vineri, 10 aprilie 2009

alecs and al blayney 2night @ mash up

friday

dupa ce m-a lovit socul de a afla ca intre mine cea din viata reala si asta de aici de pe blog sunt niste diferente uriase, am gandit sa scriu ceva, asa cum sunt eu in viata reala:)
E vineri, am baut (iar) coca-cola si sunt isterica precum un soricel. Sau precum veveritza din Over the hedge. Am muncit asa cum numai eu stiu sa fac, dand pana la ultima picatura din mine pentru un proiect. Ma simt bine, primavara ma face sa sar prin birou si sa am emotii, cu fluturi in burta si tot tacamul.
L-am inventat pe Gustav, un grasun de soarece care este sweets junkie si a carui blana miroase a caramel, i-am inventat doi prieteni alaturi de care Gustav va avea parte de aventuri, m-am dat cu masina cu un rac suspect de simpatic (pe care vreau sa il folosesc pentru a il face pe Gustav mai dragut decat deja este).
Cum ma sunt alta pe viu?! Ca tot nu imi revin..

miercuri, 8 aprilie 2009

Mi-a zis Andra ca in Cotroceni a inflorit magnolia..

Anul asta nu o sa ma bucur de strada mea cu magnolii:(
Am ciresii infloriti sub balcon, dar nimic nu se compara cu plimbarile mele sub magnolii. In week-end poate evadez si o sa ma pot bucura de flori.
Bubu mi-a zis ca nu sunt eu pe blog, ca el ma stie alta. Cine naibii scrie aici atunci?!
Sau cine e acasa, cine e la birou, cine rade, cine danseaza, cine, cine?

Mi-a sarit oja de pe unghii intr-un fel asa trashy care ma face sa imi fie dor de Ina si de nou-nascutul pe care nu am avut ocazia sa il cunosc si sa il tin in brate. La radio Dobro si Craioveanu ziceau ca vin Bon Jovi si Guns in Romania. Ieri Dragos mi-a trimis o piesa din tineretea noastra. Vine vara, simtesc. Vine vara sivine cu tot cu dorul meu de duca. Vine vara odata cu 1 maiul care ma va atrage spre un mal de mare pe care nu il mai plac de cand a plecat Sorin..
Zilele astea o sa scot culorile din cutii, rochitele, balerinii, scot vara la soare si incerc sa conving tusea (aproape magareasca) sa plece. Eu nu sunt bolnava niciodata vara!

luni, 6 aprilie 2009

Neputinta fiintei

Primul lucru care mi-a venit in minte. Neputinta fiintei. Si atat. Niciun alt gand privitor la mine sau trairile mele. Nimic. Gol. Am descaltat pantofii prea inalti pentru golul din talpa mea, atat de frumos fotografiat demult de cineva..Am dat jos haine care ma fac sa par alta, am desfacut parul in care se joaca mainile tale, fara pic de sexualitate. Copilaresc, curat, dur cand ma tragi dar totusi, o joaca. In oglinda vad aceiasi figura. Zi de zi. Dimineatza senina, seara cu cearcanele pe care le car dupa mine. Singurele dimineti care se termina cu seri neincercanate sunt diminetile noastre. Sunt dimineti care nu sunt inceputuri, ci sfarsituri.
Fiecare colt de cer. Fiecare pala de vant care imi umple parul cu flori de corcodus..Ma simt goala inauntru si de asta port vesminte care nu acopera ci ascund goliciunea. Si tu nu esti tu, si eu nu sunt eu, el nu este cine crezi tu, nici nu stiu daca de fapt este cineva undeva.
Visez.

A aparut La Mar.

Weekend

Daca derulez pe repede inainte weekendul asta, cam asa arata:
- 8, masina, pasaj, u turn, 777, tu, eu, chinezesc, hugs, tigare, dans, pupat furat, mess, telefon, usa, lift, masina, viteza, drum, tu, eu, liniste, frig, beton, albastru, cald, fierbinte, viteza, telefon, tu, eu, masina, gand, viteza, litere, 6, mac, muzica, tu, eu, somn, ikea, eu, telefon, tu, razi, benzinarie, noapte, bailey's, ea, eu, b52, dans, mo, long island, mo, pina colada, eu, ea, b52, taxi, ea, eu, acasa, somn, eu, telefon, liniste, tram, eu, apus, masina, viteza, drum, plaza, eu, ea, ochelari de soare, dizzy, oameni, galagie, shoes, drum, acasa, liniste, eu, pat, somn.

I'm alive. O iau de la capat maine.