joi, 19 noiembrie 2009

Maybe you're the next best thing to happen

copilului meu..

Despre mama ta o buna parte din cei care o cunosc or sa spuna atat: "Miki? Ce nebuna!". Daca ii intrebi pe tata Paiu si pe Dusi ei or sa-ti spuna lucruri diferite.
Tata Paiu o sa zica " Ciughiriki a lui tata, e nebunaaa!" si Dusi o sa spuna "Mikitza e diferita, speciala". Sora mea ti-ar spune "vezi ca maica-ta are gura mare si e rea de gura dar are un suflet bun, nu pune la suflet tot ce auzi".
Apoi urmeaza armata de prieteni.. luati in parte fiecare o sa iti spuna cate ceva, dar cel mai des vei auzi ca muma'ta este nebuna. In sensul simpatic. Verificata de un medic specialist, muma'ta nu e nebuna, e doar "complexa".
M-am intors intr-un noian de sentimente pe care le-am uitat pentru ca am vrut sa fiu fericita in aceste luni care urmeaza. Nu stiu de ce m-am intors, cred ca sunt confundata des cu cea care scrie aici. Care pe viu nu sunt eu. Pare ca scriu mai frumos decat SUNT..ca scriu mai frumos decat merit sa fiu tratata. Sau poate nu merit nimic din cele care imi sunt in fatza si eu incerc sa intind mana si sa ating ..neant.

Suntem numai noi doua, stii. O sa avem asa Paste, Craciun, zile de nastere. Nu cred ca e vre'o luna in care sa nu celebram pe cineva drag. Incepem cu Mircios in ianuarie, ce te vor iubi Maria si Teo si mai ales ce prajituri bune o sa faca Daneza..Apoi in februarie avem varsatorii, o matusica frumoasa cu ochii asa calzi, de caprioara + o alta matusica margareta, Martie esti tu, apoi tata Paiu si o bunica frumoasa, Aprilie mese intinse, Mai mergem la mare si avem un Taur cel putin, Iunie mancam cirese si ne bucuram de gemenii dragi de peste mari si tari, le scriem felicitari si ne pozam si postam pe blog pupici,avem si pe Mioara si inca fete blonde.. in Iulie o sa fie ziua lui mami care te iubeste cel mai multi din lume si mai avem o armata de Raci care ne iubesc, multi de tot..nici nu stii..August, Mirela Margareta si Boje-moiul si leoaicele frumoasa..apoi e Sabinica - matusa ta, Septembrie avem Dani si Greu, Octombrie o familie de Caramei si Bozzache, Noiembrie mama Dusi, Onuta, Vic si inca o armata de scorpioni..Decembrie..
Sper sa treaca repede anii astia si sa cresti mare si sa pot sa iti explic de ce mama ta a fost mereu altfel decat oamenii care se casatoresc si fac un copil si traiesc fericiti pana la adanci batraneti...Sa stii ca in mare astea sunt povesti :(
Dar sunt cele mai frumoase povesti si se intampla uneori. Deseori. Imi doresc foarte tare sa treaca repede lunile astea, sa fie martie, sa stau intr-o zi in pat si sa citesc o carte frumoasa sau sa vad un film, cu mintea curata, fara niciun gand trist si ..tu sa provoci o cascada, sa am emotii, sa ajung la dr si sa fiu nerabdatoare sa facem cunostinta..imi doresc sa trimit prima poza cu tine oamenilor care ne plac cu adevarat si ne iubesc si nu pierd nicio clipa ocazia sa ne alinte..Apoi vreau sa te aud plangand tare si sa stam noi doua in pat si eu sa ma uit la tine si sa stiu ca asta este noul meu inceput, ca tu ai fost mereu urmatorul meu lucru bun care trebuia sa vina.

E 19 noiembrie, peste 4 luni totul o sa aiba alta valoare si nimic din cele petrecute pana acum nu vor mai conta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu