miercuri, 25 martie 2009

Rautati domnule..rautati!

Radio Guerrilla ne dixtreaza in ultima vreme cu o campanie Antimitocanie, campanie (foarte) gandita de Propaganda.
Pe site-ul radioului exista un loc unde diverse persoane (mi s-a parut extrem de cunoascuta MAFALDA, oare de ce?!) descriu specii demne de Atlasul de Mitocanie Urbana.
(Cumva soarta m-a adus pe pagina lor, recunosc ca am tot vrut sa intru sa scriu caci imi vin idei la volan, cu nume in latina..insa n-am avut vreme si am si uitat speciile despre care as fi putut sa scriu. Dar..azi cum dadeam sa plec spre casa, jang! Mi-am adus aminte. Am intrat, citit..mda..unele erau penibilutze. Ezac can' eram sa inchid, vad ceva care suna cunoscut. Si citesc si rad. Se spalara toate spumele, se dusera pe apa sambetei.)

RADUCUMUCU a descris excelent specia Clientus decizioanlus infantinus, sau sa zicem in romaneste Brand Managerul Retardat.

Enjoy:

"Specie moderna, aparuta in ultimii ani si care este raspandita strict in departamentele de marketing ale firmelor "facute de patronul parvenit". Este o specie matriarhala, 90% fiind femei. Este de cele mai multe ori absolventa de matematica, fizica, istorie, etc. - adica de institutie de invatamant care nu are nici o legatura cu publicitatea (domeniul in care activeaza). Fire sperioasa, dominata de patronul parvenit, nesigura de calitatile rasei sale (inexistente), folosita adesea ca si animal de companie de catre acesta, iar uneori ca animal de lupta si hartuire a sclavilor de pe plantatiile de idei (agentii de publicitate). Si aceste exemplare tind sa copieze de la patronul parvenit trasaturi ca priceprea la orice si detinerea dreptatii si a adevarului. Astfel ele se pricep la grafica, typography, regie, fotografie, compozitie si multe alte ramuri ale publicitatii. Nu se pricep la DTP, fiind prea tehnic pentru niste firi creative ca ale lor. In mare (specia) se imparte in doua subspecii: nefutute si futute prea mult. Cele din prima subspecie au o infatisare grotesca, masculinizata, de cele mai multe ori supraponderala. Manifesta o foarte mare agresivitate si violenta, mai ales daca sunt contrazise sau daca se incearca furnizarea unor idei bune de carte altcineva catre ele. Dau foarte mare importanta graficii si copy-ului, trimitand de multe ori schitze detaliate ale proiectului aflat in desfasurare. Cele din a doua subspecie nu dau la fel de multa importanta graficii si copy-ului, alegand insa cele mai safe variante. Stau mult la cafele si tigari, sucuri, de obicei prin mall, filozofand pe teme de comunicare si de layout, la care nu se pricep deloc (fiind tocilare imputite in facultate si inintea ei). Se aseamana foarte mult cu pitipoanca de companie, fiind insa mult mai upgradata si cu o parere mult mai buna despre sine. Are pretentii foarte mari in ceea ce priveste masculii, dar se reproduce fara scrupule cu patronul parvenit la care lucreaza, daca e nevoie, pentru pastrarea functiei sau pentru avansare. Ambele subspecii lupta pentru impresionarea patronului parvenit si pentru promovarea firmei acestuia, dar infantilitatea si habarnismul lor, nu fac altceva decat sa ingroape brandul respectiv."

sursa: http://www.radioguerrilla.ro/antimitocanie/page.php?id=358

Ce om rau, domnule! Oribil! Ce bine ca nu cunosc asemenea specii! Va dati seama?! Mi-ar fi facut viata un IAD!

marți, 24 martie 2009

People are strange

People are strange when you're a stranger
Faces look ugly when you're alone
Women seem wicked when you're unwanted
Streets are uneven when you're down
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
When you're strange




The Doors - People Are Strange
Asculta mai multe audio Muzica »

In cazul in care va intrebati unde am disparut..sunt bine. Oh, da.. Asa este, credeam ca nu se vede, dar se vede..pai.. mi-e scarba. Nu greatza aia matinala pe care o au gravidele, nu. Mi-e scarba. Scarba de oameni. Scarba de cum uitasem ca sunt oamenii. ALTI OAMENI!
Oamenii MEI sunt frumosi. Oamenii mei raspund cu zambet la zambet. Oamenii mei si cand sunt tristi si eu rad, ei rad. Well..oamenii mei SUNT asa.
Restul oamenilor sunt scarbe care provoaca scarba. Nu sunt suparata, nu mi-a facut nimeni nimic. In continuare sunt tot eu, in lumea mea, ferita de mizerii. Insa cand ma trezeste cate un "meil" la realitate, mi-e scarba:)

(in timp ce dau sa scriu despre cum pe mine ma mira micimea unor duamne, vaz pe Nikita isterica la tv, nu o aud ca e mute, dar o vad cum se omoara cu Capatos. Mare ti-e gradina doamne!)

Oamenii sunt ciudati. In continuare ma minunez de felul in care las sa ma afecteze mizerii..Nu vreau ca oamenii astia ciudati pentru care eu sunt un strain sa imi stie numele. Nu vreau sa le vad fetzele impietrite intr-o suparare pe care pun pariu ca nu au avut-o din nascare. Cred ca pana si "sictiritele" rad cand isi vad copilul razand, nu?
Gata. Am refulat! Hihi! Am zis eu odata, ale dreq femeiele, greu cu ele, ce bine fara ele.
In biznis nu au ce cauta femei. (va rog sa ma contraziceti, dar cu argumente serioase)
Femeia sa stea la oala si sa coase la goblen! Femeia in biznis o ia pe campii si se procopseste cu big balls care o fac nefericita. Uite la mine, ce mizerabila viata aveam cu atarnushele intre picioare! Apoi..ce poezie a fost fara ele. Nu mi-au mai crescut la loc! Acum vad zi de zi biete siluete fragile taraind dupa ele o povara greoaie intr-un scrot scofalcit. Tristetea de pe chipul acestor duamne se datoreaza acestor excrecentze. Cata durere citesc in spatele acelor ochi. Sa traiesti zi de zi cu tine insuti, trebuie sa fie ingrozitor.
Tac in coltul meu. Oricum nu am cu cine sa vorbesc. Mi-e bine amutzita de boala asta care nu vrea sa plece, aproape nu mai stiu cum imi era vocea cand nu eram racita. Cred ca suna ca un clopotzel. Am primit ochelari Oscar de la Renta, sa se pupe cu trecerea mea pe Dorobanti. As vrea sa vina repede vara. Cam cat de repede? Cam cat o clipire de gene. Ca sa imi fie si mie cald si sa nu imi pese decat de soare.

People are strange..

luni, 23 martie 2009

My album


Am luat asa un fel de leapsa de la Silvia G.
Nu am mai scris de multa vreme, nu am avut timp. Cica e bine sa nu pui mana pe taste si sa mai faci asa bauze de blogait:)
Dar mi a placut sa fac cele cerute.

1 - Go to Wikipedia. Hit “random” or click here. The first random Wikipedia article you get is the name of your band.

2 - Go to "Random quotations" or click here. The last four or five words of the very last quote of the page is the title of your first album.

3 - Go to Flickr and click on “explore the last seven days” or click here. The third picture, no matter what it is, will be your album cover.

4 - Use Photoshop or similar to put it all together.