joi, 3 mai 2007

Jurnal cu vise

Daca as putea sa dorm mai mult de 8.30 fara sa ma apuce remuscarile ca ajung la birou ca o floare, de obicei dupa sefi, as putea sa visez mai mult si mai frumos.Fiecare zi ar putea sa inceapa cu povestea unui vis.
Visul meu favorit :sunt intr-o incapere cu ferestre inalte, de sticla groasa. Incaperea se afla la o oarecare inaltime, construita cumva intr-o stanca, de pe geam se vad alte stanci, multa apa (marea) si valuri care se sparg violent. Si eu beau ceva si ma uit la chestia asta, prin acele geamuri imense. Ca de obicei sunt singura, desi in jurul meu sunt o multime de oameni..necunoscuti. Beau si ma uit la valuri si la pietrele verzi-galbui din apa. Cand nu e furtuna vad chiar si pestii in apa. Ca intr-o poza a Irineri facuta prin Cheile Nerei la Ochiul Beiului. Asa sunt pestii mei, mari si linistiti.
Mai am un vis - asta este de cand sunt mic, insa revine la o perioada de timp, pentru ca ma gandesc foarte tare la el (cred). Eu visez ca zbor. Sunt un motan, imbracat intr-o uniforma de pompier, cu cizme galbene si costum impermeabil rosh, sunt asa un pic fashion. Sunt ceva intre un motan incaltat, un motan muschetar si motanul din "Maestrul si Margareta". Cert este ca sunt un motan care poate sa zboare. Sar peste cladiri, vorbesc, sunt EU, numai ca sunt un motan pompier. Ma vad cu oameni si cu unii chiar zbor. Insa de cele mai multe ori sunt singur pe case si zbor ca un fel de Spiderman sau Superman. Sunt un motan cool. Mi-am dat seama. Uneori visez ca am un fel de plapumica, care este ceva intre o plapuma clasica de lana si o pilota. Cred ca este covorul meu fermecat caci, asa in Motan cum ma aflu, zbor cu plapuma peste oras si sunt super fericita. Imi place sa zbor la maxim! Cele mai frumoase vise sunt cele in care zbor in draci. Ma trezesc dimineata si ma dor mainile, sus la umar, de la atata zburat. Asa si dorm cred, cu mainile deasupra capului ca sa pot sa zbor k lumea. Tata zicea ca nu e bine sa visezi ca zbori, ca numai nebunii viseaza asta. Pai da:))
Si mai am un vis care revine obsesiv. Sunt la volan si ies din curtea bunica-mi, cu spatele, cu o mare viteza. Cum iesi din curte, este un fel de strada care se numeste DRUM si pe partea opusa este un sant mare de care ne ferim de cand suntem mici, sa nu cadem in el sa murim. Ei bine, dau cu spatele si la milimetru ma feresc de sant, trag de volan si pornesc la drum cu o mare viteza si cu un mare nor de praf in urma mea. Si atat. Visez cum plec in tromba de la bunica-mea. Cu parul lung si blon in vant.

Oare ce or insemna toate visele astea?? Hihihi! Am o amica, Mihaela de la 2. Cand eram mici Mihaela a visat ca cineva o alerga si o batea cu prune:))

Un comentariu: