vineri, 25 mai 2007

When I was just a little girl



(si aici urma o poveste despre anii in care mergeam la Palat)

Ursula 1000 Flame Events


26 mai, ora 22.00

Club LiveMusic

Academiei 35-37

URSULA 1000


in deschidere Leizaboy+UFe

proiectii: Dreamrec


Pimp my keys


Pentru ca eu sunt noua in treaba asta cu blogul, tot descopar chestiuni.Care ma amuza. Ieri mi-am fotografiat cheile:)) spre hahaiala colectiva.
Cheia cu un leushor este cheia Micului Jder Negru, masina si prietena mea de fiecare dimineata. Brelocul l-am primit de la MMSF, e o inimioara cu o alta inimioara mai mica in ea, pe o parte a inimioarei mici este o stea alba pe fon rosh si pe verso, ce crezi?! o surpriza! o vacuta zambitoare, cum numai prin muntii din Elvetia se afla. Pe carabina se situaza dupa cum urmeaza: doua chei patratoase, sus si jos, yala de acasa plus una cheie nefolosita ever, de la interfonul de la intrarea in bloc + cinci chei necesare patrunderi in sediul institutiei de maxima securitate unde prestez - cea mai lunga si complicata + cea mai gauroasa si gaunoasa sunt susul si josul, la care adaugam cu drag - cheia de la poarta, cheia de la interfon si inca o cheie care nu stiu de la ce este dar ma tem sa o arunc si sa aflu ca era de la vre'o gasoniera secreta.
Ma uit la voi si ma uit la mine si ma intreb : oare toti stramosii nostri au fost chelari si chelarese la curtile domnesti?!

Ce-aveam-in-geanta-de-ieri:))

Descriptio "Geantae":
- una bucata memori shtick, 2 Gb, alb, de fetite, slim. De la Metro, 674.000 lei vechi. Recomand.
- pseudo-agenda/organizer, loc de pastrat acte, belete concert, chestiuni private importante
- doua bucati arpinzator modern de tigara, una de la mama, adusa de la Paris+una de pe masa din bucatarie, substituita fin dlui tata
- una bucata pachet servetele umede cu parfum de vacanta, Septona. Recomand (intru curatirea temeinica a mainilor inainte de a baga ceva in gura).
- una bucata invitatie la teatru, F. Mic, spectacol Coolori - de care mai amintiram in posturile precedente. Recomand.
- una bucata "portmoneu"Pacha, de la Monica. Unul dintre elementele care aduc Ciresarele impreuna.
- una cutie bomboane Orbit roz, cu gust de cubaneze roz din copilaria noastra minunata (aia cu casa de comenzi)
- una bucata port-card-visit de la Orange. Subtirel.
- un cd promo de la Almeti, vechi, nu stiu ce e pe el, am folosit cartonul/coperta spre a cara din masina in casa si invers diverse mp3 de ascultat la drum lung
- un cd piratat ingrozitor cu un film bun despre care nu stiu nimic.
- una bucata strugurel sclipicios de la Nivea
- una bucata cu jumatate de tub de Bepanthen, bun pentru toate mancarimile/bubulitzele/basicultele/petele si orice chestie cu care ma procopsesc de la implicarea nebuna+nervi+altele.
- un sirag nesfarsit de chei (urmeaza detaliile)
- 3 bucati pixe de scris diverse

Mica geanta de ieri:))

joi, 24 mai 2007

e.m.i.l sau un fel de remember Paris 2003

Partea buna cu francezii si "rockotecile/punkotecile" lor este ca nu inteleg limba noastra. Daca esti draguta/clienta (cum era Simona) ai toate sansele sa dai un cd cu piese in limba romana dj-ului care habar nu are ce se va auzi in clubul lui:)) si sa iti auzi graiul dulce romanesc in inima Parisului, graiul din gura de baiat cantaret roman, nu din gura de colocatar romanesco-rroman de pe strazi:)
Si asa facuram de se auzira E.M.I.L si apoi AB 4. Viva la France. cea din 2003.


FERICIREA E MARCA INREGISTRATA

o adaptare de Anca Roxana Constantin, dupa "99 de franci" de Frederic Beigbeder

LUNI LA TEATRUL STUDENTESC "PODUL" LA MANSARDA DIN PREOTEASA ORA 20:00

Actorii: Anca Constantin, Sorin Bujoreanu
Regizorul: Catalin Naum
Muzica: Vali Lupu

Cu multumiri: A&A Records, Serban Pavlu, Anda Avramut, Mihai Anton, Alexandru Andries si echipei Teatrului Studentesc "Podul"


Totul este permis. Nimeni nu vine sa te injure macar daca dai totul cu cracii in sus. Sistemul si-a atins scopul. Pina si nesupunerea a ajuns o forma de supunere. Daca vrei sa scapi, esti incoltit cu credite de rambursat, cu rate, cu chirii de platit. Poti sa faci gat pana nu mai poti, Churchill a dat deja raspunsul: “ Este cel mai rau sistem cu exceptia tuturor celorlalte” Nu ne-a luat pe nepusa masa, nu a spus cel mai bun, a spus cel mai rau.
Reclama, a inceput sa guverneze totul: finanteaza televiziunea, dicteaza presei scrise, controleaza sportul(la finala Cupei Mondiale, nu Franta a batut Brazilia ci Adidas a batut-o pe Nike).... Cum trece de 30 de ani, omul se blindeaza. Dupa cateva deceptii in dragoste, femeile fug de primejdie, umbla cu natarai batrani care le ofera linistea. Barbatii nu mai vor sa iubeasca, si-o trag cu Lolite sau cu curve..

Ce este fericirea?
Fericirea este nisipul alb, cerul albastru, apa sarata. Fericirea este esecul nefericirii, nu-i apartine doar lui Nestle, a fi fericit e mai mult decat nimic, fericire inseamna mai mult decat bine.Trebuie sa regasim inocenta originara, copilaria artei. Sa fim incantati fara incetare. Trebuie sa distrugem acest sistem autosuficient, sa uimim prin schimbarea regulilor de joc pentru ca altfel nu vom mai ajunge la oameni...

Parâmetro

Deus é mais belo que eu.
E não é jovem.
Isto sim, é consolo.


Adélia Prado

The way we use to be


Tori Amos zicea..

Summer Outfit

Intre examene cu rezultate necunoscute si pre-productie a venit un fel de vara. Cu ploi si fulgere, cu soare si femeiuste sumar intzolite pe strazi. La birou e racoare. As zice ca lucram la racoare:)) In curte miroase a soc si pipi de pisica. Azi am bocit preventiv, de o saptamana mi se "sbate" cand un ochi, cand celalalt..Intre timp mai canta Joni Mitchel si astept sa vina maine ca sa merg la o cantare in aer liber..Si timpul trece foarte incet, incet de tot.

miercuri, 23 mai 2007

I hope..

"You know how when you were a little kid and you believed in fairy tales, that fantasy of what your life would be, white dress, prince charming who would carry you away to a castle on a hill. You would lie in bed at night and close your eyes and you had complete and utter faith. Santa Claus, the Tooth Fairy, Prince Charming, they were so close you could taste them, but eventually you grow up, one day you open your eyes and the fairy tale disappears. Most people turn to the things and people they can trust. But the thing is its hard to let go of that fairy tale entirely cause almost everyone has that smallest bit of hope, of faith, that one day they will open their eyes and it will come true."

Meredith Grey
Grey's Anatomy

Beauty


copyright protected. Author: Lys. Model: Ana-Maria
:)

Domnisoara intristata


De când te-aştept!...

Sunt ani...

Şi anii, ce lungi îţi par când n-ai cu cine

S-asculţi ciudatele romanţe ce plâng viorile-n surdine...

Şi violetele apusuri ce triste-ţi par când n-ai cui spune

Ce-nfiorări plutesc în zare

Şi-n plânsul celor patru strune!...

Minulescu



"LA TRISTEZA ES LA ENFERMEDAD DEL ALMA DE LOS VIEJOS QUE ESTÁN SOLOS OLVIDADOS POR SUS SERES QUERIDOS."



duminică, 20 mai 2007

This is for the one I love





Ieri noapte niste doamne dragi mie faceau karaoke pe diverse piese... a inceput sa scrie ceva pe ecran si ele cantau piesa asta... (si am vazut videoclipul minunatei mele vieti amoroase:))

Mi-am imaginat moaca mea la 14 ani, cand plangeam dupa acel baiat care acum este ca un fel de frate mai mare si simpatic, apoi la 18 ani cand ma gandeam ca daca as muri din amor as scapa de toate. Azi ma uit la moaca mea si ascultandu-l pe Barry imi dau seama ca toata viata EU voi zambi CU CINEVA, o sa rad si o sa cant numai daca e CINEVA acolo.