..vag pentru ca si el, ca si altii, a fost un fals. De fapt povestea noastra nu a existat. Exista o alta poveste care era bine camuflata de ceea ce eu vedeam a fi "povestea noastra" :))

Si tot el scria:

Asa sunt eu

Sunt eu si sufletul mi-e mic
Caci cred ca nu mai pot sa simt nimic
Dar in adancul sufletului meu
Sunt greu

Sunt greu de sentimente neimpartasite
De clipe si momente fericite
Dar si de lacrimi si de mult venin
Sunt plin

Sunt plin de fericire daca ma gandesc
Ca dup'atata timp
Chiar pot sa mai iubesc
Si daca sunt si eu putin iubit
Sunt fericit

marți, 15 aprilie 2008

4 3 2 ..1 zero..

Mai oamenilor..noi am trait anii aia. Este adevarat ca noi, femeile de varsta mea zic, in vremea aia nu aveam activitate sexuala, dar aveam prietene mai mari si ..mame. Sa nu aud ca nu ati stiut pe cineva care a trecut prin asa ceva, ca nu cred!
Nu m-a socat absolut nimic..Este o poveste pe care o stiu, este o perioada din vietile noastre care A TRECUT..Sa incerc sa ma prind..ce a socat?
Micul avorton? Vocabularul domnului "doctor"Bebe - un macelar al anilor '87..Eu auzisem asa niste povesti despre acest film. Este un film romanesc despre un avort facut intr-o camera de hotel. Ah! In plus dl. Bebe vrea si un pic de sex cu fetele alea, ca doar nu intra el la puscarie pentru numai 3 mii de lei.
Era cam 2.500 un salariu, nu? O intreb eu pe mama.
In fine, sa ne revenim putin va rog. Foarte frumos ca a luat premii, foarte dragut ca s-au prins aia din Occident prin ce au trecut mamele noastre, foarte dragut ca ...atat.
Am crezut ca ma va da pe spate, ca voi inchide ochii cand are loc avortul ala (ca eu asa am auzit, ca se arata tot). Hm..Cred ca datorita contactului cu efectele speciale si cu moartea prematura a unor oameni iubiti mie, aceste imagini nu au reusit sa ma socheze. Chiar daca acel ghemotocel de copil era de la IML..in afara de o mila ca era mort..nimic.
Un film..romanesc. Romanesc pana in maduva oaselor. Si aia cu domnul Bebe care zice iar cu "PULA" ..pentru Dumnezeu, nu asta face un film sa fie REAL, sau mai bun. Pe vremea lui Nea Nicu peretii aveau urechi, cum putea dl Bebe sa racneasca asa cuvinte nepotrivite intr-o camera de hotel plin ?
In fine, sa nu prelungim cosmarul. Nu mi s-a parut nici o mare smecherie acest film. Zero. Imi pare rau, dar cam asta este umila mea parere. De om care a trait cumva in anii aia si a auzit povesti despre cum era cu avorturile..
Povesti in care mama care avea deja trei copii a fost gasita in baie, intr-o balta de sange de una dintre fete..Povesti in care intr-un sat era o baba care stia sa faca niste lucruri..Povesti care nu se auzeau (cu urechile), dar care existau.. se faceau simtite prin aparitia unui pachet de vata in baie care disparea brusc, apoi auzeam ca o mama a fost foarte bolnava si copii nu aveau voie sa iasa afara..si noi stiam ca ceva grav se petrecuse.

As fi vrut totusi sa fi citit si scenariul acela care a participat la concurs la HBO. Oare povestea acelui om era mai buna decat asta care s-a ecranizat si a castigat atatea premii?

Nici macar nu m-a omorat felul in care a fost filmat acest 4 3 2..mda. sa trecem mai departe. Postul asta era pentru blogul de film, dar acolo punem "recomandari".

luni, 14 aprilie 2008

La liceu


Aceste desene sunt reprezentatii grafice realizate intre anii 1991-1995. Colegul Eugen, un mare artist in viata, incerca sa surprinda elementele cheie - desenele sunt realizare in functie de materia in timpul careia avea loc procesul creativ. Sus observam cateva vietati - iapa cu manz priponit, ceoara, mielcul si un boing razand - care nu stim cu cine, ce legatura are..

Fiind clasa de filologie, ma gandesc ca Eugen avea destule surse de ispiratie:)) Iata mai sus cateva scene ero(t)ice din literatura romana.

Banuiesc ca "iesise" Rambo pe ecrane dar noi invatam si ne rezumama la bucurii marunte..

Cheptan Planet

si Lidia in jurul lumii.


Insa! cel mai bun desen din cei patru ani este ilustrarea spagii care se dadea la Economie. La noi in liceu NIMENI nu trecea la Economie. Puteai sa inveti, sa faci orice..nu trecea nimeni. Legenda care circula in acea vreme suna cam asa: profa (o doamna foarte simpatice de altfel, care ma iubea maxim - de aia m-a si trimis la Olimpiada) a fost balerina cand era tanara. Era inalta si frumoasa, slaba. Apoi a patit ceva si s-a imbolnavit si s-a ingrasat ingrozitor. A inceput sa chinuie elevii, toata lumea ii ducea cafea, prajitoare de paine, tigari, unii copii cica mergeau la ea acasa si ii faceau curatenie. Cica avea profa tone de cafea si alte chestii - ca pentru un magazin!!
Noi nu stiam ce sa credem, insa eram toti in rahat. La prima lucrare nu luase nimeni 5. Urma a doua lucrare. Habar nu avem ce ne putea da, caci de predat nu preda nimic..Asa ca cineva s-a gandit sa ii luam un tort!
Un tort la care am balosit toti..Desenul lui Eugen surprinde cu acuratete fix momentul darii spagii..Si fix cuvintele profei..si ale celui care a dus tortul:))
Noi am fost fericiti tare in liceu! Copii buni, invatam bine..


Si cam asa arata o ora de geografie.
Am gasit cutia de pantofi plina cu biletelele care au circulat in clasa timp de 4 ani. In vremea aceea fetele nu se culca cu baietii in liceu, ci se placeau cu ei..si atat.
In vremea aceea cele mai folosite injuraturi/expresii triviale erau : bou cu pene, vaca cu pene, scroafa cu pene mov..si desigur drasticele: lesbiano, femeie frigida ce esti!
Un baiat de 23 de ani era MARE ("Adica iti plac astia batrani?!?!"). Se cerea prietenia..Fetele scriau povesti de dragoste. Se traiau niste drame, oho!!
Oare ce s-o fi ales de cele 5T?! Soric, Mihaela Barbu, Corina Deaconu, Anca Roman?! Le dau numele caci stiu ca sunt atat de maritate toate incat nu mai conteaza cine erau in liceu.
Mi-este dor de Madalina..Golovatic Madalina. Se de Gurita (Simona Predulescu)..Si de Lidia, Monica, Claudia Nedelcu, Petre Luminita, Stefania Bolozan , Oana Nicula..Gabi Radulescu - asta mica a adormit in timpul unei ore de romana si incepuse sa sforaie ca un soricel:)) Ionela Rusa - un om atat de frumos..Lazar Marilena..Nepot Mihaela..daca ma gandesc un pic imi aduc aminte ordinea din catalog..
Hm..nu ne-am intalnit niciodata dupa liceu. Nici la 10 ani, nici la 15..
Recitind biletelele ajung la niste concluzii - frumoasele clasei erau niste rautati, Mirela era un copil fara minte, in spatele acelor 4-5 baieti timizi se ascundeau niste barbati minunati, tocilarele clasei erau niste fete foarte inteligente care au ajuns cu siguranta departe, si eu..eu am reusit sa nu evoluez deloc:))
Tot la fel de copilareste ma avant in relatii cu barbati cu care nu am nici o treaba, inca scriu biletele (desi acum nu mai avem pixuri si foi, ci tastaturi si bloguri), inca sunt inconjurata de rautati care se cred frumuseti..si inca in jurul meu descopar barbati timizi si tocilare de geniu:))
A fost groaznic in liceu!!Hahahaha!

