vineri, 11 decembrie 2009

Schimbari

Urasc schimbarile. De orice fel. Urasc sa schimbe altcineva ceva in ceea ce mi se intampla. Apoi, cand urasc mai tare asta, imi dau seama ca eu ii fac unuia un copil. Schimbare mai mare decat asta nu stiu daca IASHTE..Pe de alta parte mie nu imi face nimeni un copil, deci mie nu imi schimba nimeni viata, deci ce imi pasa, cat timp EU imi schimb mie ceva? E foarte urat si rau..

Caci eu urasc schimbarile altora, nu cele pe care eu le pun la cale..Stiu, sunt egoista si pricinoasa. De putine zile sunt asa, pana acum imi pasa mai mult de cel de langa mine decat de mine. Nu sper decat ca acele vremuri au apus si ca nu vor mai reveni niciodata. Imi pasa de mine si de copil si nu vreau sa mai schimb asta niciodata. Am iubit atat de mult oamenii si mi-am cerut iertare intr-o disperare de a fi om bun, am dat mailuri in care ma ploconeam la diverse, ca nu cumva sa ard in iaduri pentru ca am visat cum le calcam caputzurile in noroi cu cismele mele de piele negre inalte(?! eu, vreodata..). Apoi mi-am cerut iertare in dementa de la oameni pentru care cuvintele mele erau praf in vant..cica daca esti un om bun si iubesti, o sa primesti inzecit inapoi. Am primit si mai primesc inca. Inzecit! Numai peste bot, zi dupa zi.
Stiu ca toata iubirea si bunatatea aia vor veni odata cu Kate, dar am un singur regret..ca nu am fost in stare sa gestionez iubirea data inutil in stanga si in dreapta..Puteam sa iubesc oameni care meritau de fapt sa fie iubiti si alintati, nu orice strain pe care eu l-am simtit aproape si in care am avut incredere.
Mi-am gasit mereu scuze..si cu mine au fost altii buni si mi-au facut pofte si m-au alintat. Asa este. Am primit cadouri si iubire, am fost alintata, tinuta in brate..luni de zile. Habar nu am avut sa apreciez, recunosc. Pentru ca am crezut ca mi se cuvine..si nu stiu daca mi se cuvinea, si mai si eram o increzuta careia ii placea sa fie iubita de toata lumea..
Nu mai vreau schimbari. Vreau sa stau in casa mea, sa am camera mea, sa am jobul meu, prietenele mele. Nu vreau sa mai fac absolut nimic din obligatie sau gandindu-ma ca se supara X si Y..Pentru ca asta fac de ani de zile si nu e bine. Am uitat sa ma gandesc la ce imi face mie de fapt placere.. am fost mereu ocupata sa nu deranjez pe cineva, sa nu supar pe cineva..Azi am decis sa nu ma mai supar pe mine. Vreau sa stau cu mine si K si acasa la mine, cu familia mea si atat..o sa fie luni de zile in care K o sa fie singura mea ocupatie asa ca..astept lunile alea.
Si acum ma inchid usor in cochilie unde e cald si bine si nu ma derajeaza nimeni. Sunt si eu o broasca testoasa mica si capoasa..

.....

Oare daca nu as mai visa, m-ar durea mai putin tot ce se intampla cu noi si nu se intampla de fapt?
Caci mai nou in vise doare mai tare decat pare ca ma durea cand visele erau frumoasa si realitatea nu era decat haos..

miercuri, 9 decembrie 2009

Robert la ceas de seara



mi-a readus aminte de bucuria de a fi femeie..Are niste saptamani de training in Dubai, inconjurat fiind de branduri de lux asa ca s-a gandit sa imi faca seara frumoasa si m-a sunat cu tema de gandire. D'orsay shoes.
Niceeeeee! Stiam eu de ce merita iubit omul asta, asa din tot sufletul. Asa ca doamnelor, enjoy!




Sper ca vara viitoare sa ne putem reveni la marimi ca e pacat de cutiile alea de pantofi care ascund minuni atat de rar purtate..
si pentru ca mi-e dor de ele..uite-le si pe Anabellele mele:))

Saptamana 24 + 5 zile cu K


Am inceput sa iau calciu si magneziu pentru ca nu am prea mai dormit in ultimele nopti din cauza carceilor. In afara de cele doua pulpitze, mi se mai pun carcei la mana, sus. Very strange..Asa ca am fost din nou la doctor si ne-am cautat. Suntem ok in mare, doar ca sunt niste mici issu-uri cu placenta care e destul de jos pozitionata..adica dupa cum zice inteleptul internet exista sansa sa nu nasc natural asa cum vroiam eu:( Cica daca nu as mai face niciun efort, daca nu as mai lucra si m-as proteja mai tare, placenta s-ar putea "repozitiona" in saptamanile care urmeaza. Cum de la munca nu am cum sa lipsesc, oi vedea ce si cum facem cu treaba asta. In rest ma mai chinuie maselutza de minte si o gingie inflamata, alta treaba destul de frecventa cica. Asa ca iata ce surpriza! Nu am nimic iesit din comun, ceva ce nicio alta gravida nu are:))
Sunt doar extrem de obosita si ma simt si mai rupta de lume de ceva vreme incoace. Nu am o depresie pentru ca nu am timp de asta, dar nu vreau sa ma vad cu oameni, sa vorbesc cu ei, nu vreau nimic de fapt. Decat sa dorm si sa nu ma mai chinuie carceii..
Mai am de facut inca o serie de analize care vor zgudui destul de bine firavul buget, o sa le fac saptamana viitoare pentru ca daca le fac saptamana asta nu ies cu siguranta ok, la cat sunt de obosita:(

marți, 8 decembrie 2009

Dear daddy

It is almost Christmas. Mommy, Timmy and I miss you lots and lots. I cannot even sleep. Nobody can sleep because we all miss you. I can't stop thinking about you. How big is your ship? Do you like riding on a ship? I bet it is fun. I wish I could ride on a ship. I would like it a lot and I mean a lot! I hope you bring me a present and for Timmy too. Don't forget Mom. Timmy is sick. The Doctor came to see Timmy. We bought you a present. When are you coming home? We miss you.
Love,
Sophie



Dear Kate,
it's almost Christmas. I'm working a lot and this is why I'm so tired all the time..but soon it will be over and we will have all the time in the world. There are so many books dear K, you can't imagine the adventures!! You'll meet soon Winnie and Eeyore and Christoph Robin! And there is also Habarnam and doctor Pilula! And Surubel si Piulita! And the famous Doctor Aumadoare with Trage-Impinge animal:)
One day you will remember that you already know these stories! You'll see:) And the music! I know that you love the music because i saw you dancing:)
Right now mom is not ok, she is tired so let's go to sleep.
Good night. Sleep tight. Don't let the bed bugs bite!

Love
Mom

luni, 7 decembrie 2009

Baby K



Kate was dancing in the morning. i wasn't..

Am avut o zi atat de plina incat am uitat sa ma bucur de curba ascendenta a evolutiei copilului meu, de graficele frumos colorate care ne spun despre mica K cum ca e foarte bine, ca este foarte draguta si are totul in regula, inclusiv destul lichid in care sa inoate..Si in timp de dna dr imi spunea cum e cu bebe, Kate a deschis gura si am vazut-o cum inghitea..Si din nou mi s-au udat genele rimelate, caci pana acum am vazut manutze pe fazta, costitze frumos aliniate, talpite si 148 de batai pe minut..dar azi am vazut-o la mic dejun, azi inghitea cu o gura mica-mica de tot. Are si un nas mic si frumos:) si desi nu o sa se vada foarte clar in filmul de mai sus, acolo e ea, copilul K, mica mea sirena..
Intre timp acasa la mine Gia creste in parul i se schimba la culoare. Ochii sunt inca gri, dar fatza ei se schimba si devine o fetita, pe zi ce trece nu mai este brotacel..
Sunt asa de curioasa cum o sa arate Kate si mai ales..cat par o sa aiba:)) Sunt obosita si satula de tot..Asa de obosita incat biata mea Karakiri abia ma mai suporta in pat, seara dupa seara, eu cu burtica mea greu de cuprins cu tentaculul cel lung, eu cu piciorelul chinuind pe biata Kiri..

atat