joi, 10 septembrie 2009

Deep forest si oceanele mele


DEEP FOREST - FOREST HYMN
Asculta mai multe audio Muzica

Am visat o expeditie in care plecasem eu cu surora mea Sabina si cu Alex puf. O mare nesfarsita se intindea in fatza noastra, maluri abrupte..Erau si mami si tati si totul era o poveste. Am mancat prajituri, ratacindu-ma intr-o cofetarie, dupa ce inainte fusesem intr-o casa-patiserie si chiar in fatza mea se terminasera "ceva-urile" cu branza dulce si stafide.
Totul era ireal, doar marea mea era acolo si simteam nisipul grosier sub talpi..Am coborat cu Sabi si sub un perete era o apa mucioasa, albastru inchis, de cerneala. Mii de caracatite mici si albastre scuipau cerneala aia si noua nu ne era frica, ni se parea totul asa de special..daca puneai mana pe perete, niste chestii mici, albastru inchis, ti se lipeau de mana, ca si cum peretele avea mii de tentacule care se jucau cu noi.
Apoi mi a fost frica. Pentru ca marea mea era undeva jos si peretele de stanca parea de necoborat. Alex era cumva acolo, in larg ca si cum ar fi putut sa paseasca peste pietre si intepa ceva cu un bat. Nu vorbeam cu el deloc. Doar cu Sabi. Noua doua. Apoi cumva am coborat, cu frica. Faleza aia nu exista, nu am vazut-o niciodata..Si totusi ea este undeva, asa cum multe lucruri din visele mele sunt undeva...
Azi o fata de la birou draga mie, a facut o caracatita de plastelina. Albastra. Azi am conspectat de pe net chestiuni despre oceanografie. Si visul s-a intors. Copilul meu o sa fie nascut in zodia pestilor, ca tata, cel mai iubit dintre pamanteni..
Eu si copilul meu o sa descoperim mare si minunile ei, o sa ne scufundam si o sa invatam cat putem de mult despre delfini si apa si tot ce e minunat acolo..Si totul despre caracatita albastra:)



The Cure - A Forest
Asculta mai multe audio Muzica


si desi am scris despre apa si albastru, muzica e verde si de padure toata..

miercuri, 9 septembrie 2009

Alice in tara minunilor


Povesti pentru copii - Alice in tara minunilor
Asculta mai multe audio Diverse


asta am primit..si mi a venit sa plang..cat de frumos..

Vise de noapte

De ceva vreme visez chestii. O parte din ele ma supara si ma trezesc plangand, restul sunt ok si rad si chicotesc. O sa il ascult pe Robert si o sa ma rog seara de seara sa fim bine, sa nu ma mai gandesc la tatal care ne ignora, sa nu nimic...nimic..
Sa dorm si sa visez frumos, atat imi doresc.

luni, 7 septembrie 2009

Maya sau despre copilul care m-a trezit la realitate

Aseara am dormit cu Maya, prietena mea care are 8 ani. A vb cu bebe, m-a mangaiat pe burta, am mancat zacusca cu biscuiti la 12 noaptea, am povestit chestii de oameni mari..si apoi am ras in somn si am oftat.
Am lasat lunile astea sa treaca fara sa constientizez ca in mine creste o Maya mica si frumoasa care are nevoie ca eu sa fiu pozitiva, sa ma bucur de fiecare clipa. Nu mi-am fotografiat burta pentru ca nu e cu mult diferita de burtica mea de 64 de kile de acum 2 ani:))
L-am lasat pe V sa dea cu mine de pamant, sa imi dea solutii "de iesire din criza" care il avantajau doar pe el, am permis sa fiu umilita ca ultimul om de pe strada..
Dar cumva rasetul Mayei si puterea ma-sii m-au facut sa ma simt ca dupa doua palme. Ok, o sa sufar ca un caine ca ta'su nu e acolo sa ma tina de mana cand nasc, o sa plang de cate ori copilul o sa fie racit si ta'su e cu viata lui prin lume..Dar o sa treaca. Si viitoarea mea Maya o sa fie langa mine si o sa rada in somn..Si totul va merita inzecit suferinta mea de acum.
Eu, femeia care a ajuns la 32 de ani fara sa fie in stare sa convinga pe unul sa o ia de nevasta..o sa incep de azi sa ma bucur de minunea mea de copil. Si despre tatal..sper sa reusesc sa mi-l sterg din minte cat mai repede cu putiinta..