miercuri, 3 martie 2010

9 luni, iuhuu!!

La multi ani draga K,

astazi ai implinit 9 luni. Noroc cu bunii-munii care stie tot si ne iubeste si ar face orice pentru noi. Tot azi ai primit de la Donazz baby cribul cu Hello Kitty si lampa care iti va veghea somnul in curand. Pesemne ca ai fost o bebelina foarte cuminte, altfel cum sa vina chiar astazi minunatele daruri?
Mami a poftit la un mareeeee tort pe care l-a vazut intr-un film si pe care il va cumpara probabil foarte curand (la urmatoarea iesire la dr..).
Pentru ca mami e zuza a uitat ca azi e ziua cea magica..De azi mai avem 10 zile apoi..ne apucam de numarat clipele pana la venirea ta pe lume. Ce nebunie! Cat de repede au trecut lunile astea si ce rau imi pare ca au trecut asa de repede..Ce ciudat..Abia astept sa ne cunoastem si totusi stiu de acum cat de dor o sa imi fie de calcaiele tale micute lovindu-ma cand incerc sa adorm..Sau mainile lui tati mereu pe talpitele tale..Hm..

O sa fie totul minunat. Promit. Exista o armata de oameni care ne iubesc si care abia asteapta sa te cunoasca si sa te iubeasca. O armata de oameni care abia astepata sa scape mami de hormoneii cei obraznici si sa fie din nou fericita si lipsita de istericale..Bietii oameni..prin cate au trecut pret de 9 luni. Si tu, draga Kate, ce copil bun si rabdator..O sa iti fac toate poftele, ce de laptic vei bea luni de zile!!

Iti multumesc pentru cele mai frumoase noua luni petrecute alaturi de cea mai iubita fetita si te invit sa stai cuminte inca 10 zile. 12. Ca e formula 1, off..uit mereu! Evenimentul anului pentru tati, nu-i asa?!

Apropos, te rog sa ramai impecabila pana la "livrare". As prefera sa ne cunoastem duminica spre seara, pe 14 martie. Deh..mami e dusa cu capul, vrea sa ai ascendent in Scorpion..Daca nu poti pe 14, vino cand vrei tu, dar dupa amiaza sau noaptea. Sa fie mizeria de mall inchisa si traficul light, nu de alta dar vrem sa ajungem safe la spital.
La multi ani draguta mea! Si acum sa incercam sa ne asezam astfel incat tu sa poti sa iti faci dansul..Peste cateva ceasuri te roaga frumos mama ta cea zuza sa incerci sa dormi..Si tu, si cu tine si eu..

13 comentarii:

  1. Eu am ascendentul in scorpion... da' de ce e musai sa aiba Kate acest asecendent? Ce nu stiu despre mine, Rata? Va imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  2. ea o sa fie pestic, sensibila mai rau ca ma'sa. asa ca are nevoie de scorpion..puternic si rau:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa o faci intre 4 si 6. Dimineata. Sa fie leu. Ca matusa Sarga:))).

    RăspundețiȘtergere
  4. Daaaaaa! cu o singura conditie! sa stai acolo sa ma tii de mana cand urlu:)) nu in masina in fatza maternitatii tragand la droguri si alchooale cum iti e firea! mwahahaha!

    RăspundețiȘtergere
  5. :)))))))))))))))) si cu vreo doi masculi in masina :))))))))O depravata. Dar promit sa nu beau cand o sa stau in fata maternitatii. Ca fac urat la bautura:)))))Clar. Sa nu fie in leu. Ca astea...Curve, betive si drogate:)))))))

    RăspundețiȘtergere
  6. deci avea dreptate barbatul ala!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. :)))))))))))Clar! Ala are intotdeauna dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dac'o fi puternica si rea ca mine... Lasa fata sa vina cand are chef:)!

    RăspundețiȘtergere
  9. iti dai seama ca vine cand doreste:)) ne radem si noi aci..

    RăspundețiȘtergere
  10. o sa vina cind o sa vrea ea si o sa simta ca a venit momentul - nimic intimplator pe lumea asta :-). toma a asteptat ora 4 dimineata, fix cind am intrat in scorpion, si a dat drumul la robinet. sa fiti frumoase si bucuroase :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Pana vine o tin asa in priza cu tot felul de muzici si povesti frumoase, filme..Sa vina artista direct..hihihi!

    RăspundețiȘtergere
  12. Leu, scorpion, taur. Sa fie ce vrea ea. Dar artista...doamne. Asta nu vreau sa aud. Poate vrei sa iti fac o lista cu toti "artistii" pe care ii cunosc eu si care de ani de zile isi asteapta marea sansa si o sa moara ...tinere sperante. Si lista o incep cu mine. Mai bine ginecoloaga ca mama stim noi cui. Ca plozi o sa se faca pe vecie. Nu artista :))))))))

    RăspundețiȘtergere
  13. medicinista clar. doar are ce traditie sa urmeze in neam:))

    RăspundețiȘtergere