miercuri, 16 iunie 2010

Anonimului pisi mic

Mai m-am gandit. Asa zisele mele tristesti sunt dupa cum urmeaza:

- am iubit o casa si nu omul care traia in ea
- am fugit de acasa, crezand ca altundeva imi va fi mai bine, ca voi avea locul meu, coltul meu, ceva al meu. Nu a fost asa:) Tot ce era al meu a fost intotdeuna de fapt ACASA. Ale mele sunt de fapt niste lucruri. O masina, un laptop, un aparat foto, multe haine, neste mobila, cateva ustensile de bucatarie. Materiale. Nimic ce nu poate sa fie inlocuit. In fapt nu ma am decat pe mine si pe fica mea. Eu ne am pe noi. Pe noi ne au ai mei si cativa prieteni dragi, foarte apropiati.
- am visat iubiri asa cum credeam eu ca inseamna iubire. De fapt nimic nu era iubire, caci iubirea nu-i cand iubesti numai tu si dai numai tu. Sper inca la aflarea iubirii cele care presupune doi si implica minim 3, unde 3 este Kate si al doilea este un barbat matur si bine-crescut. Preferam oltean, intre noi fie vorba. Nu de alta, dar asa as putea sa fiu si eu insami lesne EU.. Desigur horele pe care le-am incinge ar antrena un intreg neam Racesc la joaca..
- am scris si m-am plans si mi-am plans de mila 9 luni crezand ca love can move the mountains. Cacat si pardon de expresie. Muntii s-au format si au erodat de mii de ani incoa', dar nu tiu minte sa il fi mutat vreo dragoste pe vreunul:(
- m-am ferit sa scriu despre tradarea pe care am patit-o pentru ca mi-a fost mila de amarata aia mica implicata, si nu, nu e vorba de fica-mea ci de cealalta femeie, victima colaterala. Cacat si pardon de expresie din nou. Nimanui nu i-a fost mila de mine, nimeni nu si-a pus problema ca am nascut mai devreme pentru ca abia aflasem ca ceea ce am banuit luni de zile era real si da, parul din patul "nostru" era al copilei care imi zicea in gluma "mami" pentru ca o oblojisem la o betie cand adormiseram amandoua..
- sunt plina de spume nu de ura, caci am incetat sa urasc cand mi-a fost inima inundata de iubirea pentru Kate, dar..anonimul pisi mic are dreptate..si la fel si Lu-Lu-Lula..
Cat timp voi nega o realitate si noi voi fi defulat, copilului meu i se va fi transmis starea mea de rau si deci va suferi nevinovata..din cauza mea.

Fac curatenie si revin pe blog cu vorbe frumoase si poze cu ce mai gatim, ce mai zambim, ce mai "folosim", cu cine ne mai pupam si cu cine mai vrem sa ne pupam. Intre timp, as aprecia sincer daca anonimi ar da un mess in care sa zica: io sunt, JaJa! Nu te panica! Nu sunt una din alea cu care se culca ala, care te citeste ca sa sufere putin, cu parere de rau ca ti-a tras-o cand erai gravida si proasta in cap, plangand dupa neica nimeni.

PS - am vrut sa scriu mai multe, dar sa mor daca imi vine sa ma plang de ceva. Sigur e ceva de refulat, dar nu imi pasa decat de ceea ce o sa vina, nimic din ce a fost nu e important..Iar ce vine, e minunat de-a dreptul si nu, nu implica pe NIMENI din cei implicati in CE A FOST.
Did I make my point or what?

4 comentarii:

  1. Draga mea, numai tu si Kate contati. Cele rele sa se spele/Cele bune sa se-adune!
    Hugs

    RăspundețiȘtergere
  2. ezac! cacanarii si pardon de expresie:))))))Ai vazut ca ma facui blonda? Viu din urma in fuga!! hahahah!Pup fata frumoasa si Tudor minunat!

    RăspundețiȘtergere
  3. si mai blonda sa te faci ca iti sta bine! pup

    RăspundețiȘtergere