vineri, 3 iulie 2009

My BF

Pentru ca am fost foarte cuminte si pentru ca iubitul meu este un om exceptional cand vrea..am primit cadou Brazilian Mate de la Bernschutz & CO, cu tot cu minunatia de tartacuta si mustiucul din care trag si trag de azi dimineata:)

Asa ca daca se intreaba cineva de la ce sunt hiperactiva..va zic eu: asa m-am nascut. Ajutam cu ierburi alese..

joi, 2 iulie 2009

si in 2008

28

Azi o sa multumesc. Nu stiu carei entitati, poate sortii trebuie sa ii spun sencs.. dar multumesc mult pentru viata mea frumoasa.
Pentru cea mai frumoasa copilarie posibila, datorata unei familii de oameni care m-au lasat sa fiu libera, sa ma bucur de tot ce e frumos in jur, pentru sora mea care este cel mai bun lucru din viata mea, bunica mea Ana, muica mea Angela..neamul meu de olteni vorbareti..

Am un lan de margarete pe care le asteapta un cos plin de cadouri, pentru zilele lor de nastere care au trecut si vor sa vie. Multumesc pentru ELE.

Iubesc o fata care iubeste sa picteze, sa citeasca Rushdie. Anigram. Multumesc pentru EA si iubitul ei Alecs, si sora ei frumoasa Moni, si parintii ei buni ca ai mei:)
Mai e o fata pentru care multumesc. Sarga. La ea adaugam un iubit, Patlem, un Miba baby si un Alex mic.
Am o familie mare-mare care este alaturi de mine de cativa ani. Ma iubesc si ma accepta cu bune si rele. Ei sunt Simioni, Fulghetis, Balintii si Vasiloizii. Si tot ei sunt Thassos.
Am o aventura in care am iubit o masa de oameni. AdVenture. Cu Laur si a lui Alice minunata si Ridiche, Limoncello si Violeta, Jo, Simo.. si toti ceilalti dragi mie.
Am o prietena blonda. E o femeie frumoasa si desteapa si o iubesc. Multumesc pentru EA.
Am un timp la Tempo cu niste minti creative pe care le descopar zi dupa zi. Si e aici o elfa cum nu am mai vazut pe lume..
Mai sunt niste Marii pentru care multumesc. Mici si speciale. Si mai e Robert. Si mai e Bojemoi. Si Vioara si Eliza, si Mentirosa, Diana si Costin..ehe..
Mai sunt niste pisoi dintr-o alta viata, mai este Alma - oamenii dragi sufletului meu...multumesc pentru Ciucel si Irina mea draga zisa G..
Toti oamenii din jurul meu sunt minunati. Ah! Am uitat sa multumesc pentru cineva??

Iubitul meu. Multumesc sortii care mi l-a scos in cale caci fara el nu as fi inteles niciodata cat de dificil sunt eu:)
Ce zi frumoasa. Parca si ploaia pare ok, mai ales cu muzica Sophiei cea cu bicla rosie.

miercuri, 1 iulie 2009

De la "surorile magazin" cetire

Cum sa-ti recuceresti iubitul. DEFINITIV!

Zilele trecute, cateva cititoare de Cosmo ratacite, cautand pe Google, cum sa-si recucereasca iubitul au ajuns la noi pe site. Nu suntem nici noi de fier. Sa le ajutam pe femei, zicem.

Asa ca ne-am pus pe treaba, si dupa un scurt sondaj prin redactie si prin imprejurimi, am ajuns la concluzia ca:


1. pana nu te pierde nu va sti ce-a avut, deci, treci la numarul

2. si cupleaza-te cu prietenul lui cel mai bun. Te va uri ingrozitor, te va face in toate felurile, dar vei ramane cu triumful ca i-ai aratat tu lui! Si daca totusi cand il saruti pe prieten, ti-e gandul la el,

3. mai suna-l din cand in cand si inchide-i. De pe numar privat. Doar stii ca intre voi telepatia a functionat mereu, deci isi va da seama instant ca tu esti jumatatea lui. Si da, d-aia, cand isi blesteama in gand momentul in care te-a cunoscut, exact atunci te gandesti si tu la el.


