miercuri, 17 octombrie 2007

Vantul..care ne duce departe

Da, m-am intors. Era soare azi dimineata, deci mi s-a parut de bun simt sa ma trezesc, sa ma spal pe fatza, dinti, sa-mi fac un dus fierbinte si apoi sa ma imbrac si dezbrac pana m-am simtit EU. Nu mai ascult nici un cd in masina. Radio este destul, am suferit atat in masina aia, eu cu muzica mea care curgea in valuri si flacari mov, incat azi mi-am zis: fuck it! Ce, a murit cineva?! Ce cacat am de fapt?! (Moare mama cand ma aude cu cacat!)
Nu am nimic rau, sunt bine, sunt sanatoasa, sor'mea imi zice in fiecare zi ca sunt frumoasa, am slabit si ma simt bine. Ma simt bine cu mine asa. Cand mi-e dor de ceva sau de cineva actionez ca atare. Bunaoara..m-am enervat pe al meu fost. M-a enervat ca nu am simtit ca a luptat destul pentru mine. Ei, a luptat saracul..dar eu vroiam sa vad sange pe pereti:)) Am vorbit si m-am calmat. Lasa omul draga sa traiasca. Are 24 de ani si o viata minunata inainte.
Mai fac asa chestii "pe moment", ca ma apuca.
Cand am ajuns la birou m-a sunat bunica. Cred ca e omul care scoate ce e mai bun si frumos din mine. De fiecare daca cand vorbim ea plange si eu ii spun "saru-mana bunica, Doamne ajuta". Si de fiecare data imi inghit lacrimile.

A inceput campania "O zi fara", Inca nu m-am prins fara ce e ziua de azi, caci sunt un monument de comoditate si mi-am dat eu seama ca afara e prea frig sa plec fara masina..daca era o zi fara telefon as fi regretat ca nu puteam sa o aud pe buni..inca ma gandesc cu ce incepe campania lui peste. Sa fie azi o zi fara muzica trista?!
De cand am venit sunt bine. Fiinta roz s-a trezit punk si rock si pusa pe treaba de la 8.32. Da! Mi-am pus ceasul sa sune si m-am trezit devreme. Ce frumos si ce ciudat, pic de somn..
Azi e ziua fara "ceva" si ziua cu multa muzica buna! Si poate mai vedem un film ceva. Ieri am re-re-re-vazut PRIME si am ras cu spume. Azi noapte am vazut un pic de Queer as Folk dar ma mesangiuam cu oameni dragi asa ca..am renuntat.

Buna dimineata!!!! striga Micul print si zambi larg. Florile isi plecara capul si ii zambira si ele. Un nasturel de la salopeta ii cazuse si o albina veni in zbor si il ajuta sa fie prins la locul lui. Micul Print multumi si porni spre zari. Cerul se colora si norii pufosi ii faceau un culoar pentur a il ajuta sa se ridice mai repede. Micul Print a invatat sa zboare singur..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu