sâmbătă, 28 iunie 2008

After the "START A PARTY" ...



Nu cred ca pot sa fac comparatie cu ce s-a petrecut anul trecut, caci anul asta a fost alta treaba. In primul rand a fost ok fiind in aer liber. Parcarea de la Caro s-a dovedit neincapatoare, nu mai stiu de cand nu am vazut oameni refuzati de bodyguarzi la intrare..Whatever, daca era dupa mine mai erau destui de trimis acasa, incld. englezii lemn de beti care ne-au stropit cu alcool si ne-au impins..betivii naibii! Hahaha! Glumesc. Toata lumea era beata..Pardon! Euforica. Un marlan de vre'o 17 ani urla in fata scenei, plangandu-se desigur de miros de plante medicinale si legale in cateva state din lume. In rest..sa fiu sincera nu am vazut pe nimeni caci nu am avut ochi decat pentru ai mei. In sfarsit am fost a big happy family, desigur am simtit lipsa Micutzului..dar am avut parte de chipuri noi. Am dansat fara sa aud muzica, am facut ture la bar si am aratat "legitimatia" spunand usor peltica, la fel ca Milla in Al 5-lea element "MULTIPASS". Am facut pipi la Vip-uri (vai ce burtosi sedeau pe canapele la inceputul serii!! Asta pana a inceput sa racneasca fatuca aia si s-au dus naibii vip-urile) si am dat la boboci mai la vale. Desigur traseul pana "mai la vale" a fost presarat cu peripetii:)) O "doamna" care ne urmarea cu privirea a zis "Ia uita-le si pe alea trei ce bete sunt", paradoxal, nu eram bete toate trei, asa mergeam noi, ca niste doamne! Usor impleticindu-ne, dar asta se intampla din cauza pantalonilor, a cismelor, a gentii, a machiajului!! Whatever..femeie rea..


Parti ok la party:
- NOI
- barul
- J&B - (ce beutura!!)
- UFe (hm..si restul..)
si nu mai stiu, ca desi parea ca mi s-a taiat filmul, de fapt am fost foarte ocupata sa fiu vedeta..



Parti mai putin bune:
- niste suspecti care nu aveau ce cauta acolo
- foamea de la 5 dimineata
- lipsa marii la orizont, in zori de zi
- orasul pustiu si "copt"
si nu mai stiu ca la un moment dat mi s-a rupt filmul..


Am dansat pana s-a oprit muzica si oamenii au dat jos de pe scena cutii de metal care contineau chestii, am baut cu moderatie (ce a fost in plus a iesit, de la sine putere, fara ca eu sa ma pot impotrivi), am fost alaturi de cei mai iubiti dintre pamanteni si!!! am mancat Saorma in Romana la 6 dimineatza! Ca acum 10 ani fir'ar sa fie!

In timp ce femei din lumea intreaga fac copii, se aseaza la casa lor si isi cumpara compleuri si haine de "mama" eu imi re-re-re-re traiesc adolescenta..De vre'o 13 ani sunt inca adolescenta si pe bune ca mi-e bine! Oare la pensie o sa ma prind ca e ceva in neregula cu mine? Neh..O sa fiu prea ocupata sa imi fotografiez prietenii fericiti!

Ah! Si pentru fetele mele pasionate de inamorari: care dintre toti baietii din poze mi se potriveste frate?! Tot fac teste..:)))))))))

vineri, 27 iunie 2008

Lansare New Seat Ibiza




Ieri seara la Corbeanca a avut loc lansarea Noului Seat Ibiza, o masina exact cum mi-am dorit acum doi ani..cand mi-am luat Peugeot.
Foarte buna locatia, catering de la Privileg (nota 10 ca de obicei), lume frumoasa, muzica excelenta (Suie Paparude, UFe si Zicu). Bietele promotaritze erau imbracate in costume de vinilin negre, in conditiile in care afara erau 35 de grade ca popa..
Bauturi alese, putine fetze familiare, putine vedete. Si un MC a carui prezenta acolo nu am reusit sa o inteleg..Glume rasuflate, poante politice si voci - cred ca e tipul ala care apare la Carcotasi din cand in cand. In afara de aceste mici "minusuri" lansarea a fost ok. Masina este superba..
Conform unor situri de specialitate in Romania, noua Ibiza va avea preturi cuprinse intre 12.657 euro si 18.640 euro (TVA inclus). Pentru inceput vor fi disponibile 3 propulsoare pe benzina si un turbodiesel.

joi, 26 iunie 2008

Transformari transformante

Ele doua erau foarte misto la inceput. Radeam, ieseam la masa, vai ce prietenie. Cu una din ele ma visam prietenara, insa dupa ce ne-am cunoscut mai bine am descoperit ca totul era numai in capul meu. Dar nu vom vorbi despre ea azi..

Cu cealalta a fost o surpriza..neasteptata. O molaie, o muta. Maritata toata si dependenta de cealalta persoana din viata ei. O saracutza - una care cand a dat de bani s-a transformat in alt om. De la o simpla vanzatoare de cafea s-a trezit patroneasa si a inceput sa investeasca in imagine - masina de fitze, pantofei de firma, mai o hainitza, mai un ciorapel roshu..In spatele acestor investitii nu stateau decat niste oameni care ajutau la plata.
Muta a devenit relativ repede vorbareata, dezinvolta. Pentru ca nu mai depinde de cealalta persoana din viata ei, muta a inceput sa si-o puna in targ. Masina, hainele, pantofiorii au ajutat-o sa para cine nu stia sa fie, dar incerca din greu..
Odata vindecata de mutzie, a inteles ca banul ii da puterea sa vorbeasca. Ineptiile debitate pe vremuri cu jumatate de gura au devenit usor teorii. S-au nascut principii si muta a inteles ca banul invarte lumea. Mai ales daca banul nu este doar al tau si tu poti baga mana pana la cot fara sa te prinza ceilalti.
De la o vreme, adica de cam 8-9 luni, relatia nostra s-a dus pe penis.. Muta a devenit afurisita. Tot de cam 8 luni sacului fara fund i s-a descoperit o gaurica, apoi inca una. Cineva a venit si a cusut bine gaurile, sa nu se mai piarda banii aiurea. Muta s-a panicat apoi s-a gandit ca poate sa scoata bani din futut, caci sexul nu se demodeaza nicodata. Faima de cuceritoare nu i-a sporit, dar nici nu s-a diminuat. Se spune ca femeile urate si-o trag cu spume, de teama. Muta nu era urata deloc. Poate s-a ingrasat putin, dar deh.. salatele cu gorgonzola, muschiul de vita in sange cu sosuri, halcile de carne, desfraul alcooholic..toate s-au asezat corespunzator pe burtile si copanele ei. Si mai e ceva! Muta a cam imbatranit!! Banul, viata cu o "noua imagine", stresul prin care trece fiind altfel, toate dauneaza grav sanatatii..Prospetimea ei s-a dus pe apa sambetei.

Muta nu e fata rea..insa de cand nu mai are bani se comporta ca un bitch, in sensul ala cel mai rau.
Si minte. A mintit luni de zile si noi, muritorii am ascultat-o si compatimit-o, am inteles-o si sustinut-o. Slut&bitch azi si maine!
Oare muta s-a schimbat doar de la bani?!
Am cunoscut un baiat care a iubit-o imens, sii ei ii cam curgeau balele dupa el. Dar deh..muta era maritata, baiatul ala avea si el o fata.
Si-au tras-o ca chiorii apoi : Muta zice ca ea i-a dat papucii, l-a "eliberat" caci relatia nu avea nici un viitor.. El zice ca nu mai suporta telefonele si mesajele de la barbac'su si alti martalogi..
Nimeni nu stie ce s-a petrecut de fapt.
Muta se comporta cu baiatul ala ca si cu ultimul om.

El e calm si tace. Nu mai e cu fata aia a lui, are alta iubita.
Zice - "uneori ma uit la Muta si vad femeia frumoasa pe care am iubit-o si despre care stiu sigur ca m-a iubit. Si cand deschide gura si vad alta femeie in ea ma intreb "eu pe cine am iubit?!"

Vorba lui Woland - ale dreq de curve toate!


Latter edit: Sper ca e clar ca the bitchy-slut-mother fucker (zisa Muta) nu prea..exista :))

miercuri, 25 iunie 2008

Job. Blowjob

Am putea sa ne focusam putin? Ia vezi daca poti....
Sambata e zi de lucru. Ah, si Duminica. De fapt putine weekend-uri nu sunt de munca.

Imi bat in fatza 20 de grade de aer rece, ovarul stang se plange de cateva sapatamani, Aulinul interzis in lumea intreaga este inca prescris in Romanica precum marele anti-inflamator al anului, sinusurile si gatul sunt drese cu Coldrexul cu lamaie, am un shal in jurul braului - il mai ridic pe umeri, mi l-as pune in cap, mi-as inveli de fapt capul cu el. Sa nu mai vad, sa nu mai aud.
Daca tu nu stai in birou, de ce dai drumul la aerul conditionat? Nu te mai plange atat, este foarte cald, ce nu intelegi? Si ce vrei sa iti fac daca ti-e frig?

