joi, 6 august 2009

Exceptiul zice ..

"joi, august 06, 2009

Reciprocitate

stii cum iti poti da seama daca sentimentele pe care le ai pentru cineva sunt reciproce?

Fa ceva neconditionat pentru acel cineva.. fa continuu, cat poti de mult, fara sa ceri nimic, mereu, pentru o perioada lunga de timp pana realizezi ca i-a intrat in obisnuinta sa-i faci servicii neconditionate.

Apoi brusc vei avea tu nevoie de ajutor, ceva nici prea simplu, la care s-ar oferii toti, dar nici complicat de nu s-ar baga nici ma-ta. Si nu-i cere ajutorul, ci lasa doar sa se vada ca ai nevoie de ajutor. Atunci vei vedea.. fie vine si te ajuta din obligatie, ceea ce iti va fi usor sa vezi, fie nu va veni deloc intrucat ajutorul pe care i l-ai oferit tu pana acum a fost neconditionat, fie intradevar ii esti aproape (sufleteste sa zicem) si va sari in ajutor fara sa ia altceva in considerare, vazandu-se clar ca ii face placere ca i-a venit randul sa iti intoarca favorurile...

Asa-i de cacat cand ajungi odata dupa foarte mult timp sa ai nevoie de ajutor si sa vezi ca se face ca nu vede..
Atunci vezi pentru vine valorezi ceva.. te vei trezi din senin ajutat de cine nu te astepti.."

de la EL

Despre cum o sa inchidem blogul acesta

M-am mai gandit si am decis ca locul acesta a devenit cam prea public si pana una alta nu e treaba nimanui ce fac eu cu viata mea..asa ca am decis sa invit sa citeasca numai anumiti oameni:)
Care daca vor sa citeasca, au o saptamana sa dea mail. Fetele mele dragi stiu adresa mea de mail, asa ca nu ramane decat sa imi spuna ce adresa au ele ca sa le dau invite.
Surprize multe se vor arata, insa sunt rezervate numai unor anumite priviri. Acelea care nu arunca fulgere dintre gene..ca sa fie clar..
Despre cititorii "in treacat", ei bine pentru ei zicem pas. Nu mai vreau sa aud niciodata: "bai ce a scris prietena ta acolo" sau "aia de pe blog e alta" si tot asa.
La revedere va doresc si intru a va trimite invitatia, aveti o saptamana.
Ah! Sunt fericita, v-am spus? Eu, cu mine insami si noi doua suntem fericite. Doare ca naiba tot, dar o sa treaca..
Si Luci e undeva acolo sus si ne vegheaza razand si gandind la noi, cele care am ramas jos..fetele ei reale si zuza adoptiva..