vineri, 8 mai 2009

Vendredi

Ma intreba Andra aseara ce se intampla cu prietenele ei, care cum se cupleaza cu un tip, dispar pur si simplu o vreme. Depinde cat dureaza relatia desigur. Sper ca nu dispar de tot (in cazul in care relatia dureaza ani si ani..).
Eu dispar din cand in cand. Rar, caci nu ma "cuplez" des. Workoholismul ma rupe oricum de realitate, ajung acasa cu un singur gand: sa dorm. Mult. Perna mea ikea ma asteapta si ma alinta toata noaptea, mi se sterg toate gandurile rele de peste zi si visez, visez.
In ultima vreme visez film. Castingul e bun, muzica..excelenta. Ma trezesc inainte sa strige asistentul de regie "It's A Wrap!" si nu stiu niciodata cum se termina filmul. In noaptea urmatoare, alte cadre se deruleaza in somnul meu. Ciudata natie de om sunt. Oare mai viseaza cineva filme?! Cu muzica cu tot? Color de fiecare data..Am visat si alb negru candva. Un film destul de trist.

In fine. Am o carte de cumparat si facut cadou. Am o carte de cumparat, primit autograf pe ea si citit urgent. Am o fata blonda care a scris ceva frumos. Am fost mandra, asa cum sunt eu de fetele mele..

4 comentarii:

  1. :) Stiam eu ca o sa scrii ceva...si asta m-a facut sa ma intorc la campul de maci pe care mi l-ai postat de ziua mea, anul trecut, si sa ascult La Mer...
    Ce vremuri, dom'le!
    Hai dupa autograf, pana nu raman...fara cuvinte :)!

    RăspundețiȘtergere
  2. dada, sor'mea mai viseaza filme. ea fiind studenta la regie si film. tot la fel, filmari, scenarii.. unele sunt chair atat de bune incat le duce la examen!

    omg, tu si sor'mea aveti trasaturi comune. asta o fi de bine? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. bine, dom'le. asa sa ramana. ma duc sa ii zic ca e de bine! :D

    RăspundețiȘtergere