Corect. Cat este de important ovarul meu stang?! Sau gatul meu? Sau mucii mei in plina vara?! Cat de important este orice legat de viata ta, de sanatatea ta cand tu nu te focusezi destul?!
Paradoxal este ca m-as focusa la naiba, daca cineva, oricine m-ar vedea. Zi de zi in birou. Sunt invizibila de cam sase luni. Uneori banuiesc ca sunt aici in asteptarea unei decizii (a mea) de plecare.

Relash. Cineva m-a vizitat azi. Cand lucra in biznis era parca putin stresat, acum nu mai este. Era ..senin.
Oamenii care pleca din advertising se insenineaza frumos. Oamenii care pleca din orice biznis in care blowjobul e de mare clasa se insenineaza..
Rinichii dor? Sau plamanii?

Vorba lui Miai: "deschide gura sa-ti predau legatura". Cam asa sta treaba..

Cica asa este peste tot.. Cica de fapt altundeva e si mai rau. Cica la altii le bate aerul conditionat in ceafa cam 12 ore pe zi. Cica la altii sefele sunt rele, isterice si isi apostrofeaza angajatii.

Cica la unii e bine:) Lumea merge la birou si desi e stres, atomsfera e umana. Si aici este. Era. Demult. Iarna. Acum o iarna.
Ah! Imi pocneste si urechea stanga! Sunt precisa ca e de la blowjob!Dammit!

marți, 24 iunie 2008

I see nice people

Sorinache zice de cum ma prinde la computer "da repede pe www si cauta fata asta estera.org, o sa iti placa maxim"

Si o caut. Gasiti-o si voi si aici: http://estera.org si bucurati-va de cum vede ea lumea:)
Fetele sa se bucure de cerceii!
http://estera.org/earrings/

Start another party

Dupa experienta de anul trecut cand m-am trezit acasa la Miba cu un pahar de J&B (initial plin, apoi..) varsat in geanta, anul aceasta repetam Start a Party cu J&B! Ce imi amintesc cu drag de anul trecut:
- regizorul Marcus socat de'a dreptul la vederea mea si a "directoarei de casting" intr'o impreunare cu my bf
- the bf cu ochelari de soare pe nas convins ca daca ii poarta nu vede nimeni cat de ridicat in slavile cerului este
- dansatoarele extraterestre si omul galben cu disco-mingea in cap (cu care noi conversam in engleza desi toti eram romani)
- Sanda si alte chipuri petrecaretze
- mult J&B..adica mult prea mult..
- Boje moi acasa la Anigram
- Parfi mare dansator in viatza
- Le Petit cu noi in masina razand de se cutremura bolidul
- Eu treaza si nervoasa caci doream sa dansez
- El deloc treaz spunandu-mi "sa nu imi dai drumul de mana, cine sunt oamenii astia, te iubesc dar nu stiu ce spun acum, hai sa plecam acasa, ce bine ca nu am plecat acasa"
- Ea facandu-ne propuneri
- Noi doua la baie si Boji care facea pipi si vroia sa ne pupam

Si lista ar putea continua daca eu as sti ca mama nu mai citeste blogul:))

Revenind cu picioarele pe Pamant anunt ca VINERI, 27 iunie in anul de gratie 2008, ne vedem in marea si noua parcare de la Hotel Caro, dupa ora 22.00.

Hai sa mai Start a Party si in 2008! J&B cu moderatie!

Patrice



Patrice - live at Arenele Romane
Vezi mai multe video din Evenimente »



Am dansat cateva ore, m-am racorit cu o bere rece (eu care nu beau niciodata bere) si ne-am bucurat de Patrice.

Excelent band-ul, 4 oameni foarte misto. Mie mi s-a parut ca Patrice nu se astepta la asa un public plin de entuziasm! Toata lumea a topait si s-a simtit bine, toti au cantat. Show-ul s-a terminat cu Soul Storm cantat de sute de oameni spre deliciul trupei.
Am stat in fatza si am facut cateva poze+un mic film, asa ma enervez ca nu ma gandesc niciodata sa iau aparatul foto cu mine! Desi e semi-profi, mereu ma tem ca nu ma vor lasa astia sa intru cu el, fir'ar sa fie!