vineri, 17 octombrie 2008

Vineri

De o saptamana am intrat in paine la n nou loc de munca. Am neglijat blogul pentru ca nu am avut timp, probabil ca o sa incep sa scriu mai rar sau in weekend. Nu am mai vazut filme caci ajung acasa rupta de somn, dar ascult multa muzica buna si fac tot felul de chestii interesante. Pana la urma orice as munci imi place si daca nu mi-ar fi rau azi as scrie mai mult..
La partea cu amorul si viata privata, ce sa zic..toata lumea ma intreaba de grec. Eu credeam ca "suarta" ne desparte dar Silvia a zis ca nu tine de soarta cat de geografie..Totusi amorul nu a murit caci sunt inca altetea sa regala, printesa si baby..
In rest vesti n-am. Doar ca azi imi este rau. Vreau sa vina Dona acasa, sa fie sambata sa imi vad fetele si sa petrecem, sa dorm mult si as mai vrea sa fie cald pana in iunie anul urmator..
Si mai vreau cateva perechi de ghete, vreau sa imi aduc aminte unde sunt hainele de iarna ca sa nu mai cumpar altele..si mai vreau niste chestii asa de vineri.


miercuri, 15 octombrie 2008

Eveniment in urbe la ceas de seara

Fort Knox Five (Fort Knox Recordings)
Warm-up: Zicu (Flama Booking)

Club Mash-UP
18 octombrie, incepand cu o ora decenta din noapte

O patrime din Fort Knox Five sau o treime din Thunderball sau un intreg Steve Raskin. Noi, voi, ea si el ne dam intalnire in premiera la club Mash-UP in ceea ce ei cred ca va fi cea mai cu vino’ncoa petrecere a toamnei. Sa le demonstram ca au dreptate!
Inca o petrecere sub inaltul patronat al Flama Events.

luni, 13 octombrie 2008

Day one

Dupa doua luni de stat acasa si visare, am purces azi dimineatza in zori catre noul loc de munca. Nu am de zis decat de bine, dar oricum eu asa sunt mereu, senina si cretina.
Ce este trist insa..am pierdut patru ore din viata in trafic. Asta e grav caci ma stiu bine si nu am ore de pierdut in masina..
Acum is un pic suparata din alte motive si nu am chef sa scriu, insa in rest sunt bine si ce e frumos va sa vie.