vineri, 14 decembrie 2007

From Espana with love.. Bebe..




siempre me quedara
la voz suave del mar
volver a respirar,
la lluvia que caerá sobre este cuerpo y mojará.


CTL rulez!

Vineri !!!!

Ma uit la Shrek the Halls!! Vreau sa vina un Craciun si sa fie veselie ca in desenele astea! I'm a real boy!!! Nu stiu cand s-au nascut cei trei copii ai lui Shrek!! Imi plac maxim copii Magarushului care scot flacari pe nari! Si imi place Turta Dulce!
Si curcanul care danseaza pe Everybody dance now!!
Me very happy today!

Am zis ca il iubesc pe Motan?!

joi, 13 decembrie 2007

Simona mea cu iluziile si piesa ei




Sit there and count your fingers
What can you do
Old girl you're through
Sit there, count your little fingers
Unhappy little girl blue.

Sit there and count the raindrops
Falling on you
It's time you knew
All you can ever count on
Are the raindrops
That fall on little girl blue

Won't you just sit there
Count the little raindrops
Falling on you
'Cause it's time you knew
All you can ever count on
Are the raindrops
That fall on little girl blue

No use old girl
You might as well surrender
'Cause your hopes are getting slender and slender
Why won't somebody send a tender blue boy
To cheer up little girl blue


Cumva in piesa asta sunt cuvinte cheie care ma reprezinta pe mine mai mult decat pe tine, dar noi doua suntem legate de ceva, asa ca nu conteaza ce zic versurile.. :)

CineMAiubit 2007

Am ajuns la acest festival la invitatiunea unei doamne dragi mie, tanara regizoare Raluca Mirescu [pe care o pupam tare si o iubim oricum (chiar si cand ne enerveaza pe platou si ii sugeram ca poate sa se duca frumusel acasa)].
Este prima oara cand merg la acest gen de eveniment, da, stiu, sa imi fie rusine.
Lume multa si cunoscuta - sau cel putin intalnita destul de des in ultimii trei ani..
Filmele or fost dragute. Am ras si mi-a placut maxim "Radu+Ana" al lui Paul Negoescu, un tanar regizor pe care il vad bineeee in anii care vin. Si filmul Ralucai a fost bun - "Heartbeats", mi-a mai placut "Interior scara de bloc" al lui Ciprian Alexandrescu..si apoi am plecat spre mirarea colegilor de pe randul 16. Trebuia sa ajungem undeva:(
Eu cred ca o sa castige Paul Negoescu. Si mai cred ca scoala noastra de regie livreaza produse de calitate pentru o piata care este dupa parerea mea o varza totala.
Vorbesc de regizori care ar putea sa faca reclame, spoturi video, publicitate si film.
Agentiile de publicitate cer numai regizori straini, vor show reeluri, vor NUME. Ai nostri filmeaza telenovele si seriale de tv, cate unul mai ia un Palm D'or, un Urs la Berlin..si apoi traiesc din spoturi la diverse vopseluri.
Nu pentru ca nu s-ar filma destul in Romania, Doamne fereste! Se filmeaza in draci, cu diverse nume europene. Cu cat esti mai nordik cu atat esti mai placubil, mai vandabil.
Ai nostri nu sunt destul de buni. Nu ii cheama nicicum..Sunt niste "escu" si atat.
Nimeni nu risca sa dea un scenariu pe mana unui regizor roman care a terminat de curand scoala. Mai bine nu dam noi fre'o 15.000 de euro pe zi unuia care vine din Germania sau mai bine unul NORDIK, un finlandez, ceva asa..cum sa zic..care sa filmeze asa..nordik.?!

Lasa ca ai nostri au din ce sa traiasca. Ai nostri se descurca, cum zisei. Mai o vopsea, mai un medicament.
Mai o rola de pelicula sa isi faca filmul de an, mai un prieten sa ii joace in el, hai cu o cutie de la Ikea ca are cineva acasa, niste pahare, niste diapozitive..Ah, uite pe frigider vad chiar o cutie de la Kodak! E un prop! Si uite-o si pe Mirela, joaca rolul unei casiere!

CineMAiubit..

Statusurile "muzicale" si oamenii din viata mea

Acum o vreme am avut asa, o suferinta cauzata de un anume domn. Acesta, personaj important in existenta mea a interpretat starea mea dintr-o zi in baza unui status. Si m-am gandit eu azi..Oare ascult o muzica anume, oare muzica pe care aleg sa o ascult intr-o zi are legatura numai cu mine sau si cu barbatii din frumoasa mea viata?!
Si revaz playlistul si notez ca sa se stie!
Cand ascult Mazzy Star ma gandesc la un om pe care il consider un prieten drag. Cineva cu care obisnuiam sa vorbesc zi de zi, sa rad, sa povestesc aberatii. Apoi nu am mai vorbit dintr-o data. Pentru ca nici eu nu vorbesc cu toti oamenii din lista mea, ma gandesc ca e dreptul lui sa imi mai fie amic. Si nu ma supar. Fiecare om are spatiul lui care trebuie respectat. Asa cum si eu am spatiul meu:)
De acest personaj ma mai leaga inca niste piese de la The Knife, Noir Desir si inca...Pe care le ascult PENTRU CA IMI PLAC.
Ascult The Doors, Manu Chao cand mi-e dor de Que Pasa, Boji, fetele mele din liceu, fetele mele de acasa.
Ascult Fado cand imi este dor de cei care nu mai sunt si vreau sa plang, incet. Fara sa ma vada nimeni. Cand zic Fado se intelege Dulce Pontes, Cristina Branco, Mariza.
Ascult muzica romaneasca cand imi este dor de vacantele mele in lume. Cand nu sunt in tara muzica noastra mi se pare buna:)) Paradoxal, nu?
Ascult Su di noi pentru ca mi-e dor de Theo si de anii de Fire, cu Bozo si Stefan, cu Popic si Danutz, imi aduc aminte de vacanta de la Vadu si de anii in Vama Veche cea care a fost.
Dar! Mai presus de toate amintirile ASCULT MUZICA pentru ca IMI PLACE. Fiecare vers, fiecare nota au legatura cu mine mai intai. Si apoi cu ceilalti oameni.

Si da, cand ascult Gloomy Sunday ma gandesc la tine. Pentru ca e de la tine piesa. Ma mai gandesc la tine cand ascult Damien Rice, si cand vad Closer (oare de ce ascult rar aceste piese?! hiihhihi)
Ma gandesc la fostul meu prieten cand vad Prime si stiu ca am luat o decizie buna cand am pus punct unei relatii... si ma gandesc la nebunele mele fete cand vad Sex and the City.
Cred ca ma "gandesc" prea mult pentru cineva asa de ocupat ca mine!

Imi canta April March "Chick habit", e din ultimul Tarantino! La cine sa ma gandesc eu repede???

Oh! La mine!Hahahahah!

miercuri, 12 decembrie 2007

Eu cu mintea mea sucita

Mai nou scriu chestii. Secrete desigur, adica numai pentru "priviri alese". Recitesc si imi dau seama ca personajele mele sunt in mare parte nebune:)) Femeile mele sunt duse cu pluta, barbatii apar ca prin minune in viata lor, unii raman, altii se duc pe apa sambetei. Oricum femeile mele sunt nebune. Una este o desfanata, una este o drogata, una este speriata de bombe. Pe toate le salveaza cumva un Fat-Frumos contemporan, un mascul cum ne exista pe planeta (sau nu l-am descoperit eu asa pe viu:)).
Madam Lorena Lupu scrie din punctul de vedere al unui barbat ceea ce mi se pare foarte dragut..mai ales daca ma gandesc la dl. Coelho care in 11 minute scrie din punctul de vedere al unei muieri, si scrie bine. Desigur ma gandesc ca dl. Coelho este destul de gay (oare?!). Eu nu pot sa scriu bine daca vreau sa scriu ca un barbat..oricum ce scriu eu mi se pare siropel de vara:))
In ziua in care o sa mi se pare ca am scris bine, o sa pun un link. Prevead ca ziua asta este foarteeeee departe.

In alta ordine de idei, viata este minunata! Trebuie sa fac o investitie majora in hainite de fetite pentur ca imi atarna toti pantalonii si par asa..o starpitura. Vreau sa treaca repede zilele astea si sa vina vacanta! Vreau zapada, sosete ude ca sa am de ce sa ma plang, vreau tuica fiarta si slana si branza! Vreau sa cantam in masina si sa fac poze! Vreau sa treaca Craciunul repede ca sa nu am timp sa ma gandesc la nimic trist. Vreau sa ii sun pe ai mei la miezul noptii si sa le cant ca in fiecare an!
Dupa toate astea vreau sa dorm putin si cand ma trezesc sa fie cald si primavara! Si apoi iar sa dorm si sa fie vara si sa plec in Thassos! Daca eu as avea un buton magic...

luni, 10 decembrie 2007

Weekend movie

http://mysoundtracks.blogspot.com/2007/12/death-proof.html

am mai vazut si Transformers cu niste masini care se fac robotei, foarte dragut, asa de clasa a sasea..Dar acest ultim Tarantino ne-a placut maxim. Atat. Ala de groaza cu Planeta Terorii..neh!

Gateala de weekend

Am gatit acasa duminica seara. Povestea este aici:
http://moodboardfood.blogspot.com/2007/12/shrimp-time.html

si urmeaza desertul facut de sora mea Sabina:)

http://moodboardfood.blogspot.com/2007/12/sweetie.html
Pofta buna va zic!

duminică, 9 decembrie 2007

Party time!! Zee Wonders are in the house!!

Cand eram mici faceam un chef in cateva ore. Aveam nevoie de niste bani sa luam vin si fiecare aducea de acasa ceva bun de mancare. Cand am crescut ne-am organizat, cineva se ocupa de cumparaturi, cineva aducea muzica etc. Am incercat sa vedem cum este sa faci o petrecere surpriza. In afara de durerile de cap pe care le-am avut toata ziua, cel mai greu a fost sa pastram secretul.. Si apoi cel mai greu a fost sa ne tinem gura cand sarbatoritul era aproape..am dansat si ne-am petrecut pana tarziu in noapte. Eu m-am simtit ca la ziua mea, caci asa am un obicei sa ma bucur ca si cum eu as fi centrul universului..


La multi ani copil frumos!
Multumesc celor care au alergat si s-au ocupat de toate pentru ca eu sa imi vad de bugete si sa nu mai sufar ca o stupida..
Fratelui Boji pentru casa lui pusa la dispozitie, Sargonei pentru good food, Andrei si lui Alex pentru "cadourile speciale", Corei Gramos si lui Vlad pentru pastele pe care le-au pazit, lui Dana si Mircea pt alcool si zacusca de la mama (sa traiasca iasca iasca!!!!) lui Le Petit pentru ca este MARE si rade mereu si stie ce inseamna muzica "buna", lui Parfanfan pentru ca este un partener impecabil de dans si lui Mibabiba care ne-a dat ocazia sa il sarbatorim si sa bem ca la 18 ani, la bairam de cartier :))
Ce se aude in noapte va intreb???
Jessica Jay Casablanca pentru Andra, Dr. Alban pentru Micutu', Zdob si Zdub pentru Vladislave, Doors pentru mine si Bojemoi si NOZE pentur toti cei care au inceput o petrecere cu J&B care nu se mai termina pana dupa Sf ION:))))
PS - Alcoolul este viata si viata e alcool, din zori pana'n noapte traim in pericol.
(Alcoolul dauneaza grav sanatatii, dar noi nu traim decat o viata)