joi, 24 aprilie 2008

Lume mica, mica, mica!

Copill o stie pe Lucia, care o stie pe Anda, pe care Lucia o stiu si eu de la Mirela, cu care Lucia eu si Copill si Mirela am facut ultimele 2 revelioane - 2005-2006 si 2006-2007. Anda ma stie pe mine si de la mine pe ele si cu ele pe Lucia pe care o stiu si eu.
Lys o stie pe Miki, care il stie si pe Kristi, care si el o stie pe Lys si pe Euu. Miki despre care eu i-am spus lui Lys ca o stiu si Kristi pe care il stiu, nestiindu-l dar citindu-l. Care Kristi se stie cu Mitzy, pe care eu il stiu de la ..cineva pe care l-am iubit.

Am obosit si inca nu am facut TOATE legaturile!

Invitatie

Invit pe aceasta cale, la mine aci - in ograda, pe numita Miki si numitul Kristi - intru conversatie si punere de acord vis-a-vis de identitatile dumnealor, care este:))

Nu de alta dar riscam un conflict cu zisa Lys!

De Paste

Ani de zile la rand Pastele a fost sarbatoarea mea de suflet. Faceam baclavale cu nuca multa, frigarui, ehe..ce vremuri. De cativa ani nu simt sarbatorile, nici Pastele si nici Craciunul. Adica nu le mai simt "corect".
Cel mai frumos de Paste/Craciun ramane petrecerea Vasiloizilor - gateste Daneza numai minuni. In ultimii doi ani Invierea a fost ca la carte. Cu mers la biserica si balosit in fata mesei pline, cu asteptarea orei 12 ca sa luam lumina si apoi sa ne asezam la masa si sa ne ghiftuim ca niste purcei.
Anul asta plec departe. Acum cateva luni am mers pentru prima oara in Moldova, la Piatra Neamt. De Paste plec la Baia-Mare. E primul meu drum in Maramures! Am emotii ca atunci cand am iesit prima oara din tara!
Desi am zis ca nu mai plec de acasa niciodata de sarbatori, plecare asta o sa fie ca si cum as merge "acasa".
Cred ca sarbatorile isi pierd cumva din insemnatate din cauza noastra, a oamenilor care uita cat este de important. Sunt atat de stresati de joburi si sictiriti din cauza muncii incat am uitat sa ne bucuram de lucruri. Ani de zile am primit prime de Paste si abia asteptam ziua respectiva ca sa mergem sa cumparam cele necesare pentru masa de Duminica. Intre timp s-au schimbat sefii si locurile de munca si s-au cam dus pe apa sambetei si primele si bucuriile de altadata.
Citeam ca in firmele mari, cu pretentii s-au dat mailuri cu instintari vis-a-vis de primele de Paste. La noi sunt 4 angajati mari si tari:)) Whatever, noi sa fim sanatosi ca or veni si vremuri mai bune. Prin 1997 sau 1998 lucram la o firma romano-turca. Desi ei nu aveam Paste (sefii), fiecare angajat - eram cam 15 cred, a primit cate un carton de oua, jumatate de miel si bani. Cu ce drag ne duceam la munca..Ce vremuri..
La Alma aveam doi Pasti:)) Unul Catolic - mama Radu ne trimitea numai bunatati in fiecare an, cozonac de casa si minuni..si unul Ortodox - fiecare aducea de acasa oua, vin, cozonac..
Oare si noi ne-am schimbat odata cu vremurile? Caci mie imi e dor de Pastele ala..de demult.

miercuri, 23 aprilie 2008

Not ZEN

Am racit, din nou. Uneori ma gandesc ca bolile mele au legatura cu starea sufleteasca mai degraba. Probabil pentru ca sunt om, mai am si zile rele:))



Ieri am "vazut" frumos.



Si cineva m-a vazut frumos. Cam asa..


marți, 22 aprilie 2008

La padure

Am petrecut o zi minunata, in padure. Aer curat, Llosa, muzica, 3
copii superbi. Spume felurite, atmosfera specifica. Maine pozele.

luni, 21 aprilie 2008

Divele



Desi am o zi mizerabila, nu am putut sa nu imi fac o bucurie, asezand printre posturi o fotografie cu margaretele din viata mea. La multi ani florilor:)

The greatest weekend

Vineri - party Elsa, alb-negru.
Sambata - sushi time for Andra's birthday. Party all night.
Duminica - Grandma’s Backyard dimineata, pranz la Caru cu bere, muzici acasa..

si party seara la Vioara.