vineri, 4 aprilie 2008

Tata

Nu stiu cum se face, dar tata este cel mai cool barbat pe care il stiu. Am stabilit asta cu Anigram si am decis ca tatal meu si al ei rules!

Nascuti la o zi distanta, cei doi au o multime de chestii in comun. Sunt veseli, de viata, deschisi, au parul alb amandoi si amandoi au cate o super nevasta si cate doua super fete:))


Daca fac o comparatie intre tata si alti barbati...Tata nu grohaie niciodata! Tata cumpara flori fetelor de 8 martie. Tata ne cumpara cadouri. Tata si cand tipa e simpatic..pentru ca nu stie sa tina suparare, nu stie cum este sa nu vorbesti cu cineva. Este adevarat ca odata cu inaintarea in varsta s-a mai schimbat, dar cand tata avea 30 de ani..ehe..ce om:))



La fel si al lui Anigram. Un om frumos. Cu care povestesti si razi. Cu care poti sa vorbesti despre orice, asa, ca cu un prieten.

Asa tata ca al meu are Maria. Copilaros, nebun, uneori inconstient. La fel are si Ancutza - un tata bun si devotat familiei. La fel au si Ioana si Monica - un bucatar desavarsit.

Tata este o combinatie de Mircea+Adi+Cristi. Pentru ca e AL MEU si eu vad chestiile astea IN EL.

Tata nu stie de jigneasca pe cineva, cel putin eu nu l-am auzit vorbind urat despre cineva, cu ura. Vorbeste mult si spune chestii care sunt adevarate si dor, dar nu am simtit ura vreodata in vocea lui.

Tata a avut o vreme in care nu radea la comedii. Ma uitam la el si cred ca mintea lui zbura in alte parti. Acum rade. Cred ca o parte din griji s-au spulberat cu vremea..

Tata este nebun dupa "dat la peste". Ii place sa gateasca - tot peste.

Este nebun dupa masina lui. Ii place muzica, ii place sa danseze, face glume si este un om puternic si stapan pe orice situatie..

Tata nu ar fi probabil nimic din cele de mai sus daca langa el, suportandu-l de peste 30 de ani, nu s-ar afla MAMA.


Am scris despre tata pentru ca el este in continuare cel mai iubit dintre pamanteni. Pentru ca in ultima vreme a pierdut niste prieteni dragi si l-am vazut suferind si constientizand ca ..imbatranim. Si el si noi. Noi ne simtim in continuare copilele lui, si o sa fim asa si cand el o sa aiba 70 de ani si noi cam 50..

[Eu nu simt ca imbatranesc, ci mai simt asa uneori ca am crescut (dar rar de tot simt asta:)))].

Oricum, mai scriu inca o data: TATA ESTE CEL MAI TARE! Si MAMA este un pic mai tare decat el, pentru ca ea este TOTUL.


(btw, eu am fost mereu baiatul lui tata. ca sa fie clar!)

joi, 3 aprilie 2008

The way I love..

I am thinking it's a sign that the freckles
In our eyes are mirror images and when
We kiss they're perfectly aligned
And I have to speculate that God himself
Did make us into corresponding shapes like
Puzzle pieces from the clay
True, it may seem like a stretch, but
Its thoughts like this that catch my troubled
Head when you're away when I am missing you to death
When you are out there on the road for
Several weeks of shows and when you scan
The radio, I hope this song will guide you home

They will see us waving from such great
Heights, 'come down now,' they'll say
But everything looks perfect from far away,
'come down now,' but we'll stay...

I tried my best to leave this all on your
Machine but the persistent beat it sounded
Thin upon listening
That frankly will not fly. you will hear
The shrillest highs and lowest lows with
The windows down when this is guiding you home

(The Postal Service - Such great heights)

I hate my job

Urasc "treaba" asta. Urasc sa vin atat de fericita la munca, sa aleg strazile cu magnolii si sa ma bucur de fiecare secunda. Urasc sa imi fie daramata toata fericirea de oameni insipizi incarcati de ura si energii negative.
Urasc spumele matinale, comentariile nepotrivite, bagarea unde nu fierbe nimanui oala.
Urasc tensiunea care imi creste. Urasc frustrarile unora. Urasc felul in care mi se f*t micile bucurii.
Urasc sa vad cum problemele unora sunt importante si ale altora nu exista.
Azi, pentru 5 minute imi urasca jobul de cacat si atmosfera de cacat. Azi, pentru aceste 5 minute imi permit sa strig in scris (adica MUTE): BAGA-V-ATI FRUSTRARILE IN CUR!

Gata, mi-a trecut:) Ce frumos e afara! Vad magnolia mea violet peste drum, ma tot invita la o poza:)

Hm..ce frumos e la mine la birou. Daca as fi singura si mi-as face singura toate treburile fara sa imi pese de ce este in jur, cat as fi de fericita si ce bine ar merge totul.. Sa visam.
Realitatea mea este cea care conteaza, nu a altora. Iar eu, eu sunt atat de FERICITA!
Nici macar nu ma simt vinovata pentru ca sunt fericita, nu ma simt vinovata ca iubesc viata asta, nu ma simt vinovata pentru nefericirea altora, pentru ca NU E VINA MEA ca unii oameni si-au futut norocul!
Mi-e dor de tine Andra!!! Ma lasasi cu astia aci sa ma chinuie...Ma duc sa fumez.

miercuri, 2 aprilie 2008

Te iubesc

Mi-a scris. Si m-a lovit un gand! Nu am mai spus "te iubesc" de asa de mult timp!!
Asa ca i-am raspuns.
"Si eu".
Pentru ca mi-am dat seama ca am cam asteptat aiurea sa imi spuna asta oameni care nu o pot face pentru ca nu stiu cum.
Dar ea, prietena mea stie EXACT cand sa spuna asta. Cand simte. Prietenele mele sunt minunate. Si le iubesc pe toate. Chiar si pe cele mai noi, chiar si cele pe care nu le-am vazut niciodata..Cum e mica Deea. Cand imi e greu vine un mesaj si stiu ca ea se gandeste la mine. Si imi trece.
Te iubesc. Te iubesc de cand ma trezesc si pana adorm...
Vorbeam cu Sharga si cu Anigram - suntem asa niste copii binecuvantati. Avem surorile noastre minunate, care ne poarta hainele, ne fura parfumul, cu care am impartit totul. Avem niste parinti atat de buni si de frumosi, care ne accepta toate prostiile. Suntem inconjurate de oameni minunati cu care trecem mai usor peste toate. Suntem sanatoase..
As putea sa fac o lista cu cei carora le-as scrie "Te iubesc"..ar fi atat de lunga..Dar nu o sa fac asta.
Te iubesc lume..

Copacul magnolie - noaptea


marți, 1 aprilie 2008

Sorin si insula lui

A trecut o luna de cand pescarii l-au gasit pe tanarul blond cu ochii de cer. Maine, pe 2 aprilie tanarul isi sarbatorea niste primaverii, insa nimeni de pe insula nu stie asta. Si nici el nu mai stie. Nu stie de unde a venit si cand, nu stie cat a inotat pana a ajuns in barca lor, nu stie cine este el si cine sunt ei..
Nici pe noi nu ne mai stie.. Nu, nu ne-a uitat. Cumva suntem acolo ratacind in mintea lui, insa nu stie de unde sa ne ia si unde sa ne aseze in uriasul puzzle.
Cred ca asa cum noi il visam si el ne viseaza. Crede ca nu suntem niste personaje reale ci doar plasmuiri ale mintii lui..
Yoyo ma intreaba aproape in fiecare zi "vre'o veste?". Eu nu mai astept vestea..
Stiu ca pe insula asta So este tanarul blond..
Mai stiu ca intr-o zi pescarii ii vor aduce o chitara pe care au gasit-o plutind - marea a furat-o dintr-un cort din Vama Veche. Tot marea va duce catre pescari si catre insula toate gandurile noastre.
Chiar daca maine tanarul blond nu va avea tort, stiu ca toata lumea din visele lui se va gandi la el cu drag si iubirea noastra ii va alina somnul..Maine So va visa frumos.

Pe 5 ne vom vedea la Alma pret de cateva ore. De pe insula lui, dormind la soare cu chitara langa el, So ne va visa si va stii ca noi ne rugam pentru el si ca noi stim ca el este bine acum.
Sper ca sirenele sa ii aduca o cochilie sidefata de pe fundul marii, un melc...o sticla in care sa gaseasca un mesaj de la noi..ceva de ziua lui..

luni, 31 martie 2008

Cine este cea mai fericita fetita din lume ????

Si cine a fost cea mai cuminte? Cine a primit cel mai frumos cadou? Cine a fost vesela si pozitiva chiar si cand a dat de greu??

Cine a zis ca o iubeste pe Izzie si ca seamana maxim cu ea?? Cine si-a dorit ceva si a primit??

EU!






Iupiiiiiiiiii!!!!
Iupii de 100 de ori si LOT OF LOVE for my Margareta Donazz! Sa iti tii gura cu ce ai trimis in plus ca am o filmare si intentionez a folosi cadoul catre stim noi cine:))
Voi a ma face vedeta! Ha!

Imi vine sa cant si sa dansez..asa ca o sa cant si o sa dansez! Si o sa revaz TOATE episoadele!!hihihihihihi!!