marți, 30 octombrie 2007

Diminetile mele

Am primit azi o zi cu soare! Cred ca sunt foarte cuminte daca inca mai primesc zile cu soare, nu? M-am trezit la 8, mi-am terminat bagajele si am purces catre birou. Am chiar facut un ocol sa o las pe sor'mea la scoala.
Sunt cu fluturii in stomac, urcand spre gat. Am emotii de fiecare data cand plec undeva..Parca sunt o pice.

luni, 29 octombrie 2007

Buna LUNI dimineata!!

Cat de frumoasa este dimineata asta!
Primesc email:
"hello love mihaela
you'll be totally complete when your dick is enlarged!"
Oh, da! Voi fi total completa si nu voi mai avea nevoie de nimic:))
Sincera sa fiu mi s-a parut dragut ca mi-a zis cu LOVE.


in alta ordine de idei:
In ultimele zile la mine in grupul de prieteni s-au nascut doi copii: o fetita minunata, a Emei si un fecior inalt si puternic - al lui Spitz si al Miaielei! Sa ne traiesca si sa fie fericiti!!
La multi ani!

duminică, 28 octombrie 2007

"Evenimente cultural artistice" in urbe

Cred ca joi am mers la Art Jazz Club. Un subsol, cateva mese. Cozy as zice. Muzica asa..ca in Talentatul dl. Ripley - deci mi-a placut tare atmosfera. Si mi-am adus aminte de noptile in care dormeam cu radioul sub perna, la Maison Alfort si ascultam TSF - un pos de radio jazz. Frumos.
Cantare live cu un domn belgian - Alan G. Foarte buna vocea, minunat dl. de la pian. Bun si vinul si buna compania as zice.
Anumite evenimente se traiesc bine langa anumiti oameni. Seara ar fi putut fi reusita daca nu poposeam la Deja Vu - crasma ruseasca extrem de suspecta. Care nu ne mai place. In tinerete ne placea, atmosfera era alta joi noaptea..acum nu ne mai place. Fete frumoase si ieftine, neste domni la cam 50 de ani dar cam ponositi care venisera pusi pe treaba, cateva alte starpituri insipide. De rahat, deci NU NE PLACE, nu mai mergem niciodata.
Sambata insa fremos! Am mers la Kid Loco, la Live Club fost Space. Unde am mai fost la Ursula 1000 si ne-a placut tare. In aceiasi combinatie de oameni, desigur.
Dragut Kid Loco, cam prea disco dupa parerea mea. Insa locul era full si oamenii pareau foarte bine dispusi. Aia care si beau ceva, nu era cazul meu - vizitiu de ocazie cum ma aflu de obicei la asemenea evenimente. Dar a fost bine. Ne-a placut, am dansat si ne-am bucurat.
O piesa de teatru, un coniac..mai la batranetze zic. Acum inca imi plac tenesii:))