sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Sambata dansanta

Asa mi-am inceput ziua, dansand. Si pentru ca mi-am facut un nou playlist ma gandesc sa fac chestia asta in fiecare zi. Miere neagra sau ulei de masline pe stomacul gol, o jumate de ora de sarit (cum ar fi sa am o camera in casa ...ce dansuri tribale si fals tae-bo trag pe aici prin casa..asa fun ar fi sa ma vaz pe net:)).
Am fost la Barfly aseara, asa de mult fum..dar muzica tot aia. Si oamenii, tot aia. Am dansat putin si am plans de la fum..Oare o sa ma opresc vreodata?!
Dansez acum. Mai am inca nebunia asta in mine.

I see you, baby, shakin' that ass
Shakin' that ass
Shakin' that ass

vineri, 9 ianuarie 2009

Vicki, Cristina, Barcelona..Maria Elena si eu

Hm..Cand m-am apucat de vazut filmul am zis: iata, Cristina, eu sunt, haha, fix cum mi-au zis niste femei misto pe care le plac eu. Pe la jumatatea filmului eram Vicki, la Oviedo, iubind un alt barbat decat ala cu care ma marit. Apoi ce crezi..Maria Elena fetelor..Cam asa sunt eu cand iubesc, ca sa stiti bine:)) Si cum de iubit iubesc rar (in sensul de iubire, nu joaca..) toata lumea isi vede multumita de viata.
Excelent film, ce frumoasa seara am avut, ce maestru al relatiilor..Good..Ce femei..
Hahahaha. Ce domn..Ce viata..Barcelona..
Vine vara, nu?

miercuri, 7 ianuarie 2009

Ïn the mood for..love

The bucket list

Eu nu imi mai fac frate niciun CV. Si nici nu mai caut de munca. Skill-ul meu se dovedeste ca I KNOW PEOPLE, asa ca trebuie sa fac ceva care sa implice omenii pe care ii stiu. Am in fatza o agenda noua nouta, paginile albe ma speriau acum o vreme, insa in seara asta o sa pun mana pe creion si o sa scriu pe rand numele celor pe care ii stiu, domeniul in care lucreaza, numere de telefon, mail, telefon nevasta/amanta. Toti oamenii astia au un singur lucru in comun: pe mine. Si toti trebuie sa aiba nevoie la un moment dat de ceva de la cineva. Pe care eu il stiu..
Aud de ani de zile ca ma stiu cu prea multa lume si ca nu folosesc asta deloc. Cea mai tare sintagma pe care am auzit-o insa a venit de la Dona aseara, cand eu ii spuneam ca o fata draga mie nu mai vrea sa ne vorbim. Dona mi-a zis destul de lipsit de "pudori" ca problema mea e ca sunt o curva-prietena, prea ma "intind" cu toata lumea. Dar sa fim cinstiti, din fericire curvasaraia rezista de secole (aia practica nu asta teoretica de care ma fac eu vinovata). Asa ca..ia sa vedem daca tu din agenda mea ai avea nevoie de ceva, ORICE, m-ai suna sa ma intrebi si ai plati sa primesti un raspuns?! De biznis vorbim acum, ca sa fie clar.
Activez si firma ca e pacat de numele asta frumos al ei. Desi poate nu va avea mare legatura cu filmul/adv/productie Papermoonfilm e totusi compania mea si a zacut destul.

Si facem si The Bucket list, in alta agenda. Primul lucru de facut din agenda 2 este POVESTEA UNUI NOR. Pentru ca din gura imi iese impecabil dar cand pun mana pe creion mi se taie avantul, ne apucam sa inregistram tot ce vrem si apoi vom scrie.
Continuam sa invatam limba greaca. Fara nicio legatura cu masculul acela, invatam pentru ca ne-a placut.
Nu mai vrem cai verzi pe pereti, nu mai vrem sa fumam deloc, noroc cu criza asta, sa vezi ce nu mai dau eu banii pe tigari. Nu mai vrem hainutze, cizme..hai sa nu exageram!
Mai vrem sa facem sport, acasa frumos. Deci care ai o bicla de aia pe care nu o folosesti, astept o veste si vin sa o iau imprumut. Sau un stepper. Orice care sa nu ma faca sa ies la sala, ca e criza si n-am job, sa fie clar.
Mai am de terminat toate cartile pe care le-am inceput candva. Si de vazut cele 100 de filme pe care le-am pus pe dvd-uri.
O sa imi fac un orar care sa includa si o vizita pe zi la o parte din multii oameni pe care ii stiu si i-am neglijat in ultima vreme..
Si nu mai stiu acuma ce sa scriu caci am de facut o pauza de masa. Azi am reusit sa nu mananc nimic. Cumva statul acasa ma face sa nu mananc, ceea ce e bine.
Va doresc succesuri.

luni, 5 ianuarie 2009

Ce-a mai sarit capritza noastra si ce mici pitici mai are

In trupul unei femei de cam 30+/-1 ani traieste de tot atata vreme un pitic care nu da voie femeii sa iasa decat rar-rar de tot la suprafata. Cand piticul este nervos, tipa la oameni care iubesc femeia care s-a uitat pe sine, judeca tot ce il inconjoara, nimic nu e destul de bun, totu'ii pute piticului..
Am incercat sa adorm noptile trecute si de fiecare data cand inchideam ochii, pe sub pleoapele mele plasma se desfasurau cadru dupa cadru filme de animatie, tablourile lui Dali, scurzandu-mi-se in minte, un copil imbracat in costum, cu vestutza, imi da lectii de viata si ma sfatuieste sa ma trezesc. M-am trezit constatand ca am pierdut femeia din mine undeva, habar nu am unde. Atat de bine ma simt sarind si topaind si golanind cu baietii incat ma intreb daca nu cumva la mijloc e jocul marsav al zisului pitic! Parca il vad frecandu-si mainile de drag..Am incercat sa "experimentez" chestii, am dezbatut azi indelung cu mine insami (cand piticul era plecat) si am ajuns la concluzia ca trebuie readusa la viata cumva femeia aia..nu stiu sa spun cand am pierdut-o, nu stiu unde sa o caut dar ma gandesc ca trebuie sa existe macar o sansa sa o iau inapoi in timp pe un fir de viata si sa vad unde este..Exista scoli inalte unde inveti sa devii o doamna sau trebuie sa te nasti asa? Desigur "domnia" nu se reduce la oja jungle red pe unghii, creme, fond de ten si papuci cu toc (pe care btw n-am reusit sa merg decat in conditii de maxima necesitate - nunti, botezuri, cumetrii)..Vara 2008 o sa imi ramaie cumva in minte, caci e vara in care m-am simtit femeie, m-am purtat ca atare, am purtat chiar si fustitze, sandalutze, decolteuri, etc..insa toate cu un singur scop. Marsavesc. Acela de a seduce. Au urmat luni de zile in care m-am amagit cu povesti pana cand m-a pocnit frica lui Jerry Maguire - eram singura cuc si nimic nu e mai rau decat sa fiu singura. Asa ca undeva acolo am ucis femeia din mine si piticul si-a pus tenisii si a atacat. Aproape sunt convinsa ca povestile mele de iubire au fost doar in capul meu. Mereu. Hihi! Printii nu exista, am vazut eu cum e treaba cu cariera si cu banii, sunt o capoasa plina de ea, orgolioasa si cu gura mare..si peste toate mai car dupa mine si fiara asta care imi macina sufletul.
Sa imi fac lista pentru 2009?! Caci de la implinirea celor 30+/-1 ani mi-am cam facut de cap si am trait nebuniile celor 20 de ani. As creste insa mi-e bine la 18-20..teoretic mi-e bine. Chestia asta cu spiritul tanar suna bine insa ma scoate din sarite sa aud over and over ca sunt deja mare si ar fi cazul sa am alt fel de viata. Si o sa fac o lista. O sa o pun intr-un plic si o sa tai de pe ea luna de luna cate ceva.
Acum am din nou timp. Nu ca as mai fi avut nevoie de timp, slava Domnului am stat deja 2 luni acasa..soarta probabil ca imi pune o festa la cale, but..who carres, we'll see. Mi-e foarte clar ca de muncit pentru altii e destul de complicat mai ales datorita caposeniei mele si minunatei gurii care nu poate sa taca. Sub semnul unei dreptati care nu exista nicaieri pe lume, eu ma trezesc purtator de cuvant si cer in schimbul corectitudinii mele, acelasi lucru. Bullshit. Ca si in amor, indiferent cat dai, nu stii niciodata ce vei primii inapoi. O sa scriu usurel povestea pe care un tata o va desena din dragoste pentru copii lui, poate iese pe hartie asa cum imi iese de frumos pe gura.. Apoi o sa incep sa invat sa merg pe tocuri, am vazut niste filme in ultima vreme si am fost inconjurata in ultimi ani de niste mujeres femininas..Conteaza nene sa fii pe tocuri! Hm..O sa fac niste eforturi supra omenesti sa ma maturizez..Si nu o sa mai astept/caut nici un print pe nici un cal caci nu vine nene..nici macar calul singur! Imi aduc aminte de jocul ala cu cubul si cu interpretarile care se fac in functie de ce alegi. La mine calul (barbatul) era PRIPONIT langa cub (eu), ce-au mai ras Margaretele cand m-au auzit..M-am simtit bine in vacanta asta, cred ca a fost o lectie de viata. Inca una! Ca si in filmul My Best Friend's Girl, am avut nevoie de o gasca de oameni foarte misto ca sa vad ca de fapt eu am norocul fantastic de a fi inconjurata mereu de oameni minunati..si ca desi sunt diferiti, fiecare are ceva-ul ala care pune piesa cu piesa la un puzzle care ma ajuta sa formez ceva, habar nu am ce, insa nene..e clar: I KNOW PEOPLE! Multi. Nici macar nu imi pasa cati dintre ei ma iubesc inapoi, eu stiu ce simt pentru fiecare. Sa ne revenim din delir. Nu sunt speciala asa cum ma alinta Miba Baby, nu sunt o mega-profesionista asa cum imi zicea GT, nu sunt multe, multe alte lucruri pentru ca nu simt ca as fi. Toti oamenii astia care mi-au spus ce sunt si cum sunt au facut asta pentru ca ma iubeau/iubesc. Habar nu am cine sunt. M-am simtit 7 zile ca si cand abia am terminat liceul si is anul 2 la facultate. Daca maine m-as duce la birou, inconjurata fiind de persoane responsabile, profii, etc..m-as purta ca atare..Imbraca-ma in ren si da-mi drumul intre copii si voi fi acolo, trup si suflet. Asta sunt. O caprita care sare, in care zace un pitic nebun care a ucis o femeie dupa care se uitau masculii (cu scopuri nobile desigur, nu va ganditi la mascari, depravari si cine mai stie ce), care inchide ochii si vede animtie si Dali, care plange cu un ochi si cu unul rade, care viseaza si nu vrea sa se trezeasca de frica sa nu cumva sa isi piarda colivia in care s-a simtit atat de bine ani de zile, colivie care ii este legata de un picior cu un lant. O tarai dupa mine. Stiu eu de ce..Cand nu o sa imi fie bine intru acolo si trag obloanele. Am inchis.
"fericirea e un lucru mărunt, e o aripă care vibrează, fericirea e un lucru mărunt, un pitic ce dansează"






Un regalo speciale soprattutto per un uomo



"Ho sbagliato tante volte ormai che lo so già
Che oggi quasi certamente
Sto sbagliando su di te
Ma una volta in più che cosa può cambiare
Nella vita mia
Accettare questo strano appuntamento
È stata una pazzia
Sono triste tra la gente che mi sta
Passando accanto
Ma la nostalgia di rivedere te
È forte più del pianto
Questo sole accende sul mio volto
Un segno di speranza.
Sto aspettando quando ad un tratto ti vedrò
Spuntare in lontananza
Amore, fai presto, io non resisto
Se tu non arrivi non esisto
Non esisto, non esisto
È cambiato il tempo e sta piovendo
Ma resto ad aspettare
Non m'importa cosa il mondo può pensare
Io non me ne voglio andare.
Io mi guardo dentro e mi domando
Ma non sento niente
Sono solo un resto di speranza
Perduta tra la gente.
Amore è già tardi e non resisto
Se tu non arrivi non esisto
Non esisto, non esisto
Luci, macchine, vetrine, strade tutto quanto
Si confonde nella mente
La mia ombra si è stancata di seguirmi
Il giorno muore lentamente.
Non mi resta che tornare a casa mia
Alla mia triste vita
Questa vita che volevo dare a te
L'hai sbriciolata tra le dita.
Amore perdono ma non resisto
Adesso per sempre non esisto
Non esisto, non esisto "

Goodbye 2008 Hello 2009! Hello Happiness Goodbye Loneliness!

Pentru ca inca nu mi-am revenit (asta era acum o ora cand m-am apucat de scris:)) si nu sunt in stare sa scriu mare lucru, pun neste poze si adaug cateva (mwahahahaha) cuvinte.

La multi ani 2009. Fuse si se duse si cel mai de cacat an de dupa mizeria de 1999.

Seven, seven, seven am strigat ca in spotul ala la bere. 7 oameni. Poiana Brasov. Remus dansand, BB ranit in cot, zapada ca in copilaria noastra, cururi rupte pe partie, 16 si ceva cutii de suc de mere, cu 2 cutii la sticla de J&B, Maria cea insangerata numa' mie, gratar facut in frig pe 31 decembrie, fete in izmenutze si filme, poze, rummy si crize de nervi cu trisare la maxim, multa mancare si spalat de pahare (Gica sa traiasca, Gica sa traiasca, La multi ani!) campionat de Wii (apasa A!!! mai Mihaela) , trombon si multa, multa galagie asa cum am mai auzit prin 1996, acasa la Caramele cand jucam rummy pe porunci si cineva isi ascundea "ma'ntelegiul" in spatele unei cravate de pionier..
Muzica. Robert.



X-Press 2 & David Byrne - Lazy (Mowgli Goes Deep MIx)
Asculta mai multe audio Diverse »

Asa de multa galagie incat acum, stand singura in casa ma intreb : ce caut eu in viata mea?! Si ...de ce se termina vacantele?! Si iubirile..si fun-ul..si sucul ala de rosii bun de tot de tot..

Am participat la Kristal Club, o seara cu Dj Project, nice asa (destul de penibil sa cante oamenii aia fix langa public, dar in fine..Rumania)..si apoi in alta seara Lee BURRIDGE (fix atmosfera de acasa cu o exceptie care a dus la consumarea multor licori..nu o vedeam pe Andra, nici raze de soare in jurul capului ei..foarte buna atmosfera, lume ok, multa rau).
Am avut fete cochete, freze nebune si baieti frumosi. Groaznic black russian dupa tequila si inca ceva cu roz. Never, va zic!

Seara de revelion a inceput dupa deja cunoscutele ore de somn (3-5 pe zi, incepand cu 6-7 dimineata),

gratar, wii, dusuri, creme, apa, mop, wii, pahare pline, pahare goale, Lori in baie, Gica in baie, Mada in baie, eu in baie, Rob in baie, ei 2 afara in frig (nu erau singuri, noi ii studiam cu atentie de pe geam), suc de mere, suc de mere, J&B afara, J&B in casa,

sedinta foto si....

emokizii surprinsi inainte de a sta pe intuneric si a isi taia venele cu petale de flori. Totul era true, true de tot.

***********************************************************************************

In alta ordine de idei partea cea mai frumoasa (pentru mine care sunt batrana de acuma si asemenea activitati de dixtractie nu fac decat sa ma adanceasca in neagra depresie)

o veti gasi curand IN LOCUL ACELA MAGIC UNDE OAMENII SE SIMT LIBERI.
Ah! Am zis ca o vreme nu mai scriem pe blog, nu mai vorbim la telefon, nu mai chinuim pe nimeni cu inchipuitele noastre probleme.
Dar facem o lista cu ce avem de facut in 2009, ca trece viata pe langa noi (eu cu mine insami, clasicul deja plural regesc cu care ma alint in dementa de a crede ca sunt o printesa si ca exista si printi pe undeva si aceia nu sunt deranjati de cei 18 ani din capul meu, prost combinati cu infatisarea unei femei - inca nedifinita, imbracata suspect, aproape baietesc spre stiti voi cum si eu nu mai scriu).

Va doresc sa scrieti numai chestii bune pe lista cu ce vreti sa realizati in 2009. Eu am inceput destul de suspect anul..sau a doua zi?! sau mai conteaza..

Love was in the air, but of course it was my AIR, from my planet, you know me..talking about blue eyed boy (milky perfume :p), than the greek, than I don't know who..right now i'm not happy with my self.

Special thanks to Robert (that we love and muah+muah, kisses&hugs)+Mada+BB for this:
http://www.youtube.com/watch?v=3811N79n_R4

[Chorus]
If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear Id be a better man.
Id listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause hes taken you for granted
And everything you had got destroyed

la care se adauga:





I like them, I like them! I liked them first! Before I even met them I liked them! As soon as I met them I liked them right away! You hate them compared to how much I like them!

I'm steak! Me me me me me me me me!
=))

si apoi se adauga:


The Chemical Brothers - The Salmon Dance
Asculta mai multe audio Muzica »

Dansezi?!