joi, 6 septembrie 2007

Zurlilandia si magia



Daca aveti o minune de copil si vreti sa il faceti fericit, daca vreti sa vedeti reactia minunilor de mai sus pe chipul puiului vostru, va indrum cu drag spre Zurlilandia.
Este un loc magic unde au loc numai surprize. Zane bune vin si aduc bucurie, o Zana rea vine si de obicei sfarseste pupata de un copil care stie ca nu e chiar o Zana rea, este doar mai ciudata si neinteleasa. In Zurlilandia copilul este tratat ca un mic Om Mare, asa cum si este!
Este o lume de poveste, magica. O lume in care cei mici interactioneaza cu personajele, o lume in care pana si oamenii mari uita de sacou si de servieta cu acte, uita de traficul din oras si de seful nervos. Este o lume in care toti suntem copii si ne jucam.

Zurlilandia este pentru copilul tau si pentru copilul din tine.

Ah! Sa nu uitam. In afara de petrecerea pentru ziua de nastere, Zurli se mai ocupa si de invitarea Ursitoarelor la botezul micului tau nou-nascut.
In plus se mai poate "aranja" o petrecere de firma, pentru copii angajatilor, o petrecere pentru lansarea unei gradinite, o petrecere tematica - indiferent de ocazie...orice motiv de a participa la ceva magic este binevenit:)

2 comentarii:

  1. organizeaza si petreceri de majorat? :)) k tare m'ar interesa :D

    RăspundețiȘtergere
  2. daca vrei o petrecere cu zane sau cu Superman, cred ca da. cel mai bine este sa ii suni sau sa le dai un email din timp.

    RăspundețiȘtergere