sâmbătă, 4 octombrie 2008

There's nothing sweet about me..




Ooh, watching me
Hanging by
A string this time
Don't, easily
The climax
Of the perfect lie
Ooh, watching me
Hanging by
A string this time
Don't, easily
Smile worth
A hundred lies

If there's lessons
To be learned
I'd rather get
My jamming words
In first, so
Tell you something
That I've found
That the world's
A better place
When it's
Upside down, boy

If there's lessons
To be learned
I'd rather get
My jamming words
In first, so
When your playing
With desire
Don't come running
To my place
When it burns
Like fire, boy

Chorus (4x):
Sweet about me
Nothing sweet
About me, yeah

Blue, blue, blue
Waves, they crash
As time goes by
So hard to catch
Too, too smooth
Ain't all that
Why don't you ride
On my side
Of the tracks

If there's lessons
To be learned
I'd rather get
My jamming words
In first, so
Tell you something
That I've found
That the world's
A better place
When it's
Upside down, boy

If there's lessons
To be learned
I'd rather get
My jamming words
In first, so
When your playing
With desire
Don't come running
To my place
When it burns
Like fire, boy

M-am trezit asa de bine incat am dat la o parte gandurile de ieri noapte si am decis sa fiu bine azi. Incep si termin de fapt cu melodia zilei. Cine a zis ca toate femeiele trebuie sa fie niste printese?! Puah!

fara nume

Am avut pret de cam 1 an o obsesie. Una care scotea tot egoismul din mine "la aer". Mi-am dorit sa fac un copil cu barbatul pe care il iubeam. Acela in care vazusem tatal copilului meu, nu sotul meu, nu jumatatea mea. Si nu familia mea. In jurul meu au fost pareri si pareri insa doar ce a avut el de spus a contat. Si el a spus ca nu e momentul. Ca nu am cu ce sa cresc un copil. Intre timp pe strada mea Jules, fosta dansatoare in Japan are o fetitza superba, nu stiu cu cine, nu stiu cu ce o creste, ce munceste. Copila este acum maricica..frumoasa.

Intr-o zi au inceput sa ma enerveze brusc picii. Eram la masa si in jur era plin de bebei, unul dintre ei nu parea ca are mai mult de 1 luna. Mame si tati, bunicutze, carucioare, tipete. Locul nu era ok oricum. Eram la 2 mai, plangeam pe sub ochelarii de soare si in jurul meu plangeau bebei..
Mi-am dat seama ca de fapt nu plansul lor ma enerva ci constientizarea lipsei lor din viata mea. In toata nebunia cu libertatea si fericirea mea, am momente in care regret un singur lucru - ca nu am o familie care sa includa unul sau doi, trei plozi. Si mai constientizez ceva - am imbatranit. Daca mama nu mi-ar spune asta asa de des probabil ca as duce-o inca multi ani in desfrau si desmatz, petreceri si fuga. Inca fug de nebuna dupa viata, adrenalina.
Am decis sa nu mai vorbesc cu prietena mea despre copil pentru ca ne certam de fiecare data. Si am decis sa nu mai vorbesc cu ea despre barbatul pe care l-am iubit nebuneste..si din cauza lui ne-am certat, desigur certuri constructive:))
De cateva minute mi s-a blocat ceva. Barbatul asta vrea sa aiba un copil cu o straina iar eu stau si nu pot sa imi revin..o sa ma urasca pentru ca scriu asta aici, dar daca nu scriu..nu o sa ma urasca si vreau sa ma urasca putin. Pentru durerea mea de stomac de acum, pentru cutia de inghetata pe care ar fi putut sa o imparta cu mine in loc sa stea singur in casa - e la mine in frigider o mare cutie.
Oamenii sunt curajosi cand este vorba sa spuna ce si-ar dori. Isi imagineaza viitorul, fac planuri mai in gluma, mai in serios. Totul este fantezie. Daca realitatea bate la usa si nu se mai pupa cu planurile, omul se sperie si nu stie incotro sa o apuce.
Daca as fi facut un copil cu acest barbat probabil ca prima reactie la vederea testului de sarcina ar fi fost de bucurie. Ar fi urmat telefonul catre el sau o intalnire. Am visat ziua in care ieseam din baie cu chilotii in vine si cu testul in mana, el statea in pat si eu am inceput sa rad si i-am zis: ce crezi?!
Imi aduc aminte asa de clar moaka lui din dimineata aia, din visul ala. Si totusi el nu va mai fi niciodata in patul ala, eu nu voi mai fi niciodata in baia aceea, cu chilotii lui in vine.
A doua reactie ar fi fost shocul. Fuck! Sunt gravida! Ce facem? Desigur sunam fetele, pe rand. El face ceai, eu rad si dau sms si apoi ne uitam unul la altul si ..eu o sa plang, el o sa ma ia in brate.
( in plus o sa imi zica razand - numai tu si Fecioara Maria ce ati avut parte de Imaculata conceptie iubita mea:))

Nici nu stiu ce doare de fapt. Spulberarea visului, a planului. Faptul ca el vrea sa aiba un copil cu alta femeie. Faptul ca noi ne iubim desi dragostea noastra este bizara si nu stim sigur daca "te iubesc" intre noi e similar cu "te iubesc" intre altii.
Nici nu stiu daca de fapt ma doare sau ma sperie ca altcineva va fi mama copilului nostru:))

Ce ti-e si cu femeile astea..domnule, sunt ceva de speriat. Nu e bine cu ele nicicum. Daca le iubesti, nu e bine, caci ele nu vor barbatii care le-ar vrea. Daca nu le iubesti, iar nu e bine. Ciudata specie. Si totusi...ce simpatice! Si ce nebune..

miercuri, 1 octombrie 2008

Real love cu Ema Lloyld sau de prin filme adunate

"Eu vreau sa simt iubire, atunci cand respir sau mananc..il astept pe printul fermecator care sa-mi apara in fatza, sa ma priveasca, sa ma lipeasca de perete si s-o facem..."

Cam asa incepe un film. Bun scenariu. Asa vor de fapt sa pateasca o multime de femei, nu? Pana si cele mature emotional, cele care au ales "corect" si au langa ele un barbat minunat isi doresc din cand in cand un mascul care sa dea cu ele de perete si sa le-o traga pana orgasmul explodeaza in fiecare particica din trupul lor. (De ce ne c*cam pe noi ca nu e asa?!)
Doamna doctor spune ca iubirea trebuie sa te implineasca, "pacienta" insa spune ca vrea povestea, adrenalina, romantismul. Dar printul nu exista.
Femeia vrea sa fie indragostita pana peste cap, sa aiba parte de pasiune. Dar dna doctor zice ca oricine se poate indragosti, insa TU, TU meriti un barbat care sa te gaseasca minunata pentru a ramane indragostita de el.
Insa cum te prinzi ca EL este iubirea ta cea adevarata?! Iote:
1. Este responsabil?
2. Este egalul tau?
3. Este matur?
4. Este iubitor?

Bullshit!
Vad in jurul mei o multime de femei. Nu stiu cate din ele sunt cu adevarat fericite desi unele au niste soti minunati. Vad si femei care nu au un sot langa ele ci un iubit care le este cel mai bun prieten.
Cati din ei sunt responsabili?
O parte dintre cei casatoriti pentru ca au copii si ordinea prioritatilor din viata lor s-a modificat. Sunt ei egali cu sotiile/iubitele lor?!
Pfai! Clar. Mai ales ele is egale cu ei.
Sunt ei maturi?!
Saracii..unii sunt caci nu au de ales, dar pun pariu ca s-ar cara la fotbal cu baietii si la bere si ar da naibii nevasta sau iubita.
Sunt iubitori? Asta da. Aia buni. Aia rai nu mai sunt iubitori de cativa ani. Au uitat..

Cum arata o femeie care este matura emotional? Cum este femeia care apreciaza la un barbat responsabilitatea lui, felul in care el ii deschide usa la masina, felul in care vine acasa cu flori? Cum e el asa un domn..

Dragostea vine cand nu te astepti si te pocneste cu o bata in gura ca in bancul ala cu lupul care vroia sa intre in stana sa fure oi dar il umfla rasul. Dragostea cand vine are grija sa vina cu tot cu o multime de probleme caci altfel unde mai e farmecul?! Dragostea vine cu fluturi in stomac si cu o multime de problemle, o parte nici macar nu is reale. Dar sunt acolo si poate intre paranioa si indragosteala exista o legatura mai puternica decat vrem sa admitem. Dragostea este minunata cu tot cu stresul si lacrimile care mai apar.

Si daca o femeie ajunsa la o varsta da de unul care este responsabil si matur si egal cu ea si peste toate mai e si iubitor si ea vrea musai sa se marite, iete cum s-a maturizat emotional peste noapte zisa femeie! Iata cum dragostea cu fluturii si sexul cu sange pe pereti se transforma si transforma femeia libera in simpatica si responsabila "sotie". Am vazut. Pe viu. Stiu exact ce vorbesc.

Prefer femeile mele nebune si nemaritate (dornice de autoflagelare) oricarei femei care si-a "vandut" fericirea/libertatea pentru o verigheta. In ziua in care o sa ma marit (caci va veni si ziua aia domnule..) barbatul meu poate sa fie descult la nunta, poate sa fie LIBER caci asa voi fi si eu..Si , nu vom fi responsabili, probabil o sa ma faca sa si plang caci o sa fiu si eu nevasta, o sa ne si certam, eu o sa fiu isterica, el o sa tranteasca usi..
Nu o sa fim maturi sau egali, dar o sa ne iubim..Pentru ca vom vedea ceva unul in celalalt. Ah! Si cand nu o sa ne mai iubim..apoi let's move on caci nu avem decat o viata. Asa mi-a placut The story of us cu Bruce Willis si Michelle Pfeiffer..nu mi-as dori asa o casnicie, insa dragostea este de mai multe feluri. Si nu tine neaparat de resposabilitate. Sau de domnie..Si pe aia obraznici trebuie sa ii iubeasca cineva, pe golani zic..Poate niste fete obraznice..sau golance. Din acelea care vorbesc urat in pat si carora le place sa fie muscate.
Pe aia buni, pe domni zic..apoi pe aia sa ii iubeasca niste doamne. Si acum il voi cita pe domnul regizor Costas - genul de doamne care cand fac sex oral isi pun mana la gura si scot un fel de tipat de surprindere.
Seara minunata! Doamnelor..

Love love love..

Zice la RAC numai de bine. Noroc cu Simona si cu Sharga caci ele is horoscopiste. Cica sa stau calma ca vine si jobul si amorul. Hihihi. Si auzi ce chestie! In weekend zice in stele sa ma urc in masina cu aparatul foto si sa plec! Iuhuu!

As October opens, you can prove that when it comes to home decorating, you can be your very own design star. Your home will be the center of your attention now, and you can make lots of progress. If you need to move, the options you will find for new spaces will be perfect - one will be just your cup of tea! If you need to find a roommate, October will bring you the right person, almost miraculously.
You'd do best, however, to make your decision AFTER October 20, not before, as Mercury will be retrograde prior to October 15 but will still be acting a bit dizzy for five additional days. It is never a good time to sign important papers while Mercury, planet of thinking and good judgment, is not fully operational.
As any artist knows, creativity begins with a clean canvas, so ruthlessly weed out clutter at home. Identify things you want to keep, and pack up those things you designate for charity. The lamp your aunt gave you and you never liked? It's time to find it a new home. The old vases you kept from floral deliveries? They're taking valuable space. The "when in doubt, throw it out" rule applies in a big way this month, thanks to Mercury retrograde in your home sector that will ask you to reconsider all your possessions.
Aim for superb organization - in your closet, drawers, and even your computer files. Find things that need repair or refinishing or tasks that have languished unfinished, for this is your time to get those old projects on track and finished. Use Mercury's "look back" energy to help you make room for new things you will add soon - things you will enjoy much more than the old items you've held on to for too long. You may want to call in the painters now too, so that your home will look great for the coming holidays. Order furniture or ask for contractor estimates now, but buy the furniture and order the contractor on or after October 20, no sooner or you'll encounter delays and problems with your order.
After you feather your nest, love will flow. Mars will be stirring the pot all month in your fifth house of romance, and with Venus there too until October 18, you've got it made. These two cosmic lovers will give you a huge advantage in matters of the heart. Although your work life will be busy, you'll be able to find the time to socialize quite a bit, too.
Outstanding weekends to plan a special night out would be October 4-5 and 9 -10, when Venus will meet with Jupiter. Later, Venus will blow a kiss to Uranus, so October 25-27 should be outstandingly sweet for love as well. Don't forget Halloween! Many people love this holiday, and this month the man or woman behind the mask at a party you attend may be your true love - Mars and Uranus will be working together to cook up great fun and a lovely surprise or two.

In regard to your career, expect some sort of huge professional development to crystallize at the full moon, October 14 plus or minus five days. Expect a major promotion, client, or new job. Pluto will be friendly to that full moon, so you can get help from an influential professional. If you need a reference, or just some good old-fashioned career advice, ask!
Amid all the activity that October will bring, you'll be able to fit in a quick road trip, perhaps to view fall foliage, or to visit a sibling or cousin. Being out of town will refresh you, and although travel has become more expensive these days, your stars suggest you need not go far to have fun. The weekends of October 4-5 and October 10-12 would be the right time to hop in the car and drive away with your suitcase and digital camera in the trunk.


Key dates:
Best romantic evenings: October 1-19, but doubly so on October 4-5, 9-10. Add too: October 25-27.
After the new moon appears, October 28, you'll get another shot at love AGAIN in the weeks to come. Lucky you!
A career development will prove to bring a powerful and important turning point on October 14, plus or minus four days.
Take a quick trip out of town: October 4-5 or October 10.
Make improvements to your living situation: all month, but particularly from October 28 onward.
Focus on reorganizing or repairing your home: October 1-20.
Order furniture and make other improvements: October 20-30.
Mercury will be retrograde; don't sign papers until on or after October 20.

marți, 30 septembrie 2008

Despre prieteni


Am citit un post scris de o fata. Vroia si ea un prieten pufos cu care sa bea cafea, asa cum aveau fetele alea din Sex and the city. Am citit si comentarii, am mai citit in stanga si in dreapta si apoi m-am gandit bine si am descis sa scriu despre

Prietenii mei barbatii
(a zis Cornel ca nu exista prietenie intre femei si barbati.. si totusi)
Primul meu prieten baiat a fost Bogdan. Ne iubeam maxim. Nu cred ca ne-am certat vreodata. Cred ca nu aveam prietene fetite caci nu prea erau la bloc - si oricum, vedeti ce misto is eu cu Bogdan? Super pici!
(Bogdan m-a pupat intr-o zi in gradina, eu am urcat si i-am zis maica-mi ca "bogdan m-a futat")
Am fost prietena cu Bogdan pana m-am mutat din Berceni in Berceni city..
Am mai crescut si a urmat Danorasul. Prietenia noastra a inceput cand eram pici si tine pana azi. El a fost primul baiat care m-a pupat "pe bune". Alaturi de Boghi au fost ani la rand Vioara, Eugen, Garcea - toti baieti si toti prieteni foarte buni. Cu care nu m-am pupat!
Cel mai iubit dintre pamanteni a fost insa Petre (Piter Pan). Nu stiu sa ne fi certat vreodata, stiu ca mancam amandoi oua si margarina cu paine, stiu ca mergeam in Tineretului si ne plimbam ore in sir, stiu ca la fel de aproape de sufletul meu cum a fost Piter a fost si Dan (zis Vacaru')..Cu Piter m-am pupat la o betie, a doua zi m-a sunat sa ma intrebe daca sunt bine:)) Eram mici si nu aveam pe nimeni dar fiecare din noi iubea pe cineva in secret.
My Captain ramane Andi - cel care patru ani a fost cel mai drag prieten al meu. Despre Andi as putea sa scriu pagini intregi..
Pe Mircea Baja l-am gasit pe net si a fost "mandrul" meu drag cat am stat in Franta, ridicandu-mi moralul si facandu-ma fericita. Ne-am vazut o singura data in Romania insa am pretuit imens prietenia noastra internauta. La fel cum a fost si prietenia cu Mihut (mai bine de 7 ani..) care a murit rapid din cauze despre care nu vom putea vorbi acum.
De cam sase ani Boje Moi e prietenul meu. Si mai am prieteni baieti pe care ii iubesc maxim. Miba baby intra la categoria de love of my life si vine cu pachet all incld.
Despre fosti mei iubiti cu care is foarte buna prietena nici nu are rost sa mai vorbim..nu stiu cate fete stiu care sa tina legatura cu toti fostii lor iubiti, sa le mearga la nunta, botez sau alte cumetrii..Eu tin. Am mai zis ca fiecare dintre ei este o parte din mine.
Poate Cornel are dreptate si nu exista o prietenie intre un barbat si o femeie care sa nu aiba si o mica scanteie undeva (vezi mai sus pupatul cu Bogdan in gradina si cu altii).
Eu nu am scantei cu toti prietenii mei baieti, cu unii poate am avut dar am avut si intelepciunea sa stingem scanteia la timp si sa nu stricam relatia.
Prietenii mei is pufosi toti. Nu is gay toti ci doar pufosi si glamour si curati si destepti si frumosi si generosi.
Cred ca fiecare avem prietenii pe care ii meritam. Baietii din viata mea au inteles ca si eu am fost un mic baietoi pana mi-au crescut pieptii si m-am pupat. Baietii mei stiu ca in spatele nebunei este o femeie dar fac abstractie de asta caci asa ne pastram frumoasa relatia.
[Iar am obosit scriind si mi se pierd gandurile caci acum imi fac griji pentru o anume femeie din viata mea. In alta ordine de idei am asa un pitic seara asta!
Intrebarea mea catre lume este: ce faci cand ai avut o scanteie cu un prieten pe care nu l-ai pierde insa nici nu stii cum sa faci ca el sa nu mai simtza scanteia pe care ai avut-o sau o mai ai si nu stii ce sa faci cu ea?!]

{[(frate, se intelege ca eu cand scriu nu scriu numa' despre mine ci fac asa un potpuriu cu ce mai aud in targ pe la fumei?!)]}

luni, 29 septembrie 2008

Lectii de viata

Unele femei sunt proaste. Unii barbati spun ca majoritatea femeilor is..proaste, dar eu am cunoscut cateva femei destepte, putine este drept, dar exista.
Eu am descoperit de ceva vreme ca in materie de viata fac parte din categoria alora care nu is destepte. Trista constatare, interesant este ca nu numai ca descopar cat de putin desteapta sunt, dar perseverez. In loc sa imi trag doua palme si sa imi reviu, ma afund in chestii si rad in rarele momente de luciditate ..Rad de mine, cea proasta. Cum zice englezu' - m-ai prostit o data, sa-ti fie rusine, m-ai prostit de doua ori, sa-mi fie rusine mie. Cum sa zic eu cand am fost prostita de mai mult de doua ori si nu ma opresc?!
As fi putut sa scriu un eseu, asta a fost sugestia prietenei mele Sharga. Un esteu al carui nume ar fi facut-o pe muma-mea sa rosheasca, de asta nu scriu aici nimic. O sa scriu eseul si cine merita il va citi. Insa asta seara scriu altceva.
Femeile sunt exact la fel ca barbatii. Tute cand cred ca iubesc. Unii barbati insa pastreaza un pic de demnitate si nu se fac deplin de cacat. Ei bine..femeile..(UNELE) sunt maestre. Femeile plang, fac crize, au dese episoade de paranoia. Nu sunt niciodata multumite de nimic. Barbatilor daca nu le convine ceva..ei bine, fut altceva. Este extrem de gresit sa credem ca si o femeie poate sa faca la fel. O femeie daca nu e multumita de relatia ei prefera sa sufere si sa boceasca in loc sa isi caute "alinarea" in alta prelungire a unui mascul decat ala de acasa. Cum sa faca asta? Nu s-ar transforma pe loc intr-o curva?! Nu. Femeia sufera. El cauta ce ii lipseste intre picioarele alteia.
Alte femei nu se plang, nici nu cauta. Se resemneaza. Astea is relativ destepte.
Uneori nu vedem ceea ce este fix sub nasul nostru. Sunt asa de ocupate sa il cautam pe ala de care nu avem nevoie incat uitam sa coboram privirea si sa vedem ca undeva aproape e un baiat bun, care asteapta. Il vrem in schimb fix pe cel care nu ne da nici cea mai mica atentie, il vrem pe golanul care conduce cu 300 la ora, il vrem pe cel care ne musca cand ne saruta pe tot corpul, in vrem pe cel care ne domina, pe cel care nu suna. Vrem mereu exact ceea ce stim ca nu e bun pentru noi. Nu inteleg daca realizam ca facem o confuzie intre iubire si ambitie. Eu vreau multe chestii din ambitie, fara sa ma gandesc la consecinte, fara sa ma gandesc la cel de langa mine.
Cred ca asta se datoreaza barbatilor buni care au fost in viata mea si m-au rasfatat.. Celor "rai" din viata mea le multumesc pentru cum m-au invatat sa alung barbatii buni care m-ar vrea dar nu au loc de "figurile" mele, de "printesimele" mele.
Asta seara mi-am luat o palma pe care nu doar ca o meritam dar fu bine venita. Nu o palma ca cele despre care scrie Zuzu, ci o palma care doare mai tare. O palma pe care am cerut-o. Am condus in noapte pe strazi minunandu-ma de cat de proasta sunt. Am ras si mers usor. Am tras pe dreapta si m-am gandit, am fumat, am plecat, am oprit, am fumat, am ras. Am facut o ora pe un drum de 10 minute intrebandu-ma daca am ajuns la varsta asta fara sa fi invatat nimic despre barbati.
Acum sunt luminata. Partial. Barbatii nu sunt nici buni nici rai. Cum ziceam, suntem toti la fel. Unui barbat/unei femei nu trebuie sa ii spui niciodata ca o placi/iubesti. Ti-ai futut pe loc norocul. Placi pe cineva, taci! Daca poti, privirea sus! Eu am crezut ca e frumos sa placi oameni si sa le spui. Rahat! Gresit total! Stiu pentru ca nici mie nu imi place sa imi spuna cineva ca ma place. Ah! Sa imi spuna, dar daca se poate sa imi spuna NUMAI aia pe care ii plac eu in secret, ma intelegi..Restul nu.
Eu nu plac oameni pe care i-as lua acasa si i-as supune la perversiuni. Eu plac oameni cu care mi-e drag sa vorbesc. Insa nu toti inteleg. Cineva mi-a spus ca nu exista prietenie intre barbat si femeie. Paradoxal eu am foarte multi prieteni barbati. Pe care ii plac dar nu i-as lua acasa. Cum spui cuiva ca ti-e drag dar nu te-ai culca cu el?!
Cand am inceput sa scriu vroiam sa scriu cu totul altceva, iata ca am ajuns la miez de noapte si s-au facut varza ideile. In fine, ma culc. La naiba cu toti barbatii buni si rai, nu exista. Exista barbati pe care sa ii iubesti si barbati pe care sa ii executi. La fel cum exista neveste si amante. Am decis.

duminică, 28 septembrie 2008

Numai ea stie ce simt..


"The End

Dacă ar trebui să fac lobby pentru mine însămi din dorinţa de a te convinge să rămâi, ce aş putea să spun? O să (încerc să) te fac fericit? (Probabil) vei descoperi lucruri noi la mine care o să-ţi placă? (Cu puţin noroc) te vei îndrăgosti de mine? (Sigur) te voi iubi?

Toate astea nu mă vor ajuta să trec de jumătatea drumului, nu-i aşa? Pentru că, practic, nu ai cum să rămâi... pot încerca doar, pueril şi oarecum inutil, să îţi micşorez viteza de îndepărtare. Mă pierzi şi mă pierd cu fiecare zi, cu fiecare dimineaţă fără tine. Amintirile îşi pierd din culori, devin la fel de fade precum tot ceea ce ne străduim să uităm. Îţi creezi altele, fără mine. Am glumit spunând că te-aş putea convinge că s-au întâmplat lucruri între noi, lucruri create de mintea mea, fără că tu să-ţi aminteşti ce a fost real şi ce nu. Puteam să o fac de multe ori...m-ai fi crezut...dar nu mai am cu ce să glumesc acum, când toate momentele în care m-ai învăţat că poate exista şi un alt fel de plâns, şi un alt fel de dor, s-au dus...De ce ai lăsat să moară ceva ce te-a atins? Nu te temi că nu vei mai avea o a doua şansă? Ai chiar aşa de mare încredere în viaţă? De ce mă laşi să plec?

Nu-mi rămâne decât să te conving că nici măcar nu m-am întâmplat. Pentru că sunt un pic vrăjitoare, aşa cum îţi spuneam (dar o vrăjitoare bună, practic o zână). Noi nu ne-am întâlnit şi n-am lăsat nici o urmă. Nici o dovadă că noi, tu şi cu mine, am fi existat împreună cândva. Deşi mi-aş fi dorit. N-a fost să fie. Aşa că o să dispar. Iar tu o să uiţi, aşa cum uiţi tot ceea ce nu contează. Şi eu nu voi mai fi aici ca să îţi amintesc, zâmbind.

Şi acum vine partea în care tu (străfulgerat de gândul ăl bun) nu mă laşi să plec. Dar ştim amândoi că asta se întâmplă doar în filme. În filmele pe care le vei vedea cu altcineva, vorbind o altă limbă şi de pe o altă canapea decât cea albastră. Aia e a mea. Şi cănile pântecoase de cafea.

Şi acum voi merge la culcare şi te voi visa din nou. În visul precedent se făcea că te-am găsit. Acum o să visez că rămân. Că nu mă laşi să mă mai rătăcesc vreodată."


Prietena mea. Frumoasa mea blonda. Anda.

Fetele mele sunt multe, fiecare dintre ele diferita de cealalta. Pe unele le stiu de ani de zile, pe altele nu le-am vazut decat o singura data. De la fiecare am avut ceva de invatat. Cu toate am impartit povesti, lacrimi, zambete. Desi ne vedem rar si fetele sunt in gasti diferite eu le iubesc pe toate. Pentru ca SUNT acolo. Oricand. Fiecare problema pe care o am are o FATA pe care pot sa o sun la orice ora din zi si din noapte.
Acum ii dau uneia sms sa ii spun ca o iubesc. Pentru ca e duminica, desigur.