vineri, 31 august 2007

Despre prieteni

Tot incerc sa deslusesc misterele iubiri dintre oameni. Nu vrea sa ma ajute nimeni... De ani de zile gasesc oameni pe care ii iubesc..cum sa zic?! Asa simt eu! O iubire care nu implica nimic de fapt.

Exista "chimistri" virtual?
Poti sa te indragostesti de un om pe care numai il citesti? Eu cred ca da. Tot strang dovezi!

Sa luam exemplul dragului meu prieten Mircea B. Pe Mircea l-am gasit pe un site care semana cu ce is blogurile noastre de azi. Au trecut cativa ani de atunci. 5?6?
Il citeam cu nesat, il visam! As fi plecat maine in U.K sa il cunosc, sa bem un ceai..Asa ca i-am scris. Asa cum eu scriu tuturor oamenilor de care imi e drag. Si culmea este ca el mi-a scris inapoi. Si am tot povestit si ras. Am plecat in Franta si el a fost mereu acolo. La doi pasi si un click distanta. Nu mi-a pasat niciodata cine este, cum arata, ce face. Noi eram prieteni si radeam si eram fericiti. Nu aveam o relatie bizara, eram prieteni. Asa cum sper sa mai fim si azi, desi nu mai vorbim la fel de des.
Ne-am vazut o singura data (pe viu ca sa zic asa),in Romania, la o cafea la Cofetaria Casablanca. Si am ras si povestiti ca doi prieteni vechi care nu s-au vazut niciodata. Si nu aveau nevoie sa se vada ca sa stie ca sunt prieteni. Cand eram in Franta si imi era greu sau ma plangeam de ceva ma suna. Ca un frate, ca tata sa zicem. Am povestit atat de multe, aproape ca eram familie. Exista legaturi intre oameni care devin puternice numai pentru ca oamenii au ceva de dat si de primit.

Cu Gabi I. ma stiu din primul an de facultate. Eram tineri si frumosi..Chiuleam la cursuri si mergeam la Barza Chioara la beri. Ce vremuri.. El imi povestea anii de liceu militar (oh captain, my captain!) care il formasera ca barbat si eu, eu nu mai stiu ce ii povesteam. Stiu insa ca de atunci incerca sa scoata de la mine informatii! Despre misterul feminin. Eram studenti la Filosofie-Jurnalistica, faceam cursurile la Polivalenta si uneori in aer liber, langa terenurile de baschet de azi. Prieteniile nu se schimba in timp, cresc odata cu noi. Daca in 199sicat (nu mai stiu in ce an..sorry) vorbeam vrute si nevrute, azi, la fel ca si atunci (cum ar zice voice over-ul din reclama Biborteni) vorbim tot vrute si nevrute. Doar ca azi sunt mai mari. Suntem maturi. Avem "ishuuri", avem relatii si batai de cap. Si joburi. Si apoi mai avem: messangerul+concertele+povestile+telefoanele. Ne vedem rar de tot, de obicei in situatii de criza. Ceea ce este minunat. Ne ajuta sa ne aducem aminte de noi, aia de demult. Si crizele dispar ca prin minune:)

Cu MMSF ma stiu de cand lumea. Asa simt acum. In ultima vreme m-am cam ratoit la el si foarte tare m-a enervat atitudinea lui. De aceea nu o sa scriu nimic despre prietenia noastra care dureaza peste timp, peste oceane si relatii. Ba! O sa scriu despre cum am corespondat noi in timp de pace, cum am plans in noi, eu la Paris si el in San Francisco..Cum apoi s-a mutat in Europa si cand a fost in vizita la Paris m-a sunat din Jardin du Luxembourg..si eu eram acolo, si vedeam tot cu el. Tot cu el am fost in lumea cea mare. Pentru ca in fiecare poza facuta de el si trimisa am simtit ca sunt acolo, nu in spatele obiectivului, ci langa, la o cafea asa..mai pe chill, ca babotermele care se respecta. Cred ca dintre toti pritenii mei el este cel mai prezent. Adica cu el ma vad, fizic zic, destul de des. Vorbim destul de des si la fel de des ma enerveaza.

