sâmbătă, 5 iulie 2008

The 1st beach

Makryamos. Privat, fitze,curatenie, topless uri bulgare, apa calda,
apa plata. Am inceput ziua cu Marry cea insangerata, asta pentru a
diminua efectele vinului rosh de la cina. Asta noapte insula a fost
ravasita de furtuna timp in care eu visam tablouri si desene tapet. Ma
inegresc rapid si incerc sa mananc moderat si sa beau corespunzator.
Nu am ochi decat pt mine si am deja fost upgradata la titlul de
"altetza royala" datorita repartizarii la cazare a unei camere mai
mari si mai frumu. Sunt o inchipuita, ce sa mai..Dar ne simtem bine ca
eroina a propriei povesti, asa ca mergem mai departe. Nu prea sunt asa
"bunesi" grecii astia. Sau or fi, dar nu vaz. Cica normal ar fi sa ma
UIT ca sa ii vad, insa capul din norii invaluiti in fluturi ma
impiedica. Dona ma cearta pentru ca postez, cica musai sa'mi get a
life. Am soro una. Doua, trei chiar. Cel putin una cred ca e
reala!Sper. Nu am intrat in vria shoppingului inca. Ma speriu si eu de
mine! Ah! Si beau multaaa apa plata! Sunt fericita. Reviu maine.

vineri, 4 iulie 2008

Pentru ca nu pot adauga comentarii..Postez..

Kristi baby, numa' eu si fluturii suntem pe insula. "sursa" nu'i..Am
ajuns, sunt zob de somn, nu'i wifi la hotel, se futu ipodul si deci
nema music, nema serial cu Tudori, nema tot..In laptop nu am decat
poze si scenarii..Dar! M'am ghiftuit cu cream pie de cum am ajuns pe
insula, am o camera uriasa de regina (a R&Biului desigur) stau pe o
terasa imensa, am vant in par, munte in ceafa si marea fix in fatza
ochilor mei albastri de nesomn. Ma duc sa ma culc, vad ca marea nu
pleaca de la locul ei. Si fluturii vor sa doarma..

Love addict

Guys..I've just realised that LOVE is the best drug I've ever tested.
It's 6 o'clock in the morning and I'll be in Greece in 30 min.Yes, I
know you hate&love at the same time..Me very happy.
Butterflyes..Ssshhht!Don't wake me up while I'm dreaming. Let me dream
14 nights. I'll be back..Hopefully with the butterflyes, just like
Ayesha from Salman Rushdie's "Satanic Versets". In romaneste cer scuze
pt or'ce greseala,dar nu mai stiu de cand n'am dormit nenesule.. Si
mi's si nitel insolata. Bissous!Kalimera people!

miercuri, 2 iulie 2008

31 versus 29

Sunt obosita, iar nu am putut sa dorm, dar a meritat fiecare clipa! De la 00.00 a sunat telefonul si pe rand mi-au cantat la multi ani toate vocile dragi mie!
Desi sunt racita, am biroul plin de flori, un tort urias care asteapta, bere fara alcool si sampanie de copii. Se preconizeaza o zi grea si maine dimineata la 4 cica plec la filmare.
Dar totul este minunat! Sunt senina azi. La multi ani sa traiesc!
Ah! Va multumesc. Pentru toate vorbele bune, pentru cum ma faceti sa hihihihi cand imi scrieti comenturi, pentru cum imi dati mail cand postez in crize si pentru cum va faceti griji pentru mine. Locul asta al meu e plin de oameni dragi mie, cea mai mare parte dintre ei imi sunt prieteni si ii stiu "pe viu", restul imi sunt aproape de suflet si ii stiu citindu-i zi de zi.

29 mi se pare o varsta excelenta! Chestia asta cu scazutul in varsta este foarte misto, dar mi-e groaza sa ma gandesc la cat de greu o sa imi fie sa trec iar prin adolescenta si pubertate! La naiba..peste cativa ani, cand fac 14 ani o sa am cosuri! Hahaahaha!

marți, 1 iulie 2008

Despre cum o iubim noi pe Anca Parghel


(foto de Alexandru Zaharia )

Mesajul de ieri al Sargai m-a lasat fara aer cateva secunde.
Pe Andra aproape a busit-o plansul iar asta mica ne scria de acasa cum nu intelege de ce pana si unei luptatoare i se intampla sa fie doborata.


Am gandit la rece si am stiu ca de fapt o deja invingatoare in lupta cu cancerul nu va fi niciodata o invinsa, nici macar daca acest cancer recidiveaza.


Anca Parghel nu este un om care va pierde in fata unei boli. Fiecare celula a ei este VIATA, are atata iubire de primit si de dat inapoi incat nici macar o boala nu poate schimba acest lucru.


Am citit cateva stiri in presa - mizerabil suna tilul care ne spune sa ne pregatim de ce este mai rau..Oare desteptul ala (sau aia) se gandeste inainte sa publice un articol?! Este destul sa scri ca cineva are CANCER - cuvantul in sine suna ingrozitor si cred ca stim toti cum sta treaba cu boala asta, nu?


(Sar parleazul si fac o paranteza: DA propunerii de lege cu stirile pozitive si negative! Da, futu-i mama masii de tara plina de cretini! Sa difuzeze stirile "negative" dupa 11 noaptea, sa vada tot ochiul si violul si omorul. Sa delimiteze "negativul" de "pozitiv" ca m-ar distra sa vad stiri cu politicieni troscovitzi sau spagari..dar nu mai pot sa vad sange in miezul zilei, la ora 5 si apoi la 7..In fine!)

Anca rade din tot sufletul, canta din tot sufletul. Vocea ei este cu mine de la primul telefon pe care il primesc dimineata, pana la ultimul..Si desi noi nu ne stim, sunt convinsa ca stie cat de iubita este:)



Noi, trei fete cucuiete te iubim. Si ca noi sunt mii de oameni.
Eu te iubesc pentru "mi-am dat doua palme si mi-am spus inapoi la viata! Ai innebunit?"..

Guest post: ROMANIA DE 5 STELE

Noroc cu Irina!

Guest post: ROMANIA DE 5 STELE
Published by irina
on July 1, 2008

[autor FuckYouTovarasi.blogspot.com]
"Pentru ca m-am saturat sa aud ca bulgarii au carnatii mai lungi si castravetii mai vanjosi decat ai romanilor, pentru ca m-am saturat sa aud ca palmierii din Thailanda sunt mai mijto decat ai nostri din Mamaia, pentru ca m-am saturat sa aud ca hamburgerii cu ceapa sunt mai buni decat parjoalele cu usturoi, pentru ca nu vreau sa cred ca ospatarii romani sunt mai nesimtiti decat cei italieni, m-am gandit sa lansez campania ROMANIA DE 5 STELE.
Nu este un concurs, ci doar o cursa cu noi insine. Provoc autorii de bloguri cat si cititorii acestora sa descrie intr-unul sau mai multe articole unde s-au simtit ei cel mai bine in vacantele si excursiile sau calatoriile de afaceri din Romania (ar fi OK si poze), descriind cu exactitate cum a fost la restaurantul sau hotelul care i-a impresionat.Dar, puteti scrie si despre vacantele ratate din cauza marlaniilor din turismul romanesc. Pentru ca ne-au coplesit ! Sau sunt doar legende ?!?
Nu trebuie sa fie o opera literara, ci doar un text coerent care sa te lamureasca daca a fost bine/rau acolo unde autorul spune ca a fost. Nu conteaza care este obiectul descrierii tale – poate fi o terasa modesta cu un fel de mancare nemaipomenit , un fast-food curat, o pensiune ospitaliera sau un hotel de naishpe stele cu servicii catastrofale.
Primele 50 (cincizeci) astfel de articole vor fi daruite de catre mine cu cate o caseta ce va contine 2 sticle cu vin vechi Gold Collection de la podgoria mea preferata de la Pietroasele (valoarea casetei este 20 euro). Pentru a participa la campania ROMANIA DE 5 STELE trebuie doar sa postati articolul pe unu din blogurile romanesti, sa specificati cine este initiatorul campaniei si sa imi trimiteti un link unde pot citi textul vostru pe care il voi prelua si il voi posta si pe blogul meu cu mentionarea autorului.
VACANTA PLACUTA IN ROMANIA DE 5 STELE !
PS – imi cer scuze, nu ma pricep cum se da leapsa si de aceea va rog sa faceti voi asta pentru ca sunteti mai priceputi in ale blogarelii, eu sunt mai priceput in ale vinurilor vechi de Pietroasele ;)- si mai promit ca voi pune la cale si un uikend beton cu prietenii mei blogerii intr-un loc ospitalier tare !!! (ma gandeam ca in toamna cand s-o face mustul si pastrama …)"

Despre "Aroganta"

Conform atotcuprinzatorului si atotstiutorului Internet, cica :

AROGÁNŢĂ s.f. Purtare obraznică şi sfidătoare; atitudine de mândrie dispreţuitoare. – Din fr. arrogance, lat. arrogantia.
Sursa: DEX '98

AROGÁNŢĂ s. 1. v. obrăznicie. 2. v. îngâmfare.
Sursa: Sinonime

AROGÁNŢĂ f. Atitudine de trufie şi de dispreţ faţă de cei din jur; purtare sfidătoare, obraznică. [G.-D. aroganţei] /Sursa: NODEX

AROGÁNŢĂ s.f. Atitudine exagerat de mândră şi de dispreţuitoare, pe care o ia cineva care se crede mai presus decât alţii, atribuindu-şi drepturi care nu i se cuvin ; trufie insultătoare, obrăznicie, înfumurare. [Gen. -iei. / cf. fr. arrogance, lat. arrogantia].
Sursa: DN

AROGÁNŢĂ s. f. atitudine de mândrie dispreţuitoare; obrăznicie, înfumurare, impertinenţă. (< fr. arrogance, lat. arrogantia)


Si acum o intrebare: cum definesti un personaj arogant?! Poate fi considerata aroganta o remarca facuta ca o gluma? Unde este limita intre gluma, chating si arogantza?

Arogantul are mereu un ardei iute in fund sau o grimasa de sictir pe fatza? Nu! Uite asa gresim cand judecam oamenii. Arongantul este cel care de obicei isi permite sa spuna despre altcineva ca este arogant, nevazandu-se pe sine.
Arogantul se crede mult mai inteligent decat este, se comporta ca un mitocan, se straduieste sa domine orice discutie, daca se poate vorbind peste alti oameni.
M-a apucat subit o greatza si refuz sa mai scriu despre aceste specimene. Mai ales ca sunt precisa ca sunteti si voi in aceiasi oala..mai ales cine lucra in biznis.
En fin..la naiba fata si cu arogantii astia!
Maine e ziua mea, zi frumoasa ca mine!!

Cica am fost EU aroganta:)) Ca aici vroiam sa ajung, dar m-am pierdut pe parcurs.

1 iulie 2008

Maine este ziua mea. De nastere, desigur. Implinesc 29 de ani. Am decis sa o iau inapoi dupa 30 si sa merg descrescator cu varsta. Nu pentru ca ma deranjeaza cei 31 de ani reali, ci pentru ca mi se pare fun sa scad. Este ora 1:46. Cred ca este luni. Cred ca ieri a fost weekend, dar nu pot sa fiu sigura despre asta pentru ca am fost la birou pana la 9 seara. La fel si sambata. Da..dar ieri am vazut doua pisicine! Cine vede neica doua piscine intr-o zi?! Sambata mi-am permis sa vin la birou pentru numai cateva ore, deh..era musai sa ne revenim dupa muceala de vineri noaptea. Teoretic as putea considera ca mi-am serbat ziua vineri noaptea, desi nu am avut pic de tort sau lumanari..Tot teoretic acum as putea sa fiu acasa si sa visez. Mai am 3 zile pana plec in vacanta, vor fi cele mai urate zile de inainte de concediu..Voi munci de ziua mea, la fel ca toti colegii mei si prietenele cu care lucrez..anul asta la fiecare zi de nastere noi am avut proiecte..Trist. Imbatranim in campul muncii. S-a facut 1.51. Printez sute de pagini desi stiu ca nimeni nu va arunca o geana pe munca mea din acesta seara, printez sute de pagini desi stiu exact cata padure dispare pentru fiecare foaie la care nu se va uita nimeni mai mult de 5 minute, printez sute de pagini ca "sa dea bine", "ca asa fac toti".
Oare de ce nu se pot face prezentarile digital, ca exista plasme si proiectoare si tehnologia lui peste prajit..Cat este de greu sa arati totul pe perete, sa notezi ce este cu adevarat important si la final sa inmanezi omului un cd sau un dvd?! Nu m-a apucat ecologismul sau salvarea planetei, mi-e usor sila ca ma invart intr-o lume in care " a da bine" este mai important decat chestiuni cu adevarat importante.
O chestiune importanta ar fi ceva ce am auzit azi..El zice cu naduf - la ce sa muncim mai ieftin sau moka pentru altii frate? Mie nu imi da nimeni sa mananc, alerg toata ziua si nu ma intreaba nimeni daca vreau sa cumpar ceva ieftin..sau sa imi dea moka. Ce e aia low budget? Ce, eu nu tot atat de mult trag? Trag mai putin? Ma f*t astia diferit?

Mi-e rau. Nu e inca un post in care ma plang. E un post oarecare, scris in miros de cerneluri de imprimanta, iete ca se facu ora doua!! Inca putin si vine ziua mea! Fuck, maine noapte la ora asta o sa fiu mai mare si totusi mai mica cu un an. Si nu stiu daca maine noapte la ora asta voi fi mancat tort..Caci si maine, si poimaine sunt tot aici.
Insa stiu ca desi e greu, langa mine vor fi cei mai iubiti dintre pamanteni..Si cine nu e langa mine o sa ma sune. O voce suava ma va intreba: "Cat e tariful?" sau "Unde stai papusha?" sau "Vin eu la tine sau tu la mine?"
Da, v-ati prins! A reaparut anuntul in ziar, din nou ma suna toti tiristii, constructorii, vidanjorii, soferii de RATB si inca si inca zeci de masculi..
Ultimul a avut parte de niste mega spume si de o amenintare cu dat in judecata etc..Saracu' om, chior cum era nu vazuse ca a format gresit..In fine. Plec. Peste 3 zile plec si nu o sa mai stiu decat de mine, de marea mea, de plaja cu nababii, de pestele stropit cu lamaie..
Mai m-am gandit..De ziua mea o sa imi trag eu o mica petrecere surpriza!