miercuri, 13 iunie 2012

LUMEA LUI PET - EDITIA 1

DRAGILOR,
in acest sfarsit de saptamana, aduceti-va aminte cum pe vremea noastre erau numa' 2 ceasuri la tv si cateva desene dupa care suspinam si azi cu o lacrima in coltul ochiului. Aduceti-va pruncii la primul festival pentru pici unde il vor cunoaste pe PET si vor avea parte de 2 zile de poveste. Luati cu voi apa si 3 lulele de ale gurii, bani de bilet si ZAMBETUL PE BUZE! 2 zile pe an P*ET, un extraterestru foarte dragut vine pe planeta noastra si face cate ceva fantastic. in acest an o sa faca o piramida uriasa din peturi, pentru ca pruncii nostri sa inteleaga ca de fapt PUTEM sa ne salvam planeta de anumite "rele". Veniti si va bucurati alaturi de copiii vostri, lasati acasa orice grija, telefoanele mobile, laptopurile si luati aparatul foto caci aveti ce poza. Va asteptam cu drag!






luni, 11 iunie 2012

Dona mea si Dona lor

Hai sa va zic cum sta treaba. Acum multi ani, in 1999 ca sa fiu "specifica" m-am angajat la Alma si m-am imprietenit cu Dona. A mea. Nu a lor. Au trecut anii si am impartit cu Dona (A MEA) zile si nopti, povesti, mese, baute, margarete. Daca peretii din fosta casa a Inei sau din Visinilor ar putea sa scrie ce au auzit in toate acele nopti cu muierisme..omg..ce dixtractie ar mai fi:))
Acum niste ani Dona s-a mutat pe partea ailalata de ape, intre timp s-a maritat si a facut un copil superb - nu de alta dar cred ca ne venise si noua vremea, prea ne tot intreba toata lumea la munca NOI CAND FACEM COPIL.
Dona mea are un sot minunat Miki si o copila fffffff draguta Mika (sigur, dar sigur s-a procopsit cu aceste doua nume din cauza ca si pe mine ma cheama tot Miki, hahahah).
Acum ceva vreme cele doua colocatare ale mele - zisele Kate si GiaPalaria au inceput o nebunie care nu se mai termina. Mi-au luat-o pe Dona, am facut-o DOAR prietena lor, pe Miki l-au scos din poveste pentru ca nu au inteles cum e posibil ca Miki sa fie un baiat, cand e clar ca Miki e mama lor, adica EU. Imi pare rau Miki D.  trebuie sa gasim un alt nume! Sau poate ele trebuie sa imi spuna MAMI..hm..nu mi-e clar!
Dupa ce mi-au luat-o pe Dona, i-au facut o familie, Dona (LOR) are un copil - un baietel Donnie sau Doppey - depinde in ce zi a saptamanii ne aflam. Toata ziua cred ca Dona mea sughita din cauza Donei lor. Si cand zic toata ziua, credeti-ma: zilele lor sunt impartite intre Dona, Fetita Zurli si nasa Miela. Mai exista un prieten imaginar Bogdan - avem si un Bogdan pe care il stiu fetele, dar nu m-am prins daca e acelasi:))
Ei bine, azi e ziua de nastere a Donei mele:) Desi e la capatul lumii mie imi e aproape de suflet de cand ne-am vazut pentru intaiash data. La multi ani margareta mea draga, sa ai o zi de vis si o viata minunata!
Acum is curioasa cum e treaba cu Dona lor! va anunt imediat ce aflu!