Eu am multi prieteni baieti! Am si prietene pe care le iubesc mult mai mult decat pe baieti, dar cu baietii eu rad mai mult! Am fost toata viata un baietoi! Baiatul lui tata:))
As mai avea inca cel putin 10 oameni despre care as putea sa scriu. Nici unul dintre cei amintiti nu a fost iubitul meu, e clar nu?! Prieteniile nu se tin cu pupat si sex. Alea sunt relatiile.. Cele care se termina cu casatorie sau desparteala. Priteniile sunt ca in cantecelul asta rusesc:



Prieteniile mele sunt ca in copilarie. In copilarie nu ne pupam cu baietii! Cum sa ne pupam cu fratii de sange?!
:)) Si azi ma intreb..cum se pupau Pitica si Roscata cu baietii aia care fusesera frati cu ele??? Mie mi-au trebuit 14 ani sa ma pup, si oricum, eu m-am pupat cu cel mai bun prieten al meu - Danorashul. Pe care oricum il iubeau toate picele si era de incredere.
Am obosit sa fiu mare. Sa ma uit la cei din jur care asteapta nustiuce de la mine. Ceva ce nu am de gand sa le dau, pentru ca nu sunt pregatita.

Si parca vad cum (intr-o saptamana oarba! ptiu! ptiu!) ma marit brusc, raman repede-repede gravida si devin o alta nevasta, aia pe care o "rad" in secret amantele:))

Si un anumit baiat o sa zica: Gata babo..te-ai dus si tu..metoda brevetata de 5.000 de pasi este useless..Fuck!

joi, 30 august 2007

Oameni care vad frumos

M-a intebat cineva: cum m-ai gasit?! Si eu am raspuns ca de fiecare data: te-am cautat.

Alex ( La multi ani!!) vede frumos. Vede lucrurile cu alti ochi. Buni. Imparte cu lumea ce vede ea.
Ma gandeam ieri in masina in timp ce imi canta un domn - cand dai cuiva ceva ce tu iubesti, dai de fapt o parte din tine. Cand dai o melodie trista cuiva, ii dai o lacrima pe care ai fi putut sa o versi. Cand ii recomanzi un film care ti-a placut ii trimiti de fapt un gand - vesel sau trist. Cand arati lumii o poza facuta de tine dai de fapt ceva din mintea ta, ceva care a meritat atentia ochiului tau. Ceva ce ti-a placut si ai pastrat. Sa dai.



Cica eu sunt un bursucel..


Asa ma alinta el de o vreme. Nu stiu de ce..ca bursucii nu sunt chiar grasutzi:))
Aici e o poza cu mine si cu un amic, alt bursuc desigur.

Romanisme de rahat..

Pe site-ul cancan se gaseste o inregistrare audio.. o chestiune intima care in nici un caz nu privea pe nimeni din Tara Romaneasca. Dar romanul asa este. Tre' sa stie el cine cu cine se iubeste, de cate ori, unde si mai ales DE CE. Un domn binevoitor a trimis acesta convorbire privata - eu ma gandesc ca a facut asta din pura rautate. Auzisem despre gay ca sunt rai. Si despre hetereosexuali se spune ca sunt rai. Daca ma gandesc bine TOTI suntem ai dracului, suntem rai si negrii in cerul gurii. Pentru ca raul asta zace in noi si uneori este mai puternic decat binele, binele care zace si el tot in noi.
Sa nu deviez..
Catalin Botezatu. Nu il cunosc personal, nici nu ma intereseaza sa il cunosc, insa mi se pare o persoana ok, mi se pare un creator de moda bun, stiu ca este iubit de foarte multi oameni si ma gandesc - oare iubirea asta nu se datoreaza faptului ca e un om bun?!
Un "iubit" a intregistrat o convorbire telefonica, o conversatie intre doi oameni care s-au iubit sau cel putin unul dintre ei doi A IUBIT. O discutie in care Catalin ii spune acestui tip ca il iubeste. So what?! Si ce daca il iubeste? Ce daca este gay? Ce daca e bisexual? Oare hainele lui nu vor fi la fel de frumoase, oare el nu va mai manca aceiasi mancare? Oare va fi mai putin iubit de prietenii lui, de mama lui??
Nu inteleg romanashul curios din nascare. Cu ce se schimba viata noastra daca aflam ca X sau Y este gay?! O.k, este o stire. Insa mie nu mi se pare o stire! Mi se pare o mitocanie si o tradare. Mi se pare de prost gust sa inregistrezi un om care pare ca are o durere, care iti spune ca te iubesc. Mi se pare ca cel care a trimis inregistrarea la ziar a facut-o pentru a il distruge pe Bote. Si ma gandesc - acum cata vreme era Bote in spital?! Eu nu am nici o chestie cu gay, nici nu ii iubesc nici nu ii urasc. De fapt ii iubesc asa cum iubesc fiecare om. Poate pe unii ii iubesc mai mult pentru ca mi se pare ca au nevoie de mai multa iubire:)
Insa nu inteleg chestia asta. Cat de cacanar sa fii sa il inregistrezi pe cel care iti spune ca te iubeste si apoi sa dai la ziar povestea voastra?!
Sper sincer ca cele petrecute sa nu il afecteze pe Bote. Este fix treaba omului pe cine iubeste, cat si cum. Asa cum e fix treaba fiecaruia din noi sa ne vedem de mizeria din suflet, de ce e bun si rau in noi. Romanashul e facut sa carcoteasca, sa dea cu batul in rahat, sa sara in stanga si in dreapta, asa...sa sara pe toti, sa fie rahat pe toata lumea. Sa se vanda ziarul, sa stim cine cu cine si-o pune. Pentru ca noi nu avem alte griji, nu-i asa?!
Apropos..lumea o sa uite. Bote va suferi si va avea langa el oameni care il iubesc si care ii vor fi aproape. Sper insa sa nu il uitam pe Daniel Ciobanu (asa il cheama nu?!).
Mai tineti minte scandalul cu bebelusha si pozele din Libertatea?! A murit cineva? Au trecut ani si pot sa pun pariu ca desi multi tin minte pozele, fata aia e ok acum. Insa ea nu va uita niciodata. Si nici familia ei. Noi - publicul de rahat ne hranim cu durerile lor. Pana la urma N.C avea dreptate: Ba! e o femeie cu iubitul ei acasa. E o dansatoare! Face sex, bea, danseaza, vomita. Ce ati vrea? Sa citeasca Kant?
Si eu zic asa, parafrazandu-l pe Nae - Bai! E Bote! E un artist, este excentric, e persoana publica, e viata lui! Ce ati vrea?! Sa se insoare ca sa dea bine la gazeta?! Sa se culce numai cu modele-fumei ca sa aveti materiale la emisiuni tv si in presa scrisa? Nu mai bine asteptati sa moara ca sa il ridicati in slavi, asa cum s-a facut si cu Pitis si cu Laura Stoica si cu Pintea si cu toti! Pai..sa moara zic! Cate randuri se vor scrie si cat de rau o sa va para ca ati ras de iubirea lui, ca ati strigat "poponaru'!"
Oamenii sunt rai. Pentru ca nu au pierdut pe cei pe care ii iubesc, pentru ca langa ei nu a murit cineva cu adevarat important, ca sa inteleaga cat de trecatoare sunt toate si cata durere pot aduce cu niste mizerii. Care trec si se uita!
Sa va fie bine. Sa il sustineti pe Catalin. Asa..gay sau nu. Pentru ca este OM si pentru ca A IUBIT. Restul e cerneala irosita..

miercuri, 29 august 2007

De LOVE...

Y: in timpul vietii noastre, cand noi doi ne scriam si tu zicei sa mergem la berti (greseala de scris rapid) erai indragostit de mine, asa cu fluturi in burta? sa nu razi!
X: la berti?
Y: la beri! sa ne vedem adica. sa ne intalnim. cum ar veni inainte de relatia ta cu nebuna.
X: invoc al 5 -lea amendament din constitutia sua
.....
X: vrei sa ne vedem la o bere?
.....


=))=))

Pe de alta parte..


cercetez si descopar ca acest Luke nu este chiar un barbat serios:))
Il vad alaturi de micul si simpaticul George - dl. dr. din Anatomia lui Grey cu care cica a avut o relatie. Pai e frumos?! Nu putea sa ramaie cu George?! Sa speram ca nu va dura amorul cu "frumu".. Am ras cu lacrimi citind prin lume cata durere a produs confirmarea barfei ca Went e gay:) De parca daca e gay nu putem sa il iubim "in secret" in continuare! Da' ce? Gay nu IE oameni?
Fumeile astea tampite de pe net..
"Wentworth ne m'aimera jamais....
... je suis desespérée...
Non parce que quand même, j'avais un petit espoir qu'on se rencontre un jour, et qu'il tombe fou amoureux de moi... mais là, ça n'arrivera jamais...
Mr Miller préfère les hommes... :-(
Il sortirait (je reste au conditionnel) avec l'ex de TR Knight... Un certain Luke MacFarlane.
Wentyyy, je t'aimerai toujours donc si tu changes d'avis, tu sais où me trouver!!
Minute de silence pour la perte de l'homme de ma vie... ;-) "

Zi trista..



Am primit acum o veste care mi-a facut ziua praf...


Atasez si suspin. Si ma gandesc asa: daca nu o sa fiu eu fericita, atunci mii de barbati sa fie! Sa se bucure ei de Wentworth Miller, futu-i mama masii de treaba:)))



"Se pare că pentru starul din serialul „Prison Break”, Wentworth Miller, a venit momentul adevărului. La doar câteva luni de la speculaţiile că este homosexual, actorul a decis că a venit clipa ca el şi presupul său iubit să nu îşi mai ascundă idila.Recent, Miller şi cel despre care s-a spus că i-a furat inima au fost văzuţi plimbându-se liniştiţi prin Los Angeles, a aflat Leader Post. Iar zâmbetul larg de pe chipul actorului a venit parcă în ideea de confirmare a bănuielilor. În plus, Wentworth şi Luke MacFarlane, actor de origine canadiană, au ales pentru clipele de relaxare să îmbrace pantaloni asortaţi, de culoare deschisă.La începutul acestui an, Miller l-a însoţit pe Luke în China, unde acesta a filmat câteva scene pentru producţia „Iron Road”. Motivul prezentat de star pentru vizita sa pe pământ asiatic a fost promovarea serialului „Prison Break” în China. În ceea ce priveşte orientarea sa sexuală, Wentworth a preferat întotdeauna să păstreze o urmă de mister, iar speculaţiile că este gay au fost privite cu ochi buni. „Este bine că exist. Dacă cineva îşi doreşte să îşi imagineze că sunt cu un bărbat sau cu o femeie este ok, atâta timp cât serialul în care eu apar este vizionat”, a povestit cu ceva timp în urmă actorul.Atât Miller, cât şi MacFarlane au intrat în pielea unor homosexuali pentru producţiile cinematografice în care au jucat. Wentworth l-a interpretat pe Adam Rotchild Ryan în filmul „Popular”, în 2000, iar Luke şi-a făcut apariţia în show-ul „Brothers and Sisters”, dându-i viaţă lui Scotty Wandell."



PS - pe de alta parte ma gandesc ca e un semn. In ultima vreme ma indragostesc iremediabil numai de gay:) De aia buni si blanzi, inteligenti, tandri, frumosi, ehe...Hahahaha!
Dar el, dl. Prison Break?! Si Sargones sa imi zica ea asa o veste, sa imi cada cerul in cap, aci la birou?!

Fetelor, indiferent de sex, sa va bucurati de el:))

marți, 28 august 2007

Definitie

01. BABOTERMA = este o batrana inteleapta care zice din putul gandirii chestiuni despre viata si care estimeaza ce se poate intampla.

02. mie "baboterm" imi suna ca o babutza careia ii este frig tot timpul si sta cu sosete in picioare si vara, si se baga sub shpemii de plapume ca o dor toate oasele.!!

luni, 27 august 2007

Fata cu perle

Pot sa scriu despre weekend si petreceri si Lascu, pot sa scriu despre vise si sa rad si sa vad filme si sa para totul de vis .. dar nimic nu e de vis. Undeva se ascunde cineva foarte nervos care o sa ajunga intr-o zi sa scrie precum minunata Ana. Dar eu ma gandesc.."m-o citi mama sau vre'o fetita de pana in 15 ani?". Asa ca eu rad si cant si tin ascuns micul om nervos din mine. Ala mic si nemultumit, ghebos si nervos. Satul de toti si toate.
Intr-o buna zi omul mic si nervos o sa imi tzashneasca prin vene si o sa dea de pamant cu toate asa zisele principii, cu toti asa-zis prieteni..
Asa imi vine sa imi iau campii. Asta micu' (nu dam nume, dar cine stie, stie:) pleaca intr-un pelerinaj, asa pe jos. Timp de vre'o trei luni o sa ia Europa la pas. Vrea sa regaseasca armonia intre trup si minte. Il ascultam cum vorbeste si ma gandeam cat de mare-i avantajul lui de a avea altceva decat am eu in pantaloni. Apoi il simteam framantat si cumva trist pentru cineva de varsta lui. Am concluzionat ca are mare nevoie de aceasta calatorie spirituala. Noi restul nu avem timp sa fim macinati. Noi strangem in noi chestii care se aduna si se materializeaza in micul om negru, ghebos. Al meu arata fix ca Piticul Cinabru de pe coperta vechi mele carti!

Azi port perlele maica-mi. Pentru ca azi dimineata am avut un moment in care mi-am dat seama ca nu mai vreau "tenisi", ca vreau un copil in anul care vine. Imediat dupa licenta. De ce as vrea un copil? Nu am cum sa il iau dupa mine pe platou sau sa incep sa il alaptez in mijlocul unui PPM, nu?! Desi cred ca as putea sa mi-l leg intr-o basma, la spate, asa ca negresele din Paris. Si as merge cu el peste tot. Cine are deja un copil dar nu are nici un fel de antrenament imi spune ca habar nu am cat e de dificil. Si eu ma gandesc la Nana-naria, la Rimi , la Elena si la alti bebei care au crescut cu mine ca doica, sau cum naibii s-o numi asta.
Au crescut frumosi si sanatosi. Asa ma apuca amocul cateodata. Si asa ma enerveaza toti din jur. Cu o mica exceptie. Numai ea (exceptia) nu ma enerveaza.

Flux tv si altele..

Am cautat si am gasit:
"Flux TV este o televiziune particulară comercială din România, înfiinţată 2005. Televiziunea funcţionează şi emite de la etajul 5 al magazinului Unirea Shoping Center din Bucureşti." (wiki)
"Flux TV, televiziunea de la etajul 5Bacanu si Ficeac se aventureaza in audiovizualTeleviziune noua la etajul 5 de la Unirea. Din ce in ce mai putin implicati in „Romania libera”, Petre Mihai Bacanu si Bogdan Ficeac s-au apucat de audiovizual. O licenta luata prima oara in 1997 capata forma fara banii germanilor de la WAZ, adica asa cum si-au dorit sefii de la „Romania libera”.La etajul 5 al magazinului Unirea, Dan Adamescu, unul dintre marii actionari de la „Romania libera”, le-a oferit colegilor sai spatiu pentru o televiziune. Petre Mihai Bacanu si Bogdan Ficeac, un patron de fabrica de vopsele si un cuplu de cablisti din Constanta au investit cit au putut pentru a deschide un nou post. Flux TV se doreste a fi mai apropiat de oameni, fara sa aiba insa pretentia de a face concurenta pentru vreuna dintre televiziunile mari. Trei jurnale de stiri pe zi, informatii utilitare si emisiuni in care sa se discute cazuri sociale. La acestea se adauga filme documentare si artistice, de scurtmetraj si lungmetraj.Directorul executiv al televiziunii este Claudiu Hirceaga, si el intr-o vreme la „Romania libera”. „Dintre cei care lucreaza acum la „Romania libera”, nu va lucra nimeni la Flux, pentru ca e bine sa fie separate lucrurile. Ca sa nu apara cazuri in care cineva nu preda la timp un material pentru ca a fost in televiziune sau invers”, spune Bogdan Ficeac, cel ce s-a ocupat de proiect.Grila televiziuniiSurse neoficiale sustin ca matinalul va fi realizat de Ca$$a Locco.Informatia nu a fost insa confirmata de Ficeac, care s-a marginit sa declare: „Vor fi si oameni cunoscuti, care au acceptat sa fie moderatori la noi”. O alta emisiune pe care Claudiu Hirceaga, directorul executiv al Flux TV, mizeaza este „Angajari, burse, cariere”, ce va prezenta de luni pina vineri informatii din domeniu. „Jurnalele sint programate la orele 14.00, 20.00 si 23.00. Editia principala, de la ora 20.00, va fi prezentata de Madalina Botorogeanu”, detaliaza Hirceaga. Filmele artistice si divertismentul sint programate in weekend si au fost achizitionate comedii vechi, cu Chaplin, Stan si Bran, Shirley Temple. Hirceaga mai afirma ca semnalul Flux TV va putea fi receptionat prin reteaua de cablu U.P.C., mai intii in Bucuresti, iar ulterior si in alte citeva judete ale tarii.Articol de Vlad Iorga, apărut în 2005, iunie, în EV. Zilei " (softpedia)

Nu ma intereseaza nici al cui e postul nici de unde emite. Ma intereseaza emisiunile lui Cristian Lascu - pe care si daca le vad de 10 ori in reluare, tot cu drag le vad. Oara pana la Flux tv, nu s-a gandit nimeni sa dea omului asta un spatiu sa aiba o emisiune?!
Ma uit si ma bucur de fiecare data. Super reportaje, filmat frumos, montat frumos, cu o poanta acolo, fara fitze de tvr1 sau protv..
(reviu)

Luni de lene

Am sa scriu despre cateva "experiente" traite saptamana trecuta. Vineri am mers la Ikea. Cred ca in afara de maica-mea eram singurul om pe care il cunosc si nu mersese inca la Ikea. Mi-a placut insa in timpul preumblarii si cercetarii si notarii sisisi am avut un sentiment ciudat. Mi se parea aiurea ca in magazin toata lumea vorbea in romaneste..ma gandesc ca asta se intampla pentru ca magazinul arata mult mai curat si occidental decat restul:)) Mi-a placut Ikea de la cap la coada. De la patul de printesa, pana la aceesoriile de bucatarie, lumanari si rame photo - de care ne-am luat:)
La plecare am mancat. Si as merge la Ikea numai sa mananc.
Ce stupida nu? Ei bine, nu. (Mi-am adus aminte cu tristete de seara mea singura in Creteil, la Centre Soleil..de mine la impinge-tava)
Mi-au placut crochetele de cascaval si tot tot. Si cel mai mult mi-au placut bunatatile de la parter, de la magazinul suedez (sa ii zicem asa ca habar nu am cum sa ii zic).

Vineri seara a fost zi de sarbatoare - Johan cu sushi si vin si voie buna. Am ajuns acasa rupta si tarziu, drept pentru care sambata am dormit usor mahmura si am facut un pic de shopping cu mama mea..asa de casa..mi-am luat boxe pt k ma enerva dvd-ul lui peste fara sunet.
In rest am privit la tv. Si despre asta as putea sa scriu seara de seara.
Si scriu un post numai despre asta imidiat!

Sargones recomanda:



enjoy!