sâmbătă, 13 octombrie 2007

Fericirea

Nu ma prind daca sunt fericita sau nu. Ma simt foarte, dar imi trece si ma doare tot. Fizic. Nu pot sa mananc nimic. Pentru o pofticioasa ca mine este ingrozitor:)) Mama gateste numai minuni, ciugulesc ceva si apoi mi se taie. Nu mi-e foame deloc. In schimb mi-e sete de vin. Rosh, tare in pahare mari. Nu beau de obicei, ma imbat repede si mi-e rau, se lasa cu mers si luat buda in brate. Totusi cand beau sunt libera si lipsita de orice inhibitii. Deci ma feresc sa beau!
Merg pe strazi cu fratele Boji si ne minunam cum a rezistat prietenia noastra peste ani. Ieri am vazut un film care numai noua putea sa ne placa la fel de tare. Atat de tare incat aveam parul maciuca pe maini. Cand eu, cand el. Mi-au dat lacrimile cand a inceput sa cante o vioara. Sunt chestii pe care nu le pot controla, orice are legatura cu "acasa" ma face varza. Cred ca de asta nu ma pot muta pur si simplu. Ma uitam la film si i-am zis fratelui Boji: da telefonul sa il sunam pe tata!
Eu si fratele Boji suntem niste raritati. Am zis, am zis.
Cum ramane cu fericirea? Unde se transforma in durerea care nu mai trece?? Pe drumul spre casa, intr-un gand care revine obsesiv?!
Nu stiu. Nu o sa mai gandesc tot. Fericirea-i un lucru marunt..

joi, 11 octombrie 2007

Ganduri de pranz si un..taifun

Trebuie sa plec departe. Sa alerg. Odata la 4 ani fug cat ma tin picioarele. Eu si Lola. Sa fugim si sa nu ne uitam inapoi! Tot ce urmeaza este minunat! Viata este o cursa lunga cu un final minunat! Am mai zis minunat mai devreme?!
Pe 31 plec la Budapesta. Am plans azi dimineata in masina gandindu-ma la Schultz si desigur la mine. Am ajuns sa conduc numai cu ochelarii de soare. Nimeni nu stie daca plang sau cant sau ascult muzica. In capul meu sunt mii de acorduri. Acum ascult Quadro Nuevo "Tu Vuo' fa' l'americano" suntem in mijlocul filmului "A good woman" si precum in "Talismanul de Safir" - cartea copilariei mele, vad totul si nu pot sa intervin. Sunt un fin observator care se bucura si traieste alaturi de eroii povestii de iubire.
Am trecut in zilele noastre si sunt pe bicicleta, in spatele blocului, alerg cu viteza, am parul lung si Madonna imi urla in minte..

I wanna kiss you in Paris
I wanna hold your hand in Rome
I wanna run naked in a rainstorm
Make love in a train cross-country
You put this in me
So now what, so now what?

Wanting, needing, waiting
For you to justify my love


Fiecare secunda care trece este pierduta si timpul meu devine din ce in ce mai pretios. Simt ca cer prea mult. Mi se spune ca sunt ca un taifun care distruge tot in cale. Oamenii se sperie de iubirea mea "taifuna". Eu inca mai sper ca cineva o sa caute cel mai inalt loc de pe insula si o sa priveasca taifunul cum trece si rade tot in cale. Apoi, cand apele se vor calma si in urma mea vor ramane doar "semnele" supravietorul va cobori de pe cea mai inalta colina si va ridica totul de la pamant.

Mi-au inghetat mainile si nu ma pot opri din scris. Am o mie de ganduri care imi explodeaza in minte, vor sa iasa, toate odata, fara sens, numai sa iasa. Dramatizez tot, mi se reproseaza des asta. Eu insa imi urlu in minte ca sunt vie si ca vreau sa traiesc maxim, tot. Nu imi lipseste nimic?!
Ma gandeam la schimbarile din viata mea. Ii spuneam Alexei ca imi lipseste un om pe care sa il sun si sa ii spun "sunt acasa, sunt bine, mananc" sau "eu ma culc acum. vb maine". S-a intors fratele Boji si pentru o vreme o sa ma calmeze in goana mea nebuna. Sau da cu mine de pamant sau ma lasa sa vada pana unde pot sa merg..

" te vad cum suferi. vreau sa te vad suferind" imi zice razand tot. Eu nu mai pot sa sufar, sunt mare acum si vesela.
Fetele ma suna dupa ce ma citesc, moralul mi-e mentinut la cote ridicate de toti din jur.

Madonna imi zice asa:

You think that I cant live without your love
Youll see,
You think I cant go on another day.
You think I have nothing
Without you by my side,
Youll see
Somehow, some way

You think that I can never laugh again
Youll see,
You think that you destroyed my faith in love.
You think after all youve done
Ill never find my way back home,
Youll see
Somehow, someday

Chorus:

All by myself
I dont need anyone at all
I know Ill survive
I know Ill stay alive,
All on my own
I dont need anyone this time
It will be mine
No one can take it from me
Youll see

You think that you are strong, but you are weak
Youll see,
It takes more strength to cry, admit defeat.
I have truth on my side,
You only have deceit
Youll see, somehow, someday

Women, can't live with them... end of sentence


Why we love boys instead of love girls – (almost) gay version

01. you can fart with a man / to do that with a girl you need about 3 years..2 is enough..
02. you don’t have to tell a man all the time I love you / a woman needs to hear that after every phone call
03. You can ask him “want to fuck?” he will not be pissed off / ask your girlfriend that and you’ll have the best fuck of your life, alone
04. you can watch a football game / with a girl you can also, but you’ll be sorry when you’ll see her favorite soap opera
05. you don’t have to pull over the car when he wants to pee, just give him a nestea bottle / pull over or she will drive and talk all the time
06. Men aren’t moody during that time of the month / yes we are moody!!
07. men are not hysterical / some girls are
08. You can shit in the same room with a man, or pee. Like he is your brother / pee yes, after 2 or 3 years but “shity” stuff nfw
09. you can fuck him and then ask him to go away /ya, you can do that with a woman, but you have to pay her first:))
10. You can get drunk and be your self / get her drunk and do it!
11. You don’t need a condom (even if is safer to do!) / have a condom. Better safe than father
12. You don’t have to meet his family / her family is important. After few months
13. Men are calm when you have issues / woman will ask you over and over if is their fault, because they careJ
14. A man knows what a hand job/blowjob is. / get her drunk! She knows but she is shy and she is afraid of the monster. Rent a movie for God sake!
15. Men’s hair is natural and you can’t hate it / woman’s hair is strange and difficult to handle


"Boy: Do you want to sleep with me?
Girl: I'm sorry, I don't sleep with gay men.
Boy: Oh, see, that's the problem. I do. "

miercuri, 10 octombrie 2007

Food is good!!

Cred ca nu e nici o bucurie mai mare pentru omul banuit de tristete decat sa manance!! Si sa asculte Cranberries - Dreams:))
Ctl ma banuia de necaz la suflet. Suferinta la corazon care va sa zica.
Neh. Vaca pe plita incinsa si orezel YZ. Si totul trece. Prin stomac.
Sos de soia si Noni care e ca mine: vine la masa - cica asa sunt oamenii care sunt iubiti:)
Am dat de pomana pentru tataia Misu mancare de la chinezi:) Doamne ajuta zic:)

Vesti bune!

M-am trezit la fel de rau ca ieri dimineata. Se pare ca am nevoie sa fiu foarte fericita ca sa imi doresc sa ma trezesc. Nu e cazul zilele astea. Da, nu am vrut sa ma trezesc. Asa de frumos visam incat mi-am zis Fuck It! O sa dorm pana cand mi se termina visul.
Diminetile mele la birou trebuie sa inceapa cu Royksopp - What else is there. It's a must. Altfel am o zi in care nu vreau sa deschid gura si nu vreau sa vad pe nimeni. Tot drumul, in masina am ascultat numai RHCP, am cantat si am dansat. Pe sub ochelarii negrii mi-am infranat orice lacrima, pentru ca big girls don't cry! Nici Supergirl nu plange.
Simona mi-a dat vestea anului! In sfarsit a castigat custodia copilului. Tot ce m-a intrista azi s-a spulberat intr-o clipita:)
Asa vreau sa fie - in fiecare zi sa primesc o veste buna. MMSF m-a vizitat si ne-am hahait la o cafea. Mi-a zis ca arat "batrana". Dar stie ca asa arat eu in negru si cand mi-e rau:)) Slaba si incercanata.
De o saptamana imi zic ca GATA! Ma mobilizez si ma duc la neste shopping. Shopping is so good!! Insa plec de la birou si dupa 1 ora in trafic nu imi mai doresc nimic. Decat sa ajung acasa. In orice casa care e acasa pentru cineva. Nu mi-e foame aproape niciodata..Mananc asa, sa nu mi se faca rau. Mai rau decat imi este deja.
(Muma-mea o sa citeasca si o sa ma sune. Sunt bine mama, asa sunt eu - o sensibila cum ar zice Dona. Hipersensibila)

Revin la vestile bune! Vineri sau sambata petrecere Pimps and Whores! Abia astept! Hahahaha! Bonobo! Abia astept! Ratez teatrul de joi ca nu mai sunt bilete, mergem pe 21 cand s-o juca iar. Asta e viata..
Ce e azi?! Miercuri? Post?:))))

marți, 9 octombrie 2007

I'm young and crazy..yes I am:))

Toate fetele viseaza sa se marite intr-o rochie alba, asa..de mireasa. Eu visez sa fiu incaltata in tenesi la nunta mea. Sa am flori in par, ca Irina lui Ion, sa am o rochie alba ca alea pe care mi le iau an de an din Thassos.
Asa mi-as face o nunta in Thassos:)) Maxim 10 oameni, stiu si unde as vrea sa dansez pe plaja. Si ar fi cu mine exact cine trebuie. Apoi.. o alta nunta acasa, cu gasca de la bloc si inca una la bunica-mea cu rudele. Pentru cea de la bunica nici de mire nu e nevoie:))
Nu ma vad intr-o biserica ortodoxa cu o coronitza din aia de metal in cap. Cred ca as rade toata slujba si m-ar manca pielea. Ma gandeam la toate nuntile la care am fost, cat stres draga! Pe ei (barbati) curg apele, miresele sunt asa de fericite..si mamele lor:))
Tatii sufera de obicei, caci ei asta simt, ca isi pierd copilul. Dar cea mai misto moaca o au ei, barbatii miri:))
Daca te uiti la poze mori de drag si de ras. Daca m-oi marita "fre'odata" (desi ma indoiesc!) cred ca il imbat bine pe sotul inainte de biserica. Sa fie vesel macar. Sau ..il afumam.

Tenesi albi, am zis da?! Fara sclipici, fara briz brizuri.


Si da, vreau multe donshoare de onoare. Mai mult de onoare decat donshoare..Sa fim senine si cretine, cu papioane la gat, sa bem si sa dansam ca si cand cei din jur nu ar fi acolo..
Fratele Bjorker o sa imi scrie "soro! ti se facu de maritat?! si ..viata???"
Nu mi s-a facut. Am ramas cu gandul la niste tenisi..

Eu si tata! Mi-am adus aminte!!

Aseara am ajuns devreme acasa. Spre bucuria familiei de iepurashi! Dan (vacaru') stie exact de ce noi suntem o familie de iepuri:))
Tata a adus acasa un pick-up nemtesc de mare calitate..si niste discuri. Asa ca aseara am dansat cu Dalida si cu alte minuni! Excelenta seara. Tata asezat in pat si cu tigara in gura, ca asa fumam noi ca doi prieteni, mama plecata la o vecina iar eu..eu am dansat. Disco! Besameeeeee, besame mucho..Tata era asa de mandru de cadoul primit si de "calitatea" inregistrarilor, am murit de ras. L-am intrebat daca nu cumva ar vrea sa auza un pic de muzica pe un dvd:) Si apoi am inteles. Da, muzica aia era de calitate. Asa cum se auzea si ma facea pe mine fericita si dansanda:)
Acum ascult la birou Alla Pugaceva cu Arlechino. Pana acum l-am vizitat pe Igu/la trecut si ma gandeam ca as avea mii de poze sa ii trimit. Inca am pastrat multe, multe chestii de cand eram noi mici. Dar constat ca asta cu nostalgia ma face sa sufar ingrozitor si sa imi dau seama ca in loc sa ma intorc in timp, de fapt merg cu viteza catre lumea ailalta. Cica mama sa nu mai scriu din astea morbide ca nu e bine. Nu mai scriu. Eu nu o sa mir niciodata. O sa plec undeva departe si pur si simplu nu o sa mai dau nici un semn. Insa o sa dau cuiva parolele si o sa rog sa intre pe bloguri sa sa scrie povesti frumoase:) Pentru cei cativa cititori care vin aici si se amuza:)
Arlechino!! Arlechino!! Cum sa nu iubesti muzica?! Imi aduc aminte de o minune de om, Leonard - azi este Parintele Serafim - sper ca am tinut bine minte!! Noi doi asa ne-am imprietenit, vorbind de mama Rusie si de Alla. Mi-e dor..Doamne ajuta ca suntem bine sanatosi!
Imi trece durerea de cap! Arlechino, Arlechino!!

Marti, cred

Imi este rau de cand m-am trezit. Imi vine sa vars si ma doare capul si urasc vremea de afara. Am o alergie la detergent si mi se inflameaza degetele si ..ma doare tot. Ascult o muzica trista, trista si imi fac rau. Adica mai rau decat imi este. Azi nu am ras deloc. Ma doare capul atat de tare incat imi vine sa imi trag o tigaie in el:))
Si fata asta imi canta cum vrea sa Fade in to you si cum she was let down..I look to you and I see nothing..I look to you to see the truth..
O sa scriu in engleza. Coana Mare o sa invete engleza astfel, ca sa stie ce scrie copilul ei, zic:))
Da maman, in engleza dragutza. Sa vezi ce o sa mai vrei sa stii ce inseamna cuvintele:)) Hihihihihi!

O prietena mi-a spus ieri foarte serioasa ca si-a dat seama ca era over-protective aiurea. Ca din orice relatie, potrivita sau nu, eu o sa ies bine si restul vor suferi, cumva. Nici nu mi-am facut griji ca se va intampla altfel! Eu nu am voie sa mai sufar, niciodata. Daca cumva sufar, am fost amentintata ca mananc bataie, asa ca sunt cuminte si nu o sa mai sufar niciodata. Deja simt cum imi vine sa rad si cum imi trece durerea de cap!
Ieri am ras si am fost in forma. Dar nimic bun nu tine mult. Nu imi place vremea asta!!!!

Mazzy Star..imi canta azi

I've been let down
and I'm still coming round
I've been pulled down
and I'm still coming round for you
coming round for you
take away everything that feels fine
catch a shape in the circles of my mind
make me feel like I belong to you
make me feel it even if it ain't true
catch a train on a silver afternoon
a thousand miles and I'm gettin' there too soon
take me there, when I should be going home
tell me why I'm still feeling (all) alone
I've been let down
and I'm still coming round
I've been pulled down
and I'm still coming round for you
coming round for you

luni, 8 octombrie 2007

25 de semne ca am imbatranit. neh!!

Am gasit la un domn pe blog o lista cu chestii. Am citit si am ras. Pai eu nu am imbatranit!! De tot, zic..
sa vedem:

1. Plantele de acasa traiesc…si nu poti fuma niciuna din ele.
Neh:)) Putem, putem:))

2. Sex intr-un pat cu mai mult de o persoana este iesit din discutie.
Relly?! Neh!!

3. Ai mai multa mancare decat bere in frigider.
Mama are..

4. 6:00 AM este ora la care te trezesti, nu la care te culci.
9.32 este ora la care ma trezesc

5. Iti auzi cantecul favorit in lift.
In cap il aud. Zi lumina..

6. Te uiti la “Vremea”.
Si la stiri. La vreme ma uit ca sa stiu in ce ma imbrac in cateva zile. Kitul de supravietuire, ma intelegi?!

7. Prietenii tai se casatoresc si divorteaza in loc sa se “combine” si “dezbine”
Doar se casatoresc:))

8. Treci de la 130 de zile de vacanta la 14.
21 legale+chiul+sesiune+..

9. Blugii si tricourile nu mai inseamna imbracaminte.
Ba da! Forever:))

10. Tu esti acela care suna la politie din cauza copiilor galagiosi din usa vecina ce nu vor sa dea mai incet muzica.
Neh..Dar sun la 112:)) Nu dorm noaptea si surprind pe geam evenimente:))

11. Rudele mai in varsta se simt confortabil spunand glume despre sex in preajma ta.
Tata.
12. Nu mai stii la ce ora se inchide MAX-ul.
Se inchide? Mai exista??
13. In loc sa povestesti ce nebunii ai facut ieri, povestesti nebuniile din copilarie.
DA. Sunt batrana de cand aveam 10 ani!

14. Iti hranesti catelul cu mancare dietetica, in loc de ramasite de la burgeri.
...
15. Dormitul pe canapea iti creaza dureri de spate.
...
16. Dormi si in intervalul dimineata si 6 seara.
Nu dorm deloc..abia dorm noaptea

17. Cina si filmul reprezinta intreaga intalnire in loc de a fi una din ele.
Nu prea am intalniri..

18. Daca mananci un cos de aripi de pui la 3:AM mai rau iti strica stomacul decat sa il calmeze.
Da, dar merita!

19. Te duci la farmacie pentru ibuprofen si antacid, nu pentru prezervative si teste de sarcina.
Fals si gresit:))

20. O sticla de 100.000 lei (10 lei grei) de vin, nu mai reprezinta un vin bun.
Hm..da..

21. Chiar mananci mancare de mic dejun la ora micului dejun.
Nu.

22. “Nu mai pot sa beau la fel ca inainte” inlocuieste “Nu o sa mai beau niciodata la fel de mult.”

sau cu "Nu mai beau niciodata nimic ever, ce rau imi este futu-i!!!"

23. 90% din timpul petrecut in fata unui calculator este pentru munca.
Neh..Este pentru blog:))

24. Bei acasa pentru a economisi banii inainte de a merge intr-un bar.
NFW!
25. Citesti aceasta intreaga lista cautand disperata un semn care nu ti se aplica si nu gasesti nici macar unul pentru a-ti salva tineretea.

Ei bine nu sunt chiar batrana si dusa:))))))))Poate numai dusa:))

The way we use to be

Acest nume de post revine..asa la o perioada de timp imi vine dor de tot ce a fost frumos. Asa ca aleg poze, pun o muzica si mai facem un filmuletz de slaba calitate..dar cu suflet.