Nu-l vei avea inapoi, dar in mod sigur, tot ce stia despre tine se va clatina atat de puternic incat isi va da seama ca nu te-a cunoscut, de fapt, niciodata cu adevarat! Eeeeee, si deci, in loc sa ramai femeia aia cu care s-a plictisit toata viata, vei deveni aia plina de mister, care l-a terminat de cap si din care n-a priceput nimic.

de aci cu copy paste:
http://sistersmagazine.ro/coltul_fetelor/cum_sa_ti_recuceresti_iubitul

in stanga e o tipa draguta cu palarie care scrie jurnal de mama. da, e prietena mea.
http://sistersmagazine.ro/eu_mama.
Ina.
Ina Ilie.

Pe care o voi cita acum: "Patrunjel, cand nu mai poti, vino la noi. Ma hazardez acum, caci e mic spatiul, dar Nichita Gabriel abia asteapta sa il tzie cineva in brate."

Intre timp eu sunt foarte fericita. Asa de fericita de parca zapezi mi-au inundat narile si sarea din mare mi s-a uscat in par (fetele stiu de ce).
Am decis sa fac totusi maine 28 de ani..Sedinta 3 (sau 4?!) de la psiholog mi-a priit asa cum imi prieste mereu sa discut cu oameni de treaba.

Sanatate va doresc!

marți, 30 iunie 2009

New Slang



Gold teeth and a curse for this town were all in my mouth.
Only, i don't know how they got out, dear.
Turn me back into the pet that i was when we met.
I was happier then with no mind-set.

And if you'd 'a took to me like
A gull takes to the wind.
Well, i'd 'a jumped from my tree
And i'd a danced like the king of the eyesores
And the rest of our lives would 'a fared well.

New slang when you notice the stripes, the dirt in your fries.
Hope it's right when you die, old and bony.
Dawn breaks like a bull through the hall,
Never should have called
But my head's to the wall and i'm lonely.

And if you'd 'a took to me like
A gull takes to the wind.
Well, i'd 'a jumped from my tree
And i'd a danced like the kind of the eyesores
And the rest of our lives would 'a fared well.

God speed all the bakers at dawn may they all cut their thumbs,
And bleed into their buns 'till they melt away.

I'm looking in on the good life i might be doomed never to find.
Without a trust or flaming fields am i too dumb to refine?
And if you'd 'a took to me like
Well i'd a danced like the queen of the eyesores
And the rest of our lives would 'a fared well.

Am I losing my mojo? Neh..

My MOJO is just fine.


Mai m-am gandit si imi prinde bine sa ma rup putin de toate. Si ma rup. Aburi de fum ma invaluiau aseara si totul se derula slowly..pana si gandurile ieseau mai incetuc din minte. Si eu stateam si ma gandeam ca in timpul in care in jurul meu doi oameni pe care doi oameni dragi mie ii iubesc, cara un cancer dupa ei..eu ma plang ca o fi, ca o pati..ca plm..
Totul e minunat. Inca sunt perfect sanatoasa. Sad but true i have lost my self estime. Din tiganca tare in gura care punea la punct pe oricine ar fi indraznit sa comenteze nu a ramas decat o fatuca speriata de bombe.
Is not me anymore. Fatuca a murit aseara. Saraca..Era draguta. Foarte draguta. Supusa exact ca o sotie de bulibasa, harnica nevoie mare. De genul asta de fatuce nu are nevoie nimeni. Nici macar donele promiscue nu mai sunt la moda, s-a dus naibii orice trend vis a vis de muieri. Biata fatuca..mai bine ca a murit. Era oricum demna de mila.