Weekend

Asta am facut ieri:

Asta am vazut in zilele care au trecut:

Asta am "vazut" si v-am adus si voua:


De auzit..am auzit atat de multe. Nimic nu poate fi insa linkuit, caci in hard-ul meu se futu un buton. Am luat aminte oricum la cele auzite:)


Si am baut vin..Nimic nu se compara cu aerul de tara..si cu vinul rosh!

duminică, 13 aprilie 2008

My best friend's wedding

Vad filmul asta a nush' cata oara, sunt cu gura pana la urechi si-mi
trece un gand prin minte: asa o sa fiu eu cand s'o insura vreunul din
my best (ex boy) friend?? Cand eram mici aveam o gluma cu Garcea si
Vioara - bai, daca nu ne ia nimeni (noi fiind vaduvele vesele din
gasca) ne maritam intre noi!Toti trei! Intre timp amandoi is insurati,
Garcea e tatal unei minuni blonde si eu am schimbat gasti..Am ramas cu
best friends si astept nunti la care miresele sa intrebe : ea e? [asta
daca tot miresele ii lasa pe miri sa ma invite:)) nu din gelozie,
Doamne fereste! Eu stiu ca in ziua nuntii Mireasa isi doreste sa fie
numai EA in centrul atentiei] Rad de copilariile din trecutul meu si
cant: i say a little prayer for you!! Omg, i love and hate so much my
beautiful life..And i will love yooouuuuu!!Ce film..Ce baiat George.
So lovely, so gay, so..Friendly..Nu stim niciodata ce am avut, pana nu
pierdem acel om..Eu stiu ce am lasat in urma. Nu stiu exact cine stie
cat a pierdut pierzandu'ma pe mine, dar asta nu mai este important.
Kimmy says if you love someone, you just say it..Altfel momentul trece
pe langa tine. Stiu ca m'am bucurat din toata inima cand ei s'au
insurat..Ceea ce ma face sa cred ca ei au ales foarte bine..Si is
mandra. Orice om pe care l'am iubit candva merita tot ce este mai bun
pe lume. Btw, fara nici o legatura cu postul asta - daca as putea
alege o perioada din viata pe care sa o traiesc cu mintea de azi, as
alege liceul..O sa scriu o poveste despre anii aia candva.

Cosmar

Nici nu mai stiu de cand nu am mai avut un vis urat..Visele mele sunt
albastre, cu marea si insula mea. Azi noapte totul a fost negru.
Infiorator. Un oras blestemat, cufundat in bezna, oameni care ma
arunca dintr'o masina care merge inca. Strazi pline cu alti oameni
suspecti. Un barbat incearca sa ma atace cu o umbrela, ma ridic in aer
si incep sa scot un sunet oribil. Visez un film de groaza in care eu
sunt personajul negativ. Din cauza mea este bezna.. Ma uit la
criminalul cu umbrela, seamana cu motanul Boris dintr'un desen animat
vechi. Sunetul ala groasnic smulge viata din acel om. Ma trezesc si
imi inund mintea cu imaginea Mariei razand, cu fata omului drag mie,
caut sa ma ridic pentru a ma duce in patul sora'mi. Nu pot. Imi este
frica. La fel ca atunci cand eram mica. Mama nu'i acasa. Inima imi
bate tare si incep sa ma rog, ma rog mereu, gandurile mele sunt rugi
continue..Ma trezesc. Nu e nimeni in pat. Ma gandesc la copii frumosi
pe care ii iubesc si vreau sa dau la schimb cosmarul meu pentru un vis
frumos..Adorm..