vineri, 3 august 2007

Si un "siropel" pentru toti iubitorii de pisici!

Ce am mai ras!!If you rescue me,
I'll be your friend forever,
Let me in your bed,
I'll keep you warm in winter,
All the kiddies are playing
and they're having such fun,
I wish that could happen to me,
But if you rescue me,
I'll never have to be alone again

Hello my love..

Hello my love
It's getting cold on this island
I'm sad alone
I'm so sad on my own
The truth is
We were much too young
Now I'm looking for you
Or anyone like you


We said goodbye
With the smile on our faces
Now you're alone
You're so sad on your own
The truth is
We run out of time
Now you’re looking for me
Or anyone like me


Na na na na…

Hello my love
It's getting cold on this island
I'm sad alone
I'm so sad on my own
The truth is
We were much too young
Now I'm looking for you
Or anyone like youFemeia..

Oscar Wilde: 'Do you mind if I smoke?'
Sarah Bernhardt: 'I don't care if you burn'

Email

hai dedi,

hapi barsdai from robin

lav and kisisi

miercuri, 1 august 2007

Ce vreau sa ma fac cand o sa fiu mare

Ma tot gandesc de ceva vreme: ce vreau sa fiu eu cand o sa fiu mare? Cand eram (si) mai mica (decat sunt azi!) primeam tot felul de sugestii tampite: vorbesti foarte mult si foarte repede - e clar, fa-te avocat! Hahahahahah! Ai note mari la limbile straine si iti place sa vezi filmele fara subtitrare..deci LITERE! Da-i la litere. Asta este viitorul.

Nu. M-am gandit. Initial vroiam sa am un job care sa aiba legatura cu copii - educatoare, invatatoare, asistent social..habar nu am. Apoi mi-am dat seama ca in afara de copii, cel mai mult pe lume iubesc apa. Deci ceva care sa implice copii si apa.. instructor de inot! Da, dar pentru asta eu insami ar trebui sa stiu sa inot. Fara snorkerul care imi da puterea magica de a pluti..Mda..Nu merge asa.. Acum ma gandesc. Imi place sa fac poze. As putea sa fiu fotograf de nunti! Imi plac oamenii fericiti. Nu pozez decat nunti cu miri si sochroshenii fericite! Nu fotografiem la nunti cu mirese nervoase, miri ametiti de alcooale, soacre nemultumite.

Pe de alta parte mi-ar face si mai mare placere sa fotografiez copii. In apa. Cu apa, langa apa, pe apa. Copii+apa=fotografii=mi veri hapi.

Asta vreau sa ma fac cand o sa fiu mare: fotograf de copii acvatici!! fotograf de sirene si neptuni! cum se numste barbatul sirenei? siren? nu..e alt cuvant.

Ma fac fotograf(a)...
La naiba cu toate meseriile astea tampite. Trebuie sa fac ceva care ii face pe altii fericiti. Si asa si eu voi fi fericita!

marți, 31 iulie 2007

Ce vreau eu

Vreau sa vad un ocean.

Vreau sa vad un desert.

Vreau sa inot cu delfinii.

Vreau sa am un copil.Sau doi. Mai bine doi.

Vreau sa invat sa ma scufund. Adanc.

Vreau sa filmez sub apa.

Vreau sa nu cresc niciodata.

Nu vreau o casa sau o masina mai scumpa sau bijuterii sau cine stie ce chestii.
Vreau sa vad cat mai mult si sa ma bucur de tot ce vad.

luni, 30 iulie 2007

Muzica de munca
(in tot acest timp intr-un spatiu ferit de privirile languroase si balele scurse ale muncitorilor de la Renel, aproape de biroul meu se desfasoara un casting de dansatoare profesioniste. pe aceasta piesa)

"I..I feel the spirit high.." se ceteste pe buzili fetilor


(Ferice de directorul interimar de casting!!!!)

Rise up..

My dream is to fly..
Undeva intr-o masina, pe serpentine am cantat si am "dansat".

My dream is to fly
over the rainbow
so high

De ce imi vine mie sa plang

Cred ca sunt nebuna. Uneori.. nu cred ca sunt nebuna mereu. Visez cum caut oameni. Oameni despre care nu mai stiu nimic de ani bine de zile, oameni pe care i-am iubit sau nu. Si caut.

Apoi mai am niste chestii. Ciudate, zic eu. Nu pot sa intru in nici o biserica fara sa nu imi inghit lacrimile. Am obiceiul cand aprind lumanari sa zic repede multe nume, incep cu oamenii pe care ii iubesc si termin cu nevestele lor, cu copii, mame, frati. Asta e valabil la cei in viata. La morti lista e mai lunga, trebuie amintiti toti si la fiecare am ceva de spus. Lui/ei.

Am piese pe care cand le ascult mi se sparge ceva in minte si mii de cioburi de sange imi scarjelesc pleoapele cu care imi strang lacrimile. Pentru ca supefetele nu plang nu?! Mai ales astea rele ca mine.
Zic despre nebunie dintr-un motiv. Desi stiu care sunt piesele care imi aduc plansul, nu ma pot opri din ascultat. Imi aduca aminte ca atunci cand eram mica si vroiam ceva foarte tare incepeam sa plang, la rece, din proprie initiativa pentru ca am vazut eu in filme ca picele care plang au mai mult succes. Tata radea si ma intreba mereu: de ce plangi??A, poate vrei sa te descarci. Pai..plangi si vorbim cand termini.
Asa si acum.. Poate vreau sa ma descarc nu?! Nu stiu de ce as putea sa ma descarc, dar..


De luni dimineata/pranz

Nu sunt suparata pe tiganii care mi-au stricat somnul de ieri..si nici ei sa nu fie ca am sunat la Politia care a venit si nu le-a facut nimic:)
Intru impacare le propun sa auza: