luni, 13 februarie 2012

Mausii cu doi de "i"

As fi putut sa scriu pana acum zeci de posturi despre Mausii dar de fiecare data m-am temut ca o sa fiu gresit inteleasa, asa ca am decis sa tac. Si am tacut pana azi cand Mausii m-a inervat, caci a facut o confuzie intre persoana lui si persoana altcuiva.
Mausii e bun si dragut. Eu il vad inalt si slabanog asa, si puternic. Rade ca un soarece, de unde si porecla Mausii. Face glume si niciodata nu sunt sigura ca ceea ce discutam este pe bune. Caci nu prea avem discutii pe bune. Alea pe bune sunt dezbateri si au legatura cu chestiuni serioase, incercam sa salvam lumea..cel putin o parte din lume pe care o gasim importanta amandoi, desi nu ne dam seama..
Mausii e un fin cunoscator al muzichei de calitate, desi are niste urechi mici. Ii plac culorile. Este harnicia intruchipata, cand e vorba despre chestiuni care il fac fericit. Mausii poate sa lucreze ore in sir in interesul propriu..fara sa oboseasca, fara sa se plicitiseasca.
Mausii este omul pe care poti sa te bazezi.
Din pacate orice as vrea sa scriu despre el, ma apuca amocul caci as scrie razand pe furis si nu ar fi nimic real:)) Deci imi pare rau Mouse, o sa scriu despre tine cand o sa te faci mare si o sa pot sa scriu fara sa rad:))