marți, 23 iunie 2009

Prietenul meu

Pentru ca ma aflu intr-o situatie stranie cu anumite femei din viata mea (care imi spun ca de fapt eu am un iubit fictiv cu care vietuiesc de trei luni de zile) si pentru ca am o colega elfa la birou care mi-a declarat ca nu mai vorbeste cu mine pana nu i-l arat pe iubitul meu, am decis sa sparg tacerea si sa povestesc despre acest personagiu misterios.
Mi s-ar parea o pierdere de vreme sa spun cum arata, ce culoare au ochii lui, cat e de inalt sau de gras..Cred ca sunt alte chestii care il fac sa fie "prietenul meu"..
(Sa zicem ca semanam foarte tare noi doi - la tot ce e "rau" ..)

Asa ca o sa scriu despre mine - acele lucruri pe care le regasesc la el.
Mie imi place sa vorbesc cu fostele mele iubiri. Imi place sa stiu ca G e bine, vorbim aproape zilnic la telefon, ma suna in cele mai ciudate momente si mi ridica moralul.
Apoi e G2. Pe care il sun eu caci il visez si vreau sa stiu ca e bine si ca totul e bine in viata lui. Si el ma intreaba eu cum sunt..si eu sunt bine. Si radem si povestim. Cu Miba baby vorbesc mai rar in ultima vreme, mi-e dor de el in fiecare zi pentru ca..el avea grija de mine si imi mai dadea cate una peste bot cand o luam razna. Cam ca acum..
Sa zicem ca trecutul meu nu a murit in ziua in care am constatat ca il iubesc pe "prietenul meu". Desi pare ca viata mea s-a oprit in loc, de fapt ea merge inainte insa merge pe alte carari decat pana acum..
Si imi place sa stau singura. Duminica am tacut din gura mai bine de 6 ore. Cantatul prin casa nu se pune ca "vorbit". Deci pot sa fiu si eu calculata si rezervata si civilizata, ca orice fetita. La fel e si "prietenul meu"..
Cum mai sunt eu si e si el? Impulsiva. Greu de spus ce e in mintea mea (noroc ca eu suferind de limbaritza, dau din gura si scap chestii care ajuta..)
Nehotarata. Tematoare. Curioasa nevoie mare..Harnica cum el nu poate sa fie..decat rar. Migaloasa.
De fapt si eu si prietenul meu suntem extraordinar de misto in pat. Noaptea desigur. Suntem exact cum si-ar dori oricine sa fie..Suntem cei mai misto in pat, dormind. Fiecare cu visul lui, cu gandul lui, cu fundurile lipite unul de altul sau el la mine in brate pret de cateva minute pana i se face cald. Cand dormim suntem cel mai misto cuplu..aproape as putea sa scriu o carte despre noi doi in pat dormind..o carte care ar plictisi ingrozitor pe toata lumea pentru ca, ce crezi?! Eu nu vorbesc in somn si deci noaptea ar parea un plictis teribil..
Ce e grozav la mine si la prietenul meu de am ajuns sa scriu acest post? O teorie a Mirelei cea inteleapta care raspunzand la " fata, barbatul asta este la fel de rau ca mine si face exact ce fac eu fara sa ma gandesc ca pe cel de langa il doare" a spus asa:
"Tu fata! Ce bine ca v-ati gasit voi doi, asa de "la fel". Sper sa ramai cu el, ca sa nu nenorociti si tu si el cate un om bun cu care v' ati putea cupla"
Nu suntem rai nici eu nici prietenul meu, de fapt suntem foarte misto amandoi, si eu stau garantie pentru asta, nu'i asa?!

Prietenul meu e mortal cand adoarme in mijlocul zilei de parca ar fi alergat cu parul in vant toata noaptea pe soselele patriei.
Prietenul meu e dragut cand imi spune cat sunt de draguta. Pun pariu ca asa le spune la toate, caci deh..nu asa fac si eu?! Ce sa facem daca suntem inconjurati numai de oameni draguti pe care ii iubim?!
Prietenul meu este fascinat cand vede cat de atent asez lucrurile si ce mult pretuiesc chestii..apoi se supara ca arunc banii in geanta si nu imi pasa de ei. Eu tot cred ca el nu a inteles ca banii sunt doar niste hartii cu care cumparam acele lucruri care ne fac fericiti ..lucruri pe care le pretiuesc eu si am grija de ele..
Prietenul meu se enerveaza si ma cearta ca pe un copil mic. Destul de des. Desigur boacanele mele sunt exact ca cele ale unui copil mic (daca ma intrebi pe mine, normal!), insa dramele mele de dupa cearta sunt asa..uriase..apoi ne pupam si ne impacam.
Prietenul meu are o personalitate atat de puternica incat parem doua fiare inversunate uneori..si totusi, nu stiu daca m-a mai completat cineva ca el..
Fetele vor poze...nu se poate. Poate totusi ele au dreptate si eu iubesc un personaj imaginar..Care e foarte frumos cand doarme. Si cand se trezeste..

luni, 22 iunie 2009

In alta ordine de idei..

Din motive de recesiune, anul acesta ziua mea de nastere situata in data de 2 iulie, se decaleaza circa 3 luni, sau mai bine 4 ..
Rog sa pastrati urarile si cadourile pana in 2 octombrie cand ne vedem la beri si chestii de mancare.
Va multumim pentru intelegere.

Ah..pe 8 plec "acasa". Da, doar noi doi. Pe insula. Da, cu Bubu, normal. Noi doi si Bubu. Ca el ne stie toanele si nu o sa se supere..


Sambata seara

Cum a fost sambata mea:



Spasite cu o farfurie plina de ducliuri de casa, ciocolata de casa, praji bun de tot si ..ciocolata de casa. Eu si Ruxandra ..

Cu ochii caprui de caprioara

barbatul perfect, 2 ani, nu prea stie multe cuvinte, zice " te iubesc" si are ochii bleu..

Mika kika

Mika si margareta sefa

Mika kika afumata



Trei de M, Mika, Moni si Maya.

eu cu Maya

Maya si Tudor

Capritele sarind

Din nou trei de M

Maya in bratele noastre, mai mare cu cativa ani

Primul mascul acceptat in gasca - Nichita Gabriel

Eu si Nichita

Eu si Maya in primele minute ale petrecerii

Margarete cucuiete

Si minunatia de pe pamanturi.

Cam asa a fost sambata mea. Fericita. Cu Margaretele. Ne-am asezat si am povestit. Pentru ca am avut vreme, am constatat chestii..eu servind alcool, ele nu. Noi nu ne-am certat niciodata, pentru ca noi nu am avut nimic de impartit. La plecare mi-am adus aminte de Miranda care nascuse si mergea cu piciul la restaurant, apoi ma gandeam la Ina care e prima cu bebe (pe Maya am prins-o mare deja) din gasca si care vine cu bebe la party si noi l-am smotoci toate si el plange, caci nu intelege cine sunt matusile nebune..
A fost o noapte cu stele si avioane, cu Tudor care m-a indragostit de el..cu oameni frumosi si miri frumosi. Da, am fost la o nunta. Una dintre cele mai frumoase nunti. La care miri au fost fericiti, acasa la ei, alaturi de prieteni.
Ploua rau afara..Cam cum imi ploua mie in minte.