vineri, 4 septembrie 2009

Joyeux Anniversaire Mon Amour

Azi e ziua lui bb. Face doua luni asa ca am decis sa mai spargem din gheata si sa mai spunem despre existenta lui. Cui? cui intreaba. Caci sunt satula de minciuni si de secrete. Bebe a mancat pateuri cu branza si covrigi si strudele cu mere si e foarte cuminte desi face ce face si ma doare capul..
Iau pastile de ieri:( nu inteleg cum e cu "nu lua" dar ia antibiotic..ca e mai grav daca nu iei..asa ca o sa fac acest tratament si o sa scapam cu bine si de infectia urinara dobandita nu se stie cum. beau apa multa si fac pipi non stop, am mai ras putin si am deja-vu-uri continuu!
Am decis ca tatal copilului meu este un barbat superb, grec, cu pielea arsa frumos de soare. Desigur este plecat pe o insula..undeva..stie ca existam si ne duce dorul zi de zi. Si noi lui..dar curand, la vara viitoare o sa ne intalnim si totul o sa fie din nou minunat. Intre timp azi bebe va manca tortulet chiar daca acesta va consta intr-o supa de pui si unc ascaval pane..or ..whatever:))
Multumita unei mamici care s-a mutat in brazilia am decis sa uit de toate relele si sa ma bucur de minunea din mine. Mamica e mama lui Sasha - aici veti gasi povestea lor:
http://viataprinbalonulroz.blogspot.com/

Mama lui Sasha a scris asa:
" ...Apoi mi-am amintit, cu rabdare in fiecare zi, ca viata e frumoasa, chiar si in solitudine... ca soarele rasare si pe strada mea si ca POT, orice ar fi, si mai ales VREAU sa fiu iar fericita... ca eu sunt o zambicioasa si o iubicioasa si o fiinta de lumina si de veselie, ca noi toti de altfel... si am inceput sa traiesc din nou, cate putin in fiecare zi, pana mi-am revenit de tot.
Asa ca eu cred in tine. Foarte tare. Daca ai cumva nevoie de un sponsor al inimii, iata, pot fi eu acela: eu cred in tine si in puterea ta. Se spune ca atunci cand doi cred in acelasi lucru, lucrul ala se intampla, negresit! Asa ca eu sunt unul din cei doi. Vrei sa fii tu al doilea si sa crezi si tu, clipa de clipa, in tine?
Nu esti niciodata singura, nu uita asta. Cauta in inima ta si o sa gasesti acolo toata iubirea, fericirea si curajul pe care acum crezi ca le-ai ratacit intr-o relatie cu un om care are alta agenda decat a ta. Iar omul cu aceeasi agenda ca a ta te asteapta doar sa va gasiti, unul pe celalalt..."

Trebuie sa imi treaca dorul de mine, cea trista, caci eu, cea vesela eram multttttt mai simpatica! si scriam mai mult si radeam mai mult, si nu pastram bucuriile numai pt mine si mai ales..eu cea vesela nu inchideam blogul enervata de comentariile unor domni care sunt prieteni cu tatal biologic al viitorului meu copil..

joi, 3 septembrie 2009

2 luni

pe data de 4 bebe are doua luni. tehnic vb el are 12 saptamani. e mic si cuminte si nu ma supara cu nimic. cred ca mai degraba eu il supar cu racelile mele care nu se mai termina niciodata, cu suferintele mele stupide din cauza unui barbat pe care nici nu mai stiu daca il iubesc sau daca l-am iubit vreodata..
bebe creste si curand o sa se vada. am obosit sa ma ascund si sa spun mereu ca sunt grasa, balonata..imi pun colegii intrebari, unele fete ma ating pe burta..si eu ..sunt grasa. si atat. nu stie decat o fata..care nici nu a indraznit sa ma intrebe cine e tatal.
pentru ca ar fi ciudat sa dau un raspuns..nu stiu cine e tatal..acel barbat pe care l-am iubit eu, nu are nimic in comun cu noul barbat. noul barbat este de pe o alta planeta.
o planeta unde eu nu voi mai ateriza curand, poate niciodata. as pleca putin sa ma plimb pe strazi, dar nu sunt in stare decat sa il vad peste tot in jur..la doi pasi de mine..zi de zi, 10 ore pe zi.

Plec la farmacie..poate mersul in aer o sa ne faca bine:) noua. noi doua. cele pe care trebuie sa le vrea cineva candva..