M-am trezit dupa putine ore de somn, fara sa imi fie deloc cald. M-am trezit bine, fericita, gadilata de soare la talpi. O casa plina de amintiri atat de frumoase. O casa care a fost candva plina de oameni care cantau "Multi ani traiasca", o casa in care am ras si plans, o casa in care am fost foarte fericita. Parea goala. Ca si mine aseara, goala si secata. Dimineata era plina de mine, plina cu mine, cu rochitza mea pe care o calcam pentru ca apoi sa o indes in rucsac..plina cu sunetul talpilor mele tropaind prin baie, plina cu mine in bucatarie fierband apa pentru cafea si apoi aruncand apa cu zahat la canal caci nu aveam o mica sticla in care sa car cafeaua pana la masina..o casa plina de liniste. O casa plina de mine. De atat am avut nevoie ca sa fiu libera azi. De o casa care sa ma faca sa inteleg ca EU umplu o casa. Oricare casa poate sa fie cea mai frumoasa casa pentru ca EU sunt fericita acolo. Asa ca urmatorul pas o sa fie sa am locul meu. Pantofii mei au nevoie de rafturi unde sa fie rasfatati, asezati pe culori, in functie de anotimp. Pantofii mei plang uitati in cutii.

Buna dimineata soare! Buna dimineata Mihaela!
Oh, it feels good to be me again!

luni, 29 iunie 2009

La multi ani tata!

ocupata sa imi plang de mila am uitat ca azi e ziua de nume a celui mai iubit dintre pamanteni, jumatatea maica-mi si tatal sora-mi, zisul Padre, Paolo, tatal meu.
Tata imi zice Miciurin, Mikita, Mikiriki. Tata ma cara pe mana lui ca pe o maimutza cand eram mica. Tata cand ma ceartaq imi spune Mihaela. Tata ma iubeste fara sa imi ceara nimic inapoi. Tata ma pupa de cate ori intru in casa. Ani de zile m-a intrebat "ce nota ai luat azi" asa ca din cand in cand ii mai spun si azi ca am luat 10..
La multi ani tata. Iarta-ma ca am uitat de voi..am fost ocupata crezand ca am ceva al meu. Sunt acasa.

192 de trepte imi revin in minte..

Intimacy

O atingere de mana. Un strans in brate primit ca de la un frate mai mic dar mai inalt decat tine. O mangaiere pe obraz ca de la tata..
Daca la toate cele de mai sus pun semnul intrebarii?
Cat de intima este o atingere de mana? Cand iubesti pe cineva fara sa ai interese "sexuale", tinutul de mana se pune? Sau iubirea pentru cineva poate sa fie ne-sexuala? Eu zic ca da, avand in vedere niste chestiuni din trecut..dar toata lumea de pe planeta ma contrazice.
Nu exista o prietenie "adevarata" intre un barbat si o femeie, se pare ca mereu cel putin unul are ganduri murdare la adresa celuilalt, unul clar vrea mai mult.
Am rupt o parte din relatiile de "prietenie" cu masculii mei amici..iubitele lor sunt geloase. Cica si eu am devenit la fel..ce rusine Mihaela!
Daca eu am ajuns sa nu inteleg cum un barbat iese cu o alta femeie decat iubita lui, e grav, desi eu ies cu alti barbati..e grozav cum m-am transformat in altcineva..
Mi-a lipsit prietenul meu de vazut filme, acum ma intreb daca regasirea lui nu ma costa de fapt ceva mult mai important pentru mine..
Desi se spune ca iubitii vin si pleaca in viata noastra si ca pana la urma ramai cu prietenii adevarati, ma tot gandesc daca renteaza sa mi pastrez caposenia si sa pierd ceva..pe cineva sau ceva-ul care ne leaga?
Luni nu e o zi buna. Nu mai stiu sa scriu. Am fost la Transformers si am terminat de vazut Lemon Tree.. Astept vacanta desi nu stiu ce imi aduce ziua de maine.
Daca Donazz avea dreptate - cand ceva nu merge, e foarte probabil sa inceapa sa mearga mai bine, in cel mai rau caz o sa mearga mai rau. Din ce in ce mai rau..

Unde mi-e Zenul oare??