sâmbătă, 1 noiembrie 2008

Friday I'm in love

Ce noapte fetelor..Am inceput usurel. O terasa superba peste Calea Victoriei, frumoasele fete, Deea care sarbatorea zi de nastere, mama Chanela care gatise numai minuni si eu si Cristi care vorbeam biznis la un pahar de cola:(
Intr-o viteza am condus in Berceni City, mi-am facut baie si m-am costumat intr-un fel de chestie care ar fi putut sa calareasca caii, ar fi putut sa fie ceva japonez sau si una si alta+joben. Mi-au lipsit accesoriile, un joben. Sau un bici. Cu parul ud si ruj rosh pe buze am fugit la Music Club unde Onutza sarbatorea zi de nastere, doua pahare mici pe care se sprijineau felii de lamaie m-au salutat rapid si da-i si fugi nenicule ca mai aveam inca un loc de vazut.
O parte din gasca renuntase si plecase deja acasa. ZIca Miba baby ca au imbatranit, eu ce sa zic..ma simt mai tanara decat acum 15 ani. Am stat la o coada fix asa cum vezi in filme la intrarea in mari cluburi. Nu stiu cum se numeste casa unde avea loc desmatzul, stiu ca la coada erau niste soricei, o fata Heath Ledger mascata, frumoasa foc. Lumea era frumoasa, frumoasa! Dar a noastra era cea mai frumoasa..nu stiu daca am mai vazut asa o fata frumoasa de multa vreme..Andra. Am dansat pana la 3 jumate dimineata, apoi am plecat pe strazi pana la taxi.
Poze n-am..acum dorm putin..

vineri, 31 octombrie 2008

Flori, fete, filme sau baieti?!

De o vreme sunt "atat de ocupataaaaaaa" incat nu mai am timp de fetele mele, cele impartite in trei (sau poate mai multe) gasti. Inconjurata fiind majoritatea timpului de barbati (ceea ce nu ma derajeaza de fapt, caci barbatii is fun, fun, fun) incep sa ma transform intr-o mica viitoare lesbiana. Nu pentru ca sunt inconjurata de barbati in neregula, Doamne fereste. Ci pentru ca ma simtesc asimilata de ei. Si de fapt..parca mai misto is femeile..Pentru ca de ele imi este dor..(Mamei si colegelelor ei blogaritze le scriu ca glumesc. Imi plac barbatii. La maxim)
Partea buna cand stai intre barbati este ca descoperi de fapt ce iubesti si ce nu iubesti la ei, ce vrei sa ai acasa si ce nu. Ii vezi asa cum nu ai timp sa il vezi pe cel de langa tine cand esti indragostita (remember Persepolis cand Marjane se trezeste din amor si vede ce marlan iubise orbita de hormoneii care ii inundasera mintile:)).

Barbatii sunt niste baieti mai bine facuti fizic. Unii inca au stralucirea aia de pustan in ochi. Altii nu. Cand am afirmat ca imi plac barbatii care miros a lapte cred ca am uitat sa spun ca parfumul vine la pachet cu stralucirea din ochi si cu un pic de stangacie, poate putina timiditate. Barbatii de peste 35 de ani (no ofence..) [bine hai! la naiba, aia de peste 40 de ani] sunt ciudatei! Nu ca as vedea in jurul meu barbati asa de in varsta, dar cand vaz..cercetez! In afara de lipsa mirosului de lapte (cum ma iubeste Kristi ca si lui ii place laptele, hihihi) mascului roman "matur" are senzatia ca stie secretele lumii. Nu mai are nicio stralucire in ochi. E satul de toate si daca nu a avut norocul sa il ia una de barbat, e deprimat si zboara din floare in floare, crezand doar ca polenizeaza. Daca ma gandesc bine, nu prea stiu masculi la cam 40 de ani, ceea ce mi se pare super!

Sa reviu la baieti si jucariile lor. Barbatii au orgolii. Stiam eu ceva, dar nu ma gandeam ca e asa de serios. Am urmarit diverse meciuri intre baieti incepute ca o joaca si transformate intr-o competitie. Nu stiu daca ei isi dau seama cat de misto sunt de fapt cand nu mai sunt barbati ci sunt din nou pustani:))
Ani de zile m-am intrebat de ce un baiat nu este cu iubita lui la fel cum este cand e cu baietii sau cand este cu prietenele lui (amice). Cred ca m-am prins multumita grecului meu .. nu am fost eu insami intr-o relatie pana la acest baiat. Mereu am fost asa o draguta siropoasa, o femeiusa ascultatoare. Sa nu supar, sa nu zic vre'o prostie, sa nu fac ceva ce lui X nu ii place. Ei bine asa fac si baietii. Cu iubitele lor sunt cum eram eu in relatiile de pana acum.
Cu amicii sunt ei. Copilarosi, golanei, usor vulgari. Ei inshisi. Sunt indragostiti, sunt blanzi si buni si siropel dar frate..care cum esti de fapt?
Mie mi-a placut de mine cu grecul asta. E clar ca ma defineste omul de langa mine, ca multumita lui eu sunt eu, eu sunt libera, eu simt si fac ce simt. Fara sa ma gandesc la ce o sa zica oricine, la ce o sa zica el. Insa grecul asta e departe si pe mine nu ma defineste nimic caci singura nu stiu cine sunt:(
Nici nu am timp sa ma caut, nici nu vreau de fapt. Cat timp sunt oameni in jur ma voi lasa asimitata de ei. Incerc sa iau ce au mai bun in ei, sa invat ce au mai bun de dat mai departe. Sunt un vulcan de energie si toata lumea ma intreaba cum de sunt asa. Pai eu stiu?! Asa am fost mereu. Daca m-as opri din nebunia asta optimista cred ca as muri putin cate putin..Stiu si cu ce hranesc bucuria mea. Visez. Vad numai ce e frumos in jur. DOAR ASTA. M-ar face praf o zi urata, o talpa a unui om pe cizmele mele, o ploaie rece..M-ar darama moartea cuiva, plansul unui copil bolnav. Slava Domnului ca nu vad asta. Ce ziceam de baieti?! Ca sunt extraordinari cand se aprind? Ca sunt ofticosi? Ca sunt frumosi si nu au rautatzi ca fumeile? Ca sunt..ofticosi? Hihihi!
Interesanta si folositoare specie. Sa ii pastram printre noi si sa ii iubim ca sa ne insamanteze si sa perpetuam specia asta minunata.

Intrebarea unui domn drag mie: daca am fi toti naufragiati pe planeta Marte, cine ce ar face?
Eu stiu. As fi insarcinata cu ridicarea de moral si programarile la sex si insamantare:))

(off topic - la Antena 2 mor cu inima, fetele de la Bambi canta ceva extrem de grecesc. Precis una din ele are o aventura elena:)) Hai cu un agapi mou, ca da bine la public! Aia mica, bruneta e asa suspecta saraca..Piesa nu-i rea, dar cred ca suna mai bine in greaca..Hmm.."as trece munti, as trece mari daca as stii ca ele duc la tine"..uite ca e chiar un cover dupa o piesa greceasca, sa moara Bibicul!)

Ma culc. Sunt atat de obosita, fix ca pe vremuri. Imi place:) Sentimentul inutilitatii ma omora stand acasa..dar imi lipsesc filmele. Si timpul petrecut pe mess cu oamenii..

marți, 28 octombrie 2008

The return of artistry


Iata ultima bijuterie in materie de telefoane mobile. Lansare oficiala mondiala 4 decembrie 2008. In presa stirile au aparut din 20 octombrie - pretul in USA este de 1.999 USD. 
Ce stie sa faca in afara faptului ca este o frumusete?! 
Aici detaliile.
Pe youtube exista si cateva filmuletze demonstrative, eu va pun aci link la spotul video care mi se pare f. bun pentru ca explica frumos care e treaba cu telefonul, din ce e facut si tot asha..




Am uitat ceva:))
Concurenta pentru frumuseta asta sunt alte doua telefoane de mare fitza:
Mobiado - 1.900 de parailes
si 
Vertu..de la 6.000 pana la 310.000 USD

Deci?! De care VREA fetele de Craciun??  VREA cu sharpe? Sau cu dragon? Apropos, cine din ROmanica are Vertu si mai ales de care are? Cred ca cel mai bine stie cititorul de Can